2018 için 10 Yeni Android Oyunu

2018 için 10 Yeni Android Oyunu

Android Oyunları 2018

Android Oyunları 2018

Geçtiğimiz birkaç yıl içinde mobil oyunların kalitesinde neredeyse katlanarak artış gördük ve 2018’de Android’deki son yayınlanan oyunlardan bazıları mutlaka indirilmeli. Sizler için 2018 en iyi Android oyunlarını listeledik.

1. PUBG Mobile

1. PUBG Mobile

Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG), her Android oyuncunun denemesi gereken bir oyundur. Bu ücretsiz ve gezegendeki en popüler battle royale oyununun tadını sunuyor ve masaüstü sürümü gibi 100 oyuncuyu destekliyor.

PUBG Mobile İndir

2. Space Marshals

2. Space Marshals

Space Marshals, retro bilim kurguyu ve batının unsurlarını harmanlayan, muhteşem bir hücrenin gölgeli görünümü ile Team Fortress 2’yi hatırlatan yukarıdan aşağıya bir atıcıdır.

Space Marshals İndir

3. Slayaway Camp

3. Slayaway Camp

Slayaway Camp, kendini sadece mükemmel bir voksel grafikle ayırt etmiyor, kendini öncülüyle ayırt eder; Bir korku filminde bir kötü adamsın ve amacın bir yaz kampındaki tüm gençlerden kurtulmak.

Slayaway Camp İndir

4. Framed (ve Framed 2)

4. Framed (ve Framed 2)

Framed kolayca bu listede en iddialı oyun. Oyun aslında bulmacayı çözmek için düzenlemeniz gereken bir dizi çizgi roman şeritlerinden oluşur. Ama bu çizgi roman şeritleri canlandırılıyor. Oyunun ayrıca bir devamı vardır, ama ilk orijinali ile başlamalıdır.

Framed İndir

5. Mini Metro

5. Mini Metro

Mini metro, şehir bina serisine eşsiz bir hava katmaktadır. Mini metroda, bir metro sistemi inşa ediyorsunuz ve ortaya çıkan tüm zorluklarla uğraşmak zorundasınız. Basit görünebilir, ancak trenlerin zamanında çalışmaya devam etmesi için çok fazla strateji gerektirir.

Mini Metro İndir

6. Machinarium

6. Machinarium

İlk olarak 2009’da PC’de piyasaya sürülen Machinarium, bugüne kadar her sisteme gelen ve Android’i de içeren popüler bir oyundur. Bu muhteşem  point-and-click macerası, Josef adlı bir robotu kontrol ettiğiniz steampunk dünyasında yer alıyor.

Machinarium İndir

7. Casualty

7. Casualty

Casualty mecazi ve gerçek anlamıyla Casualty’de, bulmacaları çözmek için zamanını kontrol ediyor ve astronotları hedeflerine yönlendiriyorsunuz.

Casualty İndir

8. After the End: Forsaken Destiny

8. After the End: Forsaken Destiny

After the End: Forsaken Destiny tam olarak akılda kalıcı veya kolay hatırlanan bir oyuna sahip değildir, ama oynanış ve görsellerle dikkatinizi çekecektir. Oyunun ilginç bir yanı da vardır: Oyunda paralel yollara giden, zamana göre ayrılmış bir baba-oğul ikilisini izler.

After the End: Forsaken Destiny İndir

9. Golf Clash

9. Golf Clash

Şu anda Android’de tartışmasız en iyi ve en popüler golf oyunu: Golf Clash, şimdiden birçok ödül kazandıran çevrimiçi çok oyunculu bir golf oyunudur. Sizi başka bir rakibe karşı çeken kolay bir pick-up-ve-play golf oyunudur. Elbette, arkadaşlarınızla da oynayabilirsin.

Golf Clash İndir

10. Spiky Trees

10. Spiky Trees

Spiky Trees, etrafınızda manevra yapmanız gereken tehlikeli dikenleri olan bir ağacı aşağı doğru kaydırırken mutlak dikkatinizi gerektiren hızlı tempolu bir oyundur. Bu oyun refleksleri test edecek.

Spiky Trees İndir