Apex Legends Karakterleri: Yetenekler ve Detaylar

Apex Legends Karakterleri: Yetenekler ve Detaylar

Apex Legends Karakterleri

Apex Legends Karakterleri

Beklenmedik bir etkinlikte Titanfall geliştiricisi Respawn, en son oyunu olan Apex Legends‘i açıkladı ve aynı gün piyasaya sürdü. Bu ücretsiz oynanabilir battle royale Titanfall evreninde bulunuyor ve kesinlikle büyük bir harita üzerinde üç oyuncudan oluşan 20 takımdan oluşuyor. Buna ek olarak, oyunun her biri kendine özgü özel yetenekler kullanarak kadrolarına yardım ve destek vererek sınıflara vurgu yapıyor.

Seçilebilecek sekiz sınıf vardır (oyunda Legends olarak bilinir) ve her birinin özel bir rolü vardır. Her birinin ne yaptığını ana hatlarıyla açıklıyoruz, rolleri ve yetenekleri hakkında ek bilgi sunuyoruz.

Apex Legends oyununu PC’deki Origin mağazasından ve Xbox One ve PlayStation 4’ten hemen indirebilirsiniz. Oyunu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Sistem gereksinimleri için de Apex Legends Sistem Gereksinimleri konumuzu inceleyebilirsiniz.

Apex Legends İndir

1. Bloodhound:

1. Bloodhound:

Bloodhound esasen izci sınıfıdır. Pasif yeteneği, düşman oyuncuların nerede olduğunu görmenize izin verirken, Taktik yeteneği bölgeye düşmanlar tarafından geride bırakılan izleri açığa vurmak için kullanılır. Ve Bloodhound’un Av Canavarı ile, yetenekleriniz artan hareket hızı ve gelişmiş çevre bilinci ile geliştirilir.

2. Gibraltar:

2. Gibraltar:

Gibraltar savunma oyuncuları için ideal bir adaydır. Pasif yeteneği düşman ateşini saptırabilecek bir isyan kalkanı ve Taktik yeteneği konuşlandırıldıktan sonra 15 saniye süren bir kubbe kalkanıdır. Eğer takım arkadaşlarınız bir çatışmada sıkıntı yaşayabilecek türdeyse, korunması sınırlı olduğunda veya takımınız eğilmiş hale geldiğinde onları korumak için Gibraltar’ı kullanmak istersiniz. Ve işler zorlaştığında, takımını yoğun bir havan çağırıp belirgin bir yere vuran Defensive Bombardment adlı Ultimate yetenekleriyle destekleyebilirsiniz (uyarı: bununla kendinizi öldürebilirsiniz, o yüzden buna dikkat edin).

3. Lifeline:

3. Lifeline:

Lifeline prototipik tıp sınıfınızdır. Pasif yeteneği, bir takım arkadaşını canlandırmak için kullanılan tek yönlü bir kalkan, Taktik yeteneği ise yakındaki müttefikleri otomatik olarak iyileştiren bir dron. Bu yetenekler kadronuzu iyi bir şekle sokmak için yeterli değilse, Lifeline, yüksek kaliteli ekipmanlarla dolu bir kozada ortaya çıkan bir Ultimate yeteneğine sahiptir.

4. Pathfinder:

4. Pathfinder:

Bazen bir ekibin başarıya giden yolu sağlam bir keşif oyuncusu tarafından mümkün hale getirilir. Pathfinder maçlarda bu rolü ile avantajlı bilgi sağlayan yeteneklerle yönetiyor. Bu iyimser robotun Pasif özelliği, bir sonraki halkanın konumunu ortaya çıkarır ve zipline tabancası, ulaşamayacağı yerlere ulaşmak için kullanışlıdır. Ayrıca tüm takım arkadaşları tarafından kullanılabilecek bir zipline dağıtan Ultimate yeteneği ile müttefiklere yardımcı olabilir.

5. Wraith:

5. Wraith:

Wraith, ilginç yetenekler listesine sahip çevik bir saldırı savaşçısı. Pasif yeteneği, düşmanlar size veya takımınıza ateş açarken size haber verir. Wraith en yüksek savunmaya sahip olmamakla birlikte, kısa bir süre boyunca sizi neredeyse görünmez ve yenilmez (çemberin dışında bile) yapan aşama değiştirme Taktik becerisi ile kolayca bu sorundan kurtulabilir. Son olarak, Wraith’in Ultimate kabiliyeti, onlara kullanmaları için bir portal yolu oluşturma kabiliyeti verildiğinden, takım arkadaşlarını desteklemek için kullanışlı bir yol sağlar.

6. Bangalore:

6. Bangalore:

Bangalore, birkaç tane kılığa girmiş standart asker sınıfınız. Pasif kabiliyeti ateş altında artan sürat hızı iken, Taktik yeteneği ise, peşinde koşan düşmanları engelleyebilecek duman kutularıdır. Fakat eğer duman bombaları ani bir düşman saldırısını durduramazsa, Bangalore’nin Ultimate yeteneği saldırıyı kolayca geri çekebilen bir ağır silahlı saldırısıdır.

7. Caustic:

7. Caustic:

Caustic, uygulamalı etki alanı silahlarıyla birlikte filolara yardım edebilecek bir savunma sınıfıdır. Taktiksel özelliği, yakında veya atış sırasında patlayan ölümcül gaz tuzakları kullanmanıza izin verir. Bu arada, Caustic’in Pasif yeteneği düşmanları gazdan görmenizi sağlar. Ve bütün bu gaz yetmediyse, Ultimate temel olarak daha ölümcül bir zehirde geniş bir alanı örter.

8. Mirage:

8. Mirage:

Mirage düşmanlarıyla oynamayı sevenler içindir. Taktiksel yeteneği holografik bir tuzağı drop yapmanıza izin verirken, Pasif yeteneği aynı tuzağı alır ve düşmanın eline geçtiğinizde onu dağıtır. Bu tuzaklar, rakip takımı kandırmaya yetmediyse, Mirage’in Ultimate’i, siz gizlenmişken düşmanları daha fazla karıştırmak için bir ekip kurar.