Rocket League’ın Salty Shores Güncellemesi Gelecek Hafta Geliyor

Rocket League’ın Salty Shores Güncellemesi Gelecek Hafta Geliyor

Rocket League Salty Shores

Rocket League Salty Shores

Rocket League‘in en son İçerik Güncellemesi, Salty Shores adlı 80’ler temalı bir yaz tatili. Gelecek hafta çıkacak.

Bununla birlikte, “bugüne kadar en güneşli harita” olarak belirtilen yeni bir sahil arenası geliyor. Tanıtım fragmanı Venedik, Bondi, Maho, Blackpool ve diğer ünlü plajların önlerini taklit ediyor.

Salty Shores, Competitive Sezon 8’in başlangıcını ve önceki mücadelenin ödüllerinin dağıtımını işaret ediyor. Oyuncular yeni Twinzer savaş arabası gibi yeni bir ‘Impact’ sandığının da dağıtılmasını bekliyor. Rocket League x Monstercat Vol. 3 EP’den “Yeni vuruşlar”, kısa fragmanda ve oyunda da duyulabilir. Ve Salty Shores, oyunun çevrimiçi Oynatma Listelerine kalıcı bir ektir.

Başka bir kaynak Psyonix ise, Salty Shores’ın 11 Haziran’a kadar çıkmayacak olan bir “Beach Blast” etkinliği içerdiğini belirtti. Geliştirici blog yazısında, “Beach Blast hakkında, etkinliğin başlangıcına daha yakından ilgili daha fazla ayrıntıya sahip olacağız, bu yüzden bizi takip etmeye devam edin.” dedi.

Salty Shores 29 Mayıs Salı günü çıkacak. Rocket League’nin 2018 Yaz Yol Haritasına yön verebilir. Bir kaç görüntüyü inceleyebilirsiniz.