Switch için Ücretsiz Fortnite Çıktı

Switch için Ücretsiz Fortnite Çıktı

Fortnite Nintendo Switch

Fortnite Nintendo Switch

Oyun dünyasında patlama yapan popüler Battle Royale oyunu Fortnite yeni bir eve sahip: Nintendo Switch. Nintendo’nun E3 2018 sunumu sırasında bugün ortaya çıkan yeni bir fragman, sadece Nintendo Switch’de oynanan oyunun değil, sunumdan sonra yayınlandığını da gösterdi. Fortnite şimdi Eshop’ta. Lansmanından hemen sonra bazı matchmaking ilgili sorunlara maruz kaldı, ancak Epic onların düzeltildiğini ve başarılı bir şekilde çevrimiçi oynamaya başladığımızı söylüyor.

Nintendo, oyunun ABD’de 12 Haziran Salı günü başlayacağını açıkladı. Fragman, oynayabileceğiniz bir internet bağlantısına ihtiyacınız olsa da, “her yerde oynayabileceğini” iddia ediyor. Fragman başka türlü detaylara açıktı, ama PS4 hariç olmak üzere çapraz oyunun diğer versiyonlarıyla birlikte kullanılabileceğini öğrendik. Şimdiye kadar yaptığımız bu kısa deneyimden, aslında iPhone versiyonunun ne kadar yetenekli olduğu göz önüne alındığında, sistemde oldukça iyi çalışıyor. Eksik olan tek şey, Save the World, oyunun diğer platformlarda erken erişimde kalan PvE modu.

Bu yılın başlarında Fortnite, oyuncuların PC rakiplerine karşı yüz yüze gelmelerini sağlayan bir mobil bağlantı noktası yayınladı. Switch sürümü aynı zamanda oyunun PC, Xbox One ve Mac sürümleri ile çapraz platform oyununu destekleyerek, bunları oynayan arkadaşlarınızla parti yapmanıza olanak tanır.