The Division 2 Beta Onaylandı, Mart Ayında Tüm Oyuncular için Geliyor

The Division 2 Beta Onaylandı, Mart Ayında Tüm Oyuncular için Geliyor

Tom Clancy’s The Division 2 İncelemesi

The Division 2 Beta

The Division 2 Beta

Ubisoft, sonunda yayınlanmadan önce The Division 2‘yi herkesin denemesine izin verecek. Ubisoft, yeni Tom Clancy oyununun PC, PS4 ve Xbox One’da 1-4 Mart tarihleri arasında açık bir beta sürümüne sahip olacağını doğruladı ve oyunun tamamı 15 Mart’ta çıkmadan önce deneme şansı verdi.

Yakın zamanda açık beta dolaşımdaydı. Resmi hesap söz konusu olduğunda, özel veya açık betalara katılım için ödül vermiştir. Bu, bir topluluk geliştiricisinin bir canlı yayın sırasında açık bir betadan bahsetmesinden hemen sonra anlaşıldı. Betaya katılmak size DC Patriot silah skini verecek ve Inveded görevini tamamlamanız size bir Capitol Hill kol yaması kazandıracak.

Özel beta, ön sipariş verenler veya rastgele seçilenler için yayınlandı. İki ana görev, beş yan görev, açık dünya aktiviteleri, bir Dark Zone ve bir son oyun Invaded görevi içeriyordu.

İlk Division, biyo-mühendislik virüsünün salgınını takiben New York’ta gerçekleşti. Biyolojik saldırının arkasındaki beyin bu enfeksiyonu, Kara Cuma ve sonradan yoğun alışveriş günlerinde dolaşan ve virüsü hızlı bir şekilde dağıtan dolaşımda olan dolar faturalarına koydu. Şehir hızlı bir şekilde kaosa sürüklendi ve karantinaya alındı. Düzeni geri almak için uyuyan ajanlar görevlendirildi.

Oyunun sistem gereksinimlerine The Division 2 Sistem Gereksinimleri konumuzdan ulaşabilirsiniz.