Yeni Fortnite: Battle Royale Sınırlı Zaman Modu Solid Gold v2 Mevcut

Yeni Fortnite: Battle Royale Sınırlı Zaman Modu Solid Gold v2 Mevcut

Fortnite: Battle Royale Solid Gold v2

Fortnite: Battle Royale Solid Gold v2

Fortnite’ın 4.2 içerik güncellemesi artık mevcut ve nihayet jetpack‘leri oyuna ekledi. Ayrıca Battle Royale‘de yeni bir sınırlı zaman modunun başlangıcını işaret ediyor. Solid Gold etkinliğinin ikinci iterasyonu şu anda PS4, Xbox One, PC ve iOS’ta devam ediyor ve daha önce olduğu gibi, modun teması Legendary silahlar.

Oyuncuların Solid Gold v2 oynarken bulduğu her silah Legendary çeşitliliğe sahip olacak. Geliştirici Epic, her silahın drop oranlarını da ayarladı. Şimdi, oyuncular Hand Cannon ve Suppressed Pistol’ları floor loot olarak bulma şansına sahip olacaklar; Assault Rifle, Minigun ve Sniper Rifle en çok sandıklarda görülecektir; Rocket and Grenade Launcher ise, tedarik droplarında görünme şansının en yüksek olduğu bölgedir.

Ayarlanan silah oranlarının üstünde, Epic ayrıca Chug Jugs, Slurp Juice, Shields, Launch Pads, Campfires ve tüm Special Grenades’in drop oranlarını artırdı. Bu arada standart Grenade’ler, Spike Trap’lar ve Bandage’ların drop oranları da azaldı. Oyuncular ayrıca çiftçilikten % 50 daha fazla taş ve metal kaynağı alacaklar.

Genelde olduğu gibi Epic, Solid Gold v2 için kesin bir bitiş tarihi açıklamamıştır, ancak Fortnite’deki sınırlı süreli modlar geleneksel olarak yaklaşık bir hafta boyunca sürmektedir. Özel etkinlik hakkında daha fazla bilgiyi resmi Fortnite web sitesindeki yama notlarında okuyabilirsiniz.

Solid Gold v2’nin üzerine, bir başka sınırlı süreli etkinlik de Fortnite: Battle Royale‘da çok yakında başlayacak. 25 Mayıs Cuma günü başlayacak olan oyuncular, yakın çevrelerdeki “yakın çeyrek dövüşü” etrafında dönen yeni bir mod olan Close Encounters’a katılabilecektir. Bu modda spawn olan tek silah türü jetpack ve av tüfeği kullanılacaktır. Ayrıca, fırtına Close Encounters’da normalden daha hızlı hareket ediyor ve her maç yaklaşık 15 dakika sürüyor.