2019’un En İyi Oyun Router Modemleri

2019’un En İyi Oyun Router Modemleri

Çoğu insan, iyi bir router modemin oyun deneyiminizi ne kadar etkileyebileceğini bilmez. Bugünlerde hemen her evde kablosuz geniş bant router modem var. Ancak akıllı evinizde fiber internet kullanıyorsanız, router modeminiz eskidiyse veya diğer odaları da gören uzun menzilli bir router modem arayışı içerisindeyseniz yeni bir model alabilirsiniz. Hiç gecikme yaşamadan Apex Legends veya Destiny 2 oynamak istemez miydiniz? En iyi oyun laptopu veya PC’lerinde bile daha hızlı indirme veya online oyun oynamak için en iyi deneyim arıyorsanız doğru başlıktasınız.

E-sporcu ve oyuncu dediğimiz tabirlerin odağında elbette PC oyuncuları bulunuyor. Çünkü en fazla oyuncu sayısı bu platformda. Peki üstün bir sistemin yanı sıra bu router modem ile taçlandırma yaparsanız oyun içi performansta ciddi bir artış göreceğiniz açık.

Temel sebepleri yukarıda sıraladık, ancak yeni router modem almak istemenizin başka sebepleri de bulunuyor. Örneğin yeni laptoplar, tabletler ile akıllı telefonlar daha hızlı ve istikrarlı kablosuz bağlantı için 802.11ac standardını kullanıyor (1 Gbps ve daha yüksek hızlar). Kısacası 5 yıl öncesinin modemini kullanıyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz.

Yeni nesil kablosuz ağ standardı olan 802.11ac kullanıma sunulduktan sonra oldukça hızlı bir şekilde yaygınlaştı ve tüketicilerin de bu standarda yine aynı hızda adapte olduğunu düşünüyoruz. Veri transferinde 802.11n’e göre çok daha yüksek performans sağlayabilen yeni standart, aynı zamanda 5 GHz frekans hattında çalışmasıyla da büyük önem arz ediyor

Yeni modemler buna ek olarak aygıt yazılımı üzerinden ve donanım düzeyinde güvenlik duvarı, hatta DNS sorgusu şifreleme destekliyor. İnternette gözetlenmek istemiyorsanız DNS şifreleme destekleyen bir VPN hizmeti ve tercihen DNS şifreleyen bir modem kullanmanızı öneririz.

Yıllardır aynı modeme sahipseniz ve internetten en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, yeni bir cihaz satın almak için doğru zaman olabilir.

1. Asus RT-AX88U

2019’un en iyi oyun router modemi

Hız: AX6000 | LAN Girişleri: 8 | Anten sayısı: 4 | İşlemci: Quad-core 1.8GHz | Ebatlar: 4.65 x 2.91 x 1.3 inç | Ağırlık: 801 g

Asus RT-AX88U router modemi yeni nesil 802.11ax desteğiyle dikkat çeken önemli bir model. Bir 4×4 çift bant Wi-Fi router modem olan RT-AX88U, 160 MHz bant genişliği ve 1024-QAM ile çok daha hızlı kablosuz bağlantılar sunuyor.

Toplamda 6 Gbit bağlantı desteği sağlayan RT-AX88U, 2,4 GHz bandında 1148 Mbps, 5 GHz bandında ise 4804 Mbps hızlarına ulaşabiliyor. Böylece üst seviye 802.11ac router modem modellerinden de en az 2 kat daha hızlı olmayı başarıyor.

1,8 GHz 64-bit dört çekirdekli işlemci ile 1 GB belleği sayesinde router modeme gelecek tüm yükü rahatlıkla sırtlayan AX88U, tasarımsal olarak da oldukça agresif duruyor. TUF serisine benzer siyah ağırlıklı bir tasarımda altın rengi detaylara sahip olan router modem, 4 adet 9 dBi antenleri ile örümceği de andırıyor. Boyutları ise 11.8 x 7.4 x 2.4 mm olarak biraz büyük olduğunu da belirtelim.

Tabi bu büyüklüğü üzerindeki tamı tamına 10 Gbps değerinde 8 LAN bağlantısı ile taçlandırıyor. Ayrıca biri önde diğeri de arkada olmak üzerinde 2 adet USB 3.1 Gen 1 bağlantısı da mevcut.

Asus RT-AX88U modelinde yer alan Adaptive QoS ve wtfast ile çevrimiçi oyunlarda da ping ve lag tabirleri de tarihe karışıyor. Adaptive QoS Oyun sırasında bağlantıda oyuna öncelik veren router modem, arka plan ya da farklı cihazlardan gelecek internet tüketimini düzenleyerek oyun sırasında gecikme yaşanmasını önlüyor. Ayrıca wtfast sayesinde cihaz ile sunucu arasındaki en kısa yolu bularak toplamda %75’e varan ping azalması sağlıyor.

Sonuç olarak Asus RT-AX88U, profesyonel, internet bağlantısında tepe noktayı isteyen kullanıcılar için tasarlanmış. Özellikle e-spor odaklı takımlar ve çoklu bağlantı gereksinimi duyan alanlarda kullanılması oldukça mantıklı olacaktır.

1. Asus RT-AX88U

2. Netgear Nighthawk XR700

Muazzam özelliklere sahip router modem

Hız: AD7200 (Tri-band 4600(AD) + 1733(5GHz)+ 800(2.4GHz) Mbps wireless hızı) | LAN Girişleri: 7 | Anten sayısı: 4 | İşlemci: Quad-core 1.7GHz | Ebatlar: 15.33 x 12.49 x 5.32 inch

İilk profesyonel oyuncu ağ yönlendirici cihazı Nighthawk XR500’ün takipçisi Nighthawk XR700, 7.2 Gbps’ye varan Wi-Fi bağlantı hızlarını destekliyor. Oyuncular için en önemli haber ise, bir yığın yüksek hızlı Ethernet portunun sunulması oluyor. Yedi adet gigabit destekli port, aynı zamanda bir adet 10 gigabite kadar çıkışa sahip olan özel port yer alıyor. Netgear, bu ürünü daha önce duyurusu gerçekleştirilen LAN cihazının bir tamamlayıcısı olarak tanımlıyor. Böylelikle 15 kullanıcı iki cihaz arasında gigabit seviyesinde hıza sahip bağlantı kurabiliyor.

Aynı zamanda ağ yönlendiricisi, DumaOS olarak adlandırılan ve birtakım özelleştirme seçenekleri içeren bir yazılım çalıştırıyor. Bağlantı kurulan sunucuların uzaklığı üzerinde kontrol imkanı da mevcut. Böylelikle oyuncular her zaman sağlam bir bağlantıya sahip olduklarından emin oluyor. Aynı zamanda Plex‘i de destekliyor.

2. Netgear Nighthawk XR700

3. ASUS RT-AC68U

Bütçe kısıtlaması olan uzman kullanıcılar için özel ürün

Hız: AC1900 | LAN Girişleri: 4 | Anten sayısı: 3 | İşlemci: Dual-core 1GHz | Ebatlar: 160 x 84 x 218 mm | Ağırlık: 635 g

Asus’un DSL-AC68U adını verdiği router modemi yeni nesil kablosuz ağını desteklemekle kalmıyor, daha pek çok özellik sunuyor. 5 GHz bandın özellikle oda içinde yüksek veri aktarımına imkan tanıdığını göz önünde bulundurursak, özellikle online oyunseverler tarafından mercek altına alınacağını düşündüğümüz AC68U, AiRadar özelliği ve üç antenli yapıda olmasıyla ev içinde diğer odalardan veri transfer noktasında daha yüksek performans bekleyenlerin de ilgisini çekecektir.

AC68U, üzerinde üç anten girişine yer veriyor. Kutusundan çıkan uzun yapılı antenlerini bu noktalara bağlıyorsunuz. Böylece menzil genişliğinin halihazırda uzun bir modem olduğunu gösteren AC68U, ayrıca kutu içeriğinde gerekli kablo bağlantıları ve splitter’ları da bulunduruyor.

AC68U, üst düzey bir router modem. 802.11ac desteği göstermesinin yanı sıra toplamda 1900 Mbps’e kadar hız desteği sağlamasıyla da dikkat çekiyor. “Toplamda” diyoruz çünkü cihaz çift frekans bandında çalışıyor. Modem, 2.4 Ghz frekansta 600 Mbps’ye değin veri transfer hızı sergileyebiliyor. Bunu TurboQAM Wi-Fi hızlandırma teknolojisi ile sağlayan cihaz, 5 GHz bandında da 1300 Mbps’e hıza kadar performans sergileyebiliyor. 5 GHz bandın özellikle yakın alanlarda etkili olduğunu göz önünde bulundurursak, özellikle online oyunseverlerin bu router modemle yüksek hızda oyun keyfi sağlaması mümkün.

AC68U, ayrıca yazılım ve uygulama desteğiyle de iyi bir model. AiRadar özelliği ile diğer modem router modemlere göre %150’ye kadar daha fazla kapsama alanı sağlayan cihaz, böylece tek noktadan diğer odalara daha iyi kalitede sinyal gönderebiliyor. Öte yandan yine AiCloud mobil uygulamasıyla ağ içinde kullandığınız iOS veya Android cihazlarınızı ağa rahatlıkla bağlayabiliyorsunuz.

3. ASUS RT-AC68U

4. ASUS ROG Rapture GT-AX11000

Ciddi oyuncular için ciddi donanım

Hız: AX11000 (Tri-band 2.4 GHz – 1148 Mbps x 1, 5 GHz – 4,804Mbps x 2) | LAN Girişleri: 4 | Anten sayısı: 8 | İşlemci: Quad-core 1.8GHz | Ebatlar: 9.5 x 9.5 x 2.4  inch | Ağırlık: 3.8 lb

Router modemin kablosuz olarak bağlandığı yegane cihazların bir laptop ve iki telefon olduğu günler daha dünmüş gibi, değil mi? Bugün konsollarımız, kombimiz, kulaklığımız gibi onlarca cihaz sürekli olarak ağa bağlı durumda ve Wi-Fi 5’in (802.11ac) bizlere sunduğu limitlerin de büyük kısmını kullanmış durumdayız. Wi-Fi 6 (802.11ax) tam olarak bu noktada devreye giriyor: Daha fazla kablosuz bağlantı, daha yüksek hız ve daha stabil bir bağlantı.

Rapture GT-AX11000 beraberinde Wi-Fi 6 desteğiyle gelen, -şimdilik- pahalı ve nadide teknolojileri bünyesinde barındıran bir cihaz ve direkt olarak gözünü yakın geleceğe dikiyor. Tek cihaz bağlı olduğunda Wi-Fi 5’e göre %40 hız artışı vadeden bu teknoloji, rüştünü bağlı olan cihaz sayısı arttığında tam olarak göstermekte ve bu da çevremizde Wi-Fi 6 desteklemeyen bu kadar cihaz varken, yeni teknolojiye tam anlamıyla geçiş için önümüzde biraz daha zaman var demek.

Rapture GT-AX11000 son derece agresif bir tasarıma sahip olan, heybetli, üst seviye performans talebi olan kullanıcıları hedefleyen bir ürün. Üç ayrı kablosuz bant destekliyor. Bunlar bir adet 2.4 GHz ve iki adet 5GHz bant. Bu üç bandı uç uca ekleme şansımız olmasa da toplamda erişilen potansiyel değer 11000Mbps seviyesinde -ki bu da ürünü tepeye yerleştiriyor.  Bu heybetli cihazı harekete geçirmek için 1.8 GHz hızındaki dört çekirdekli işlemci yanında 1GB RAM ve 256MB Flash bellek içeren Broadcom BCM49408 sistem çipi (SoC) kullanılıyor.

Boyut olarak 25cm’i biraz aşan modelde 4 port Ethernet ve bir adet de 2.5G Gaming LAN portu bulunmakta. Yazılım desteği konusunda ise söyleyecek bir şey yok. Asus Router konsolundan akla gelebilecek her türlü ayarı yapabiliyorsunuz.

Şimdiye kadar denediğimiz ilk Wi-Fi 6 router olduğundan maalesef rakipleriyle kıyaslama şansımız olmadı ancak 5 ve 10 metreden yaptığımız Jperf testlerinde aldığımız performans değerleri son derece etkileyici, bir önceki nesil ile araya ciddi bir çizgi çekmemiz gerekiyor.

4. ASUS ROG Rapture GT-AX11000

5. TP-Link Archer C5400X

Kurulumu en kolay olan oyun router modemi

Hız: AC5400 | LAN Girişleri: 8 | Anten sayısı: 8 | İşlemci: quad-core 1.8GHz | Ebatlar: 241 x 241 x 55 mm | Ağırlık: 1160 g

Hızlı Wi-Fi, geniş kapsama alanı ve güçlü performans sunan ürün, aynı zamanda ücretsiz depolama alanı da sağlıyor. Online oyun severlerin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan ve üretilen Archer C5400X router modemi, oyun için oluşturulan özel bilgisayarlar ve diğer donanımlara yakışır güçlü özeliklere sahip.

Hem kablosuz hem kablolu ağ bağlantısının hızlı, kesintisiz ve güçlü olması, oyunculara oyun sırasında önemli bir avantaj sağlıyor. Güçlü işlemcilere sahip olan Archer C5400X’te dört çekirdekli 1.8GHz 64 bit’lik ana işlemci ve üç adet yardımcı işlemci bulunuyor. Cihaz 1 GB’lık belleğiyl ile en yüksek ayarlarda oyun oynarken dahi gecikmeyi ortadan kaldırıyor.

Cihaz, ‘akıllı trafik önceliklendirme’ özelliği ile oyun trafiğini otomatik olarak tanımlıyor ve gecikmeleri ortadan kaldırıyor. Bu özellik 4K film izlerken de avantaj sağlıyor. Archer C5400X’te iki adet 5 GHz ve bir adet 2.4GHz olmak üzere üç bant yer alıyor. 2.4 GHz bandında 1000 Mbps ve iki adet 5 GHz bandında ise 2167 Mbps’er (toplamda 5334Mbps) kablosuz hızlara ulaşabilen cihaz, bir bandı tamamen oyun trafiğine ayırarak çalışıyor. Diğer iki bant evin diğer ağ gereksinimine hizmet ediyor. Kullanıcılar ‘Akıllı Bağlantı’ özelliğini kullanarak her cihaz için bant atayıp sınırlamalar sağlayabiliyor. 

TP-Link’in oyun router modemi, her aygıtın istediği hız ve hassasiyeti dengelemek için MU-MIMO ve Airtime Fairness teknolojilerini kullanıyor. Gelişmiş algoritmalar ile yönlendirici WiFi akışını cihazlara, görevlere uygun olarak dağıtıyor. Ürün sadece yüksek hız ve güçlü bağlantı değil, aynı zamanda geniş bir kapsama alanı da sunuyor. ‘RangeBoost’ özelliği ile geniş ve katlı evlerde dahi iyi performans sağlıyor. 

Archer C5400X, oyunseverlerin tüm gereksinimleri düşünülerek bazı ek özelliklerle zenginleştirilmiş olarak sunuluyor. Bunlardan biri TP-Link HomeCare güvenlik paketi. Trend Micro tarafından desteklenen bu paket, indirmeler ve dosya paylaşımları sırasında kötü niyetli tehditlere karşı ağı ve cihazları korumayı sağlıyor. Virüs koruma ve ileri düzeyde saldırı önleme özelliği sayesinde Archer C5400X ile ağ, siber saldırılardan korunmuş oluyor. Farklı tasarımı ile de dikkat çeken Archer C5400X, sekiz adet harici anteni ve siyah/kırmızı renkleriyle oyun için özel bir ürün olduğunu gösteriyor.

5. TP-Link Archer C5400X

6. Netgear Nighthawk AX4 4-Stream Wi-Fi 6 Router

Bütçe dostu Wi-Fi 6 modem

Hız: AX3000 (Dual-band 2400(5GHz)+ 600(2.4GHz) Mbps wireless hızı) | LAN Girişleri: 4 | Anten sayısı: 2 | İşlemci: Dual-core | Ebatlar: 360 x 215 x 60 mm | Ağırlık: 618 g | Bağlantılar: 1x USB 3.0 port

Wi-Fi 6 bu yıl ürün gruplarına yayılıyor ve Nighthawk AX4 daha fazla cihaz için daha hızlı işlem yapma sözünü yerine getiren bu özelliğin ne olduğuna dair mükemmel bir örnek.

Nighthawk AX4, gösterişli renkli şeritlere ve diğer yüksek son model LED’lere sahip değil. Aksine, iki harici anten, dört Gigabit LAN bağlantı noktası, tek bir USB bağlantı noktası ve bir sıra yeşil gösterge LED’leri içeren yatay bir yönlendirmeye sahip.

Teknik özellikler, 512 MB RAM ve 256 MB flash bellek ile birlikte çift bant, çift çekirdekli işlemci ile sınırlı olduğu için bütçe dostu temasını sürdürüyor. Arayüz Nighthawk uygulaması üzerinden çalışıyor, ancak bir web arayüzü üzerinden de kullanılabilir. Ayrıca oyun oynama için QoS (basit bir geçiş açma veya kapama özelliği) seçeneği de mevcut, ancak oyun gereksinimlerini daha iyi dengelemek için daha ayrıntılı bir kontrole sahip değil ve deneyimi daha iyi optimize etmek için birden fazla bağlı cihaz arasında video akışı mevcut.

6. Netgear Nighthawk AX4 4-Stream Wi-Fi 6 Router

7. Netgear Nighthawk XR300

Nighthawk Pro Oyunculuk genelinde giriş seviyesi bir cihaz

Hız: AC1750 (Dual-band 1300(5GHz)+ 450(2.4GHz) Mbps wireless hızı) | LAN Girişleri: 4 | Anten sayısı: 3 | İşlemci: Dual-core 1.0 GHz | Ebatlar: 183 x 285 x 62 mm | Ağırlık: 719 g | Bağlantılar: 1x USB 3.0 port

Çevrimiçi oyunlara öncelik vererek gecikmeyi önemli ölçüde azaltıyor. Oyun sunucularına veya diğer oyunculara olan mesafeyi sınırlayarak gecikmenizi kontrol etmek için Geo Filtering’i kullanıyor. Oyun cihazlarına öncelik vermek ve bant genişliğini cihaza ayırmak için Hizmet Kalitesini (QoS) kullanıyor. Oyun oynarken ani gecikme artışlarını en aza indirgemek için ağdaki cihaz başına maksimum yükleme ve indirme hızlarını kontrol ediyor.

Ping’i dengelemek, gecikmeyi azaltmak ve hatta kaliteli yerel bağlantılar sağlamak için bağlantınızın her yönünü kolayca ayarlıyor. Bant genişliği sabitleme cihazlarını kontrol eder ve gecikmeye neden olabilecek uygulamaları belirliyor.

Kablolu ve Kablosuz Bağlantı Dört hızlı (4) Gigabit Ethernet LAN portları, hızlı kablolu oyunlar ve yüksek kaliteli yayın için idealdir.

PC, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, mobil cihazlar ve diğerleriyle uyumlu çalışıyor.

7. Netgear Nighthawk XR300

8. TP-Link Archer C9 AC1900

Oyun router modemleri arasında en iyi bütçe dostu cihaz

Hız: AC1900 | LAN Girişleri: 4 | Anten sayısı: 3 | İşlemci: Dual-core 1GHz | Ebatlar: 221 x 86 x 168.5 mm

TP-Link, Archer ailesini çok hızlı şekilde geliştirdi diyebiliriz. Zira arka arkaya gelen yeni modeller sonunda C9’a kadar ulaştı. Archer C9, aile ismini elbette üzerindeki üç adet uzun anteninden alıyor. 3 adet çıkartılabilir antenin sahibi olan router modem, tasarım olarak önceki model olan C8 ile tamamen aynı yapıda. Masa üzerinde ayakta durabilmesi için bir stantla gelen Archer C9, C8’den 802.11n standardında hız konusunda fark yaratıyor. Eski model C7’den ise hem hız hem USB 3.0 eklentisi hem de tasarım itibariyle ayrılıyor.

Archer C9, beyaz renkli gövdeye sahip ve üzerinde tüm bildirim LED’lerini bir alanda görebiliyoruz. Arka kısımda tipik 4 adet LAN ve WAN girişlerini bulunduruyor. Yine burada bir USB 2.0 noktası görüyoruz. USB 3.0 bağlantı yuvası ise router modemin yan tarafına konumlanmış. Böylece daha kolay erişim sağlanıyor.

Archer C9, 2.4 GHz ve 5 GHz bantlarını destekliyor. 802.11ac standardıyla birlikte teorik olarak 1300 Mbps’e kadar erişim sağlayabilen router modem, 802.11n’de ise hızını 600 Mbps’e kadar yükseltmiş durumda. Bu değer önceki model olan C8’de 450 Mbps idi. Bu hız artışıyla birlikte Archer C9’un toplam erişebildiği hız 1900 Mbps’i buluyor. Elbette iş yalnızca burada bitmiyor. Archer C9’da performans sağlanabilmesi için 1 GHz hızında çift çekirdekli işlemci de unutulmamış. Böylece özellikle HD video akışı ve online oyunlarda veri paketleri gönderilirken işlem performansı sekteye uğramıyor. Bu arada Archer C9, önceki modelle burada da fark yaratıyor. Zira önceki modelde kullanılan işlemci 800 MHz hızındaydı.

Archer C9’da beğendiğimiz diğer bir özellik ise, Beamforming teknolojisinin burada da karşımıza çıkması. Archer C9, Beamforming teknolojisi ile kablosuz bağlantının yoğun olması gerektiği noktalara öncelik tanıyor.  Yani evde veya ofiste kendine bağlı olan cihazların konumlarını tespit ederek kablosuz sinyal gücünü cihazların bulunduğu alana yönlendirebilen Beamforming, bu sayede performans kazanımı sağlayabiliyor.

8. TP-Link Archer C9 AC1900

9. Asus ROG Rapture GT-AC2900

5 GHz hızında mükemmel giriş seviyesi oyun router modemi

Hız: AC2900 | LAN Girişleri: 4 | Anten sayısı: 4 | İşlemci: Quad-core | Ebatlar: 221 x 169 x 111 mm

Arayüzünde yapacağınız ayarlama ile oyun oynayacağınız bilgisayara öncelik tanıyarak her zaman en güçlü bağlantıyı o cihazın almasını sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra yine bir cihazda oyuna girdiğinizde internet trafiğini öncelikli olarak oyuna yönlendiren GT-AC2900, Gamers Private Network (GPN) özelliği ile oyun sunucusu ve bilgisayarınız arasında en hızlı ve en kısa bağlantıyı bularak ping ve gecikme sürelerini en aza indiriyor.

Game Radar desteği sayesinde ise özellikle LoL, DotA 2, Diablo III, HotS, WoW, World of Tanks gibi oyunlarda sunucular arasında en az ping süresi sunan ve en stabil bağlantı sağlayacak sunucuya bağlanmanızı otomatik olarak sağlıyor.

VPN gereksiniminizde ise VPN Fusion özelliğini kullanabilirsiniz. Bu özellik router modem üzerinden hem bağlantı hem de VPN hizmetini ortak sunarken ayrıca VPN sunucusuna bağlanıp vakit ve bağlantı hızı kaybetmenizi engelliyor.

Genel olarak baktığımızda gerçekten öncelikli performans sunan bir router modem olan Asus ROG Rapture GT-AC2900, aynı zamanda Aura Sync destekli bir durumda. Yani cihazın üzerindeki ROG logosu ve çizgiler RGB aydınlatma ile ortamınıza farklılık katarken dilerseniz üzerindeki LED tuşu ile kapatabilmenizi de sağlıyor.

Özellikle 1 numaralı portun da önemli olduğunu belirtelim. Bu router modem tarafında Gaming Port yani oyun için özel bir port olarak atanmış. Bu sayede bu porta bağlı olan ürünün oyun cihazı olması sizin için çok daha avantajlı hale getirecek.

Asus RT-AX88U ile beraber AiMesh sistemini de denediğimizde sorunsuz bağlantıyı normalde evin uzak noktalarında çekemeyen interneti tam kapasite ve hattımız olan 35 Mbit ile sağlamayı başardık.

Ebeveynler için çocuklarınızın bilgisayarlarını ve cihazlarını kontrol edebileceğiniz ebeveyn kontrol sistemi de bulunuyor. Ayrıca AiProtection Pro ile internet bağlantınızın her zaman güvenli kalması gibi detaylarıyla dolu dolu bir router modem konumunda. Asus ROG Rapture GT-AC2900, oyun zevkinizi tavana çıkarmayı başaran yapısıyla sizi fazlasıyla memnun edebilir. Biz oldukça beğendiğimizi söylemiş olalım.

9. Asus ROG Rapture GT-AC2900