2017 Oyun Ödülleri ’nden Büyük Haberler: Zelda: Breath Of The Wild DLC, Death Stranding ve Dahası…

2017 Oyun Ödülleri ’nden Büyük Haberler: Zelda: Breath Of The Wild DLC, Death Stranding ve Dahası…

   Bu yılki Oyun Ödülleri, 2017 yılının en iyi oyunlarından bazılarını ödüllendirdi ancak gösteri, hem varolan oyunlar hem de yeni oyunlar için bir dizi yeni duyuru yaptı. Death Stranding, Legend of Zelda: Breath of the Wild, Soul Calibur ve daha fazlası…  Sizin için önemli olanları derledik. 

YENİ OYUN DUYURULARI 

Bayonetta 3

Bayonetta 3 Nintendo Switch İçin Açıkladı – Platinum Games, Bayonetta 3’ü yalnızca Nintendo Switch için geliştiriyor.

Fade To Silence

İlginç Görünen Hayatta Kalma Oyunu Fade To Silence Duyurdu – Oyuncular PS4, Xbox One ve PC için yaklaşmakta olan hayatta kalma oyunda büyülü dehşetle ve sert koşullarla karşı karşıya gelecekler.

In The Valley Of Gods

Firewatch Geliştiricisi, In The Valley Of Gods İsimli Yeni Oyunu Duyurdu. – Campo Santo’da Firewatch sayfasından, In The Valley Of Gods fragmanını izleyin. 

Software Game’den Yeniler

Bloodborne, Dark Souls Dev Yeni Oyun Teaser – Software’den , Dark Souls ve Bloodborne geliştiricisi, en yeni oyunu açıkladı. 

Soul Calibur VI

SoulCalibur 6, PS4, Xbox One ve PC İçin Duyuruldu – Bandai Namco’nun diğer büyük mücadele serisi SoulCalibur 6 ile geri döndü. 

Witchfire

Dark Fantasy Shooter “Witchfire” Açıklandı – Painkiller ve Bulletstorm’da çalışanlardan ilginç görünümlü yeni bir shooter geliyor. 

World War Z

2017 Oyun Ödülleri’nde World War Z Oyunu Açıklandı – 2013 zombi kıyamet filmi oyun oldu. 

MEVCUT OYUNLAR İÇİN GÜNCELLEMELER 

A Way Out

A Way Out Yayın Tarihi ve Ücretsiz Deneme Teklifini Açıkladı – Brothers’ın geliştiricilerinin ilginç görünüşlü co-op oyununun çıkış tarihi belli oldu. 

Death Stranding

Death Standing Uzatılıyor, Ürpertici Orijinal Fragman – Metal Gear yaratıcısı Hideo Kojima’nın yeni PS4 oyununa bir sonraki bakışı 

Fortnite

Yeni Fortnite Battle Royale Modu Kısa Bir Süre Sonra Hazır – Epic’den yeni 50 Vs. Fortnite PUBG tarzı Battle Royale oyunu için 50 mod, ancak bu modlar uzun süre kullanılamayacak.  

Fornite Dev, Oyuncuların Cross-Play’i Hak Ettiğini Belirtiyor – Epic Games’in en iyi geliştiricisi, PS4 ve Xbox One arasında çapraz oynamak istiyor. 

GTFO

GTFO Gameplay Trailer, 4 Kişilik Co-Op Hayatta Kalma Korku Korkuları Gösteriyor – Payday 2’nin eski geliştiricileri mutant saldırıları için banka soygunlarını takas ediyor. 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Nintendo, nihayet The Legend of Zelda: Breath of the Wild için ikinci DLC paketi hakkında daha fazla ayrıntı ve çıkış tarihi ortaya koyuyor.

Metro: Exodus

Metro Exodus Trailer, Korkularla Dolmuş Bir Çorak Alan Gösteriyor – Kıyamet Sonrası Rusya, 4A Games’in ikinci Metro serisinin son oyun serisinde tam ekran. 

PlayerUnknown’un Battlegrounds’ı

PUBG PC Çıkış Tarihi Açıklandı – PC ve Xbox One’ın yeni haritasına bakın. 

Sea of Thieves

Sea of Thieves Çıkış Tarihi Açıklandı – Rare’in oyunu bahar 2018’de çıkacak.   

Kaynak: 1