2019 Steam Yaz İndirimleri Başladı

2019 Steam Yaz İndirimleri Başladı

2019 Steam Yaz İndirimleri

2019 Steam Yaz İndirimleri

Steam Yaz İndirimi Satışları geldi ve şimdi biraz tasarruf yapma zamanı. Etkinlik 25 Haziran – 9 Temmuz arasında gerçekleşecek ve doğal olarak Steam kütüphanesinin çoğunda büyük indirimler uygulayacak. Ayrıca bu yılki satış Steam Grand Prix‘i içeriyor.

Grand Prix, bir destek sayacını doldurarak bir yarış kazanmak için sizi diğer Steam kullanıcıları ile bir araya getirir. Sayacınızın kapasitesi her gün 100 puan olarak belirlenir ve harcadığınız her dolar için ek 100 puan alırsınız. Ardından, sahip olduğunuz oyunlardaki başarıları ve görevleri toplamak için toplam destek sayacınıza kadar puan kazanıp, ekibinizin günlük puanına katkıda bulunabilirsiniz.

Biraz değişik bir şey oldu. Ancak sonuçta, her gün rastgele seçilen ilk üç ekibin üyeleri, istek listesinden rastgele seçilen bir oyun alacak.

Steam Grand Prix

Steam Grand Prix

Kuralları resmi sitede tam olarak görebilirsiniz. Ama bunlarla uğraşamam diyor ve sadece oyun satın almakla daha fazla ilgileniyorsanız, orada da birçok seçeneğiniz var. Sekiro, Devil May Cry V ve Resident Evil 2 dahil bu yılın en büyük oyunlarında bile indirimler bulacaksınız.

Grand Prix oyunu olayına dahil olmayı düşünüyorsanız istek listenizi yenilemeyi unutmayın. Grand Prix’e buradan ulaşabilirsiniz. Sağlam indirimli oyunlardan birkaç öneride bulunalım.

Euro Truck Simulator 2 – 9,75 TL (yüzde 75 indirim)

Life is Strange Complete Season – 4,65 TL (yüzde 85 indirim)

Sleeping Dogs Definitive Edition – 8,90 TL (yüzde 90 indirim)

Borderlands 2 – 7,75 TL (yüzde 75 indirim)

Just Cause 3 – 6,75 TL (yüzde 85 indirim)

Soul Calibur 6 – 65,67 TL (yüzde 67 indirim)

Monster Hunter: World – 99,50 TL (yüzde 50 indirim)

Two Point Hospital – 62,50 TL (yüzde 50 indirim)

Sizin özellikle dikkatinizi çeken başka bir oyun görürseniz, yorumlarda bize bildirin. 2019 Steam Yaz İndirimi 9 Temmuz’a kadar sürecek.