2019’un En İyi Antivirüs Programları

2019’un En İyi Antivirüs Programları

En İyi Antivirüs Programları 2019

En İyi Antivirüs Programları 2019

Kötü amaçlı yazılım ve virüs oluşturucuları her zaman PC’nize ve diğer İnternet özellikli cihazlara (cep telefonunuz ve tabletiniz dahil) erişmek için yeni yöntemler arar. Neyse ki çevrimiçi yazılım güvenlik şirketleri güvenlik yazılım paketlerini sürekli olarak güncelliyorlar. 2019 antivirüs paketlerinin piyasaya çıkmaya başladığını görmeye başladık. Kullanıcı deneyimi ince ayarlar ve kimlik avı dolandırıcılığına, fidye yazılımlarına ve diğer tüm virüs ve kötü amaçlı yazılımlara karşı korumak için en yeni virüs tanımlarına sahipler.

Şu anda, Bitdefender Antivirus Plus 2019‘un mevcut en iyi antivirüs yazılımı olduğu düşünülmektedir. Su geçirmez güvenlik araçlarını bir dizi diğer mükemmel güvenlik özelliği ile birleştirir ve kullanımı da çok kolaydır. Hepsinden iyi denilebilir. İlk üçün diğerleri, Norton AntiVirus ve Webroot SecureAnywhere’den oluşmaktadır. Listede diğerlerine de göz atın.

En son siber tehditlere karşı çok yönlü koruma arıyorsanız, en güçlü programa yatırım yapmak ümit edebileceğiniz en iyi çözümdür. Şirket bilgisayarlarınıza iyi bakmayı düşünüyorsanız, listede en iyi ticari antivirüs planlarına sahip olan antivirüsler de mevcuttur. İşte 2019 en iyi antivirüs programları listesi.

1. Kaspersky Anti-Virus

1. Kaspersky Anti-Virus

Kaspersky Anti-Virus, temel güvenlik gereksinimlerine odaklanan arka plan güvenlik paketidir. Yani; web filtreleme tehlikeli URL’leri engeller, doğru bir motor tehditleri algılar ve kaldırır, akıllı izleme teknolojileri zararlı eylemleri izler ve tersine çevirir.

Neyse ki, yaptığınız şey iyi çalışıyor. Çok çok iyi. Kötü amaçlı yazılımları engelleme ve virüslü bir sistemden kaldırma konusunda en iyiler arasında Kaspersky‘i sürekli bulursunuz. Ayrıca AV-Comparatives gibi sitelerde düzenli olarak en üst sıralarda yer alıyor.

Programın kullanımı da kolaydır. İyi tasarlanmış bir arayüz, doğru sayıda buton ve seçeneğe sahiptir. Ayrıca her şeyin nasıl çalıştığını açıklamak için ekranda birçok talimat vardır.

hemen indirimli bir şekilde satın almak veya bedava sürümünü indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

2. Bitdefender Antivirus Plus 2019

2. Bitdefender Antivirus Plus 2019

Ücretsiz güvenlik yazılımı ile dolu bir dünyada, Bitdefender Antivirus Plus 2019‘un yıllık ücreti pahalı olabilir, ancak paranızın karşılığını fazlasıyla alabilirsiniz. Herhangi bir büyük bağımsız antivirüs derecelendirmesine bir göz atın ve Bitdefender‘in premium güvenlik ürünleri her zaman zirvededir.

Virüs tespitinde, kötü amaçlı sitelere erişimi engellemek için web filtrelemesi, çevrimiçi bankacılık ve alışveriş işlemlerinizi güvende tutan güvenli bir tarayıcı ve kredi kartı bilgilerini web formlarında otomatik olarak tamamlayan bir şifre yöneticisi ile güvenilir ve doğru olma eğilimindedir. Ayrıca, arama motoru sonuçlarınızdaki kötü niyetli bağlantılara sizi uyaran ve tehlikeli sitelere erişimi engelleyen mükemmel kimlik avı koruması modülü için de yüksek puanlar almıştır.

Antivirus Plus‘ın 2019 sürümü için yeni olan ise, bu tür tehditlerin davranışını, güvenliğinizi korumanın yanı sıra tüm bağlı aygıtlarınızı Bitdefender Central mobil uygulaması ile tarama yeteneğini sezgisel bir şekilde öğrenen çok katmanlı ransomeware korumasıdır.

Bitdefender Internet Security 2019 ise, AVP 2019’u temel alır ve içerdiği cihaz sayısını üç katına çıkarır; ayrıca istenmeyen posta önleme, güvenlik duvarı, ebeveyn danışmanı ve dosya şifreleme özellikleri sunar.

3. Norton AntiVirus Basic

3. Norton AntiVirus Basic

Norton AntiVirus Basic, bilgisayarınızı kendi başına otomatik olarak koruyabilen en iyi kalitede bir kötü amaçlı yazılım avcısıdır. Norton, ihtiyaç duyanlar için birçok ince ayar, seçenek ve ayarların yanı sıra sizi kötü amaçlı web sitelerinden uzak tutan kullanışlı bir URL engelleyici gibi özellikler sunar. Bu bir şeyi kaçırıyorsa, mükemmel bir dosya itibar hizmeti, şüpheli yüklemeleri hemen sezgisel olarak tanır. Kötü amaçlı yazılım hala bir yol buluyorsa, akıllı davranış izleme, tehditleri ilk sorun belirtisinde karantinaya almak için güncel virüs tanımlarını kullanır.

Norton AntiVirus Basic’in temel işlevleri tüm cephelerde sunuluyor: kullanımı kolaydır, uzmanların ihtiyaç duyduğu yapılandırma seçeneklerine sahiptir, test laboratuarları tarafından yüksek oranda derecelendirilmiştir ve dikkatlice tasarlanmıştır.

4. Webroot SecureAnywhere AntiVirus

4. Webroot SecureAnywhere AntiVirus

Hemen hemen her virüsten koruma aracının “hafif” olduğunu iddia ediyor, ancak Webroot SecureAnywhere AntiVirus, gerçekten bu konuda sunulan tek araç. Kurulum birkaç saniye sürüyor, program dosyaları sabit diskinizden 2 MB alıyor, RAM izi çok küçük ve bant genişliğinizi artıracak büyük imza güncellemeleri yok.

Tabii özelliklerden ödün vermek de yok. Çekirdek korumayla birlikte akıllı davranış izleme, doğru gerçek zamanlı kimlik avı koruması, güvenlik duvarı ve ağ bağlantısı monitörü, gelişmiş fidye yazılımı ve diğer ilginç ekstralar var.

5. ESET NOD32 Antivirus

5. ESET NOD32 Antivirus

Virüsten koruma yazılımını özellik listesinin uzunluğunda değerlendirirseniz, ESET NOD32 Antivirus, bir hayal kırıklığı olabilir. Güvenlik duvarı, şifre yöneticisi, dosya öğütücü, güvenlik açığı tarayıcısı veya başka bir yerde bulamayacağınız paket ekstralardan herhangi biri yoktur.

Bu, paketin gücünün az olduğu anlamına gelmez, sadece temellere odaklanır. ESET NOD32 Antivirus, gerçek zamanlı kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma, etrafındaki en iyi sezgisel algılama yöntemlerinden bazıları, bir fidye anti-katmanı, istismardan korunma, kötü amaçlı web sitelerini engellemek için URL filtreleme ve PowerShell ve kötü amaçlı komut dosyaları kullanarak yapılan saldırıları önlemek için modüller ile birlikte gelir.

Bir Aygıt Kontrol modülü, USB çubuklara, harici sabit disklere, optik depolama ortamlarına, hatta Bluetooth ve FireWire tarafından bağlanan aygıtlara erişimi kontrol ederek diğer aygıtlardan kaynaklanan enfeksiyon riskini sınırlar. Alışılmadık bir ekstradır, ancak düzenli olarak PC’nize cihaz takıyorsanız fark yaratabilir.

ESET Internet Security ise, NOD 32‘yi oluşturur ve kaplanan cihaz sayısını üçe katlar; ayrıca güvenlik duvarı, botnet koruması, web kamerası koruması, antispam ve daha fazlasını sunar.

6. F-Secure Antivirus SAFE

6. F-Secure Antivirus SAFE

F-Secure Antivirus SAFE, harika bir antivirüs aracı koleksiyonudur ve bu listenin en iyisi olan bazı programlardan biraz daha pahalı olsa da, elde ettiğiniz özellikler maliyete değer.

F-Secure Antivirus SAFE ile, güvenli çevrimiçi alışveriş için bankacılık koruması, aile güvenlik araçları ve kaybolan Android veya iOS cihazınızı izlemenizi sağlayan bir cihaz bulucu ile birlikte F-Secure‘dan mükemmel antivirüs yazılımını elde edersiniz.

Arayüz büyük bir artı. Kullanımı son derece kolay, hafif ve çoğu zaman sadece PC’nize bakmak için uygulamayı yalnız bırakabilirsiniz. Programın sistem performansı üzerinde çok az etkisi vardır ve müdahale etmeniz gerekirse, birkaç tıklamayla genel olarak sorunları çözebilirsiniz.

7. Trend Micro Antivirus+ Security

7. Trend Micro Antivirus+ Security

Trend Micro Antivirus + Security, fidye yazılımları engellemek için ortalamanın üstünde bir antispam ve etkili bir ‘Folder Shield’ modülü ile kullanımı basit, yetenekli bir pakettir.

Peki bu yeterli mi? En iyi test laboratuarları, ayrıntılarda bazı anlaşmazlıklar olsa da, koruma için yüksek oranda puan veriyor. Özellikle, AV-Comparatives, gerçek bir sıkıntı olabilecek çok sayıda yanlış pozitif verdiğini söylüyor. Ancak AV-Test ise yüksek düzeyde hassasiyet rapor eder ve yanlış pozitiflerle ilgili hiçbir sorun çıkarmaz.

Koruma seviyeleri Bitdefender’a benziyor, yanlış pozitifler sadece marjinal olarak daha yüksek ve sisteminizi her şeyden belirgin şekilde fazla yavaşlatmıyor. Herhangi bir sorun fark edip etmediğinizi görmek için satın almadan önce deneme sürümünü 30 gün boyunca çalıştırmanızı tavsiye ederiz.

8. Panda Antivirus Pro

8. Panda Antivirus Pro

Gerçek zamanlı kötü amaçlı yazılım algılama, hızlı bulut tabanlı tarama, zararlı web sitelerini engellemek için URL filtreleme: Panda Dome Essential Antivirus, en iyi antivirüs yazılımından bekleyeceğiniz tüm özelliklere sahiptir.

İki yönlü basit bir güvenlik duvarı, sisteminizin güvende kalmasına yardımcı olur. Bir uygulama kontrol sistemi PC’nizde tam olarak neyin çalıştığını tanımlayabilir ve hatta bazı yeni ve keşfedilmemiş kötü amaçlı yazılımları durdurabilir. Sanal klavye, keylogger’lar tarafından ele geçirilmeden gizli verileri girmenize yardımcı olur. En inatçı tehditleri bile yok etmeye hazır, önyüklenebilir bir USB kurtarma diski oluşturmak için bile bir araç var.

Basitlik her şeyin kullanımı çok kolay tutuyor. Seçenekler, basit bir Windows 10 benzeri arayüzde düzenlenmiştir, tüm ana modüller sadece bir veya iki tık ötededir.