2021'de Surround Ses Özellikli En İyi 7 7.1 Oyun Kulaklığı

2021'de Surround Ses Özellikli En İyi 7 7.1 Oyun Kulaklığı

Surround ses ile oyun içinde gürültünün nereden geldiğini belirleyebilirsiniz. Bu size ciddi bir avantaj sağlayabilir.

En iyi 7.1 oyun kulaklıkları, yalnızca yönlü ses sağlamakla kalmayıp, oyun için özel olarak tasarlanmış iyi ayarlanmış ses ortamının tüm avantajlarını sağlayarak daha da iyi performans gösterir.

Etrafta birkaç 7.1 kulaklık var, ancak iş gerçekten paranın karşılığını vermeye geldiğinde, kullanıcı ve uzman incelemelerine dayanarak bugün satın alabileceğiniz piyasadaki en iyi 7 surround ses kulaklığını burada listeledik!

Surround Ses ile En İyi 7.1 Oyun Kulaklıkları

Philips Audio TAG6105

Ses çıkışları, neredeyse tüm en iyi oyun kulaklıklarında bulabileceğiniz ortak bir özellik olan 50 mm neodimyum sürücüler tarafından desteklenmektedir.

Ses kalitesi, anında teslim edilen 7.1 surround ses ile beklentilere uygundur.

Bu, uzun ömür için esneklikten ödün vermeyen, hareketli parçası olmayan bir kulak üstü kulaklıktır. Orta büyüklükteki kafatası için yeterli sıkıştırma kuvveti ve nefes alabilen kulaklık yastıkları, fiyatı 100 doların üzerinde olan bir oyun kulaklığından bekleyebileceğiniz rahatlığın yolunu açıyor.

Net ses ve netlik sunan tek yönlü bir mikrofon eklenmiştir. Ayrıca kulaklıkların dış kısmında RGB Chroma aydınlatma elde edeceksiniz.

Sürücü Boyutu : 50mm Neodimyum Ses Sürücüsü
Mikrofonlar : Tek Yönlü, Sabit
Surround Etkisi : Sanal 7.1 Surround
Arayüz : USB
Gürültü Engelleme : Yok

Edifier G4 TE

Edifier G4 TE, oyun için yüksek kaliteli ses sağlamak üzere özelleştirilmiştir. Konumsal sese özel vurgu yapan 50 mm sürücüler tarafından desteklenen sanal 7.1 surround sunar.

Elde ettiğiniz şey, bir şeyi gerçekleşmeden önce her zaman duymak için 360 derecelik bir işitme alanı, nihai sürükleyici deneyim.

Nefes alabilen minderler dış gürültüyü izole eder ve suni deri her şeyi ısıtsa da tam oturur.

Konfor sağlamak için 2,5 inç yastıklama vardır. Düzgün yuvarlak kulaklık yastığı tasarımı da yardımcı olur. Bunu her taktığınızda kendi kendini ayarlayan kafa bantlarını oldukça tatlı bulacaksınız.

Tek yönlü çıkarılabilir bir mikrofon , bir ses geliştirme uygulamasıyla birlikte sağlam bir ses merkezli oyun kurulumunu tamamlar .

Sürücü Boyutu : 50mm
Mikrofonlar : Tek Yönlü, Ayrılabilir
Surround Etkisi : Sanal 7.1 Surround
Arayüz : USB
Gürültü Engelleme : Var

Corsair HS45

Corsair HS45, 7.1 kulaklıkların sahip olması gereken hemen hemen her özelliğe sahiptir.

50 mm neodimyum hoparlörler, yeterli bas ile doğru ve net ses üretir. Hafızalı köpük kulaklıklar rahat bir şekilde yuvarlaktır, nefes alabilir ve yeterli yastıklama sunar.

Discord sertifikalı mikrofon çıkarılabilir ve tek yönlüdür, bu kulaklıktaki tartışmasız en iyi özellik, netlik ve arka plan gürültüsünü giderme sunar.

Yan ton, ekolayzır ve surround ses efektlerini ayarlamak için iCUE uygulamasından en iyi şekilde yararlanın. USB DAC da vardır, böylece 3,5 mm jak ile PC'ler ve konsollar arasında bağlantı kurabilirsiniz.

Sürücü Boyutu : 50mm Neodimyum
Mikrofonlar : Tek Yönlü, Ayrılabilir
Surround Etkisi : Sanal 7.1 Surround
Arayüz : USB/3.5mm jaklar
Gürültü Engelleme : Hayır

Razer Kraken Tournament Edition

Ses çıkışları zengin ayrıntılara sahiptir, yaprakların hışırtısını, vızıldayan mermileri ve diğer ince arka plan seslerini olağanüstü netlikle seçeceksiniz.

Bununla birlikte, yüksekler sizi biraz daha fazlasını istemeye bırakabilir.

Devam edersek, bu, performansı hiçbir bling olmayan birkaç Razer ürününden biridir. Yine de, uygun bir gürültü önleyici mikrofon ve jel dolgulu yastıklar ile bundan en iyi şekilde yararlanır.

Gösterişten uzak tasarım, küçük ila orta kafatasları için yeterli rahatlık sağlar, ancak esnekliği (konforu değil) kaçırırsınız. Ayrıca USB DAC ile birlikte gelir.

Sürücü Boyutu : 50mm THX Uzamsal sürücüler
Mikrofonlar : Tek Yönlü, Geri Çekilebilir
Surround Etkisi : Sanal 7.1 Surround
Arayüz : USB
Gürültü Engelleme : Hayır

Corsair Void RGB Elite

Corsair Void, şu anda 100 doların altındaki en iyi kablosuz 7.1 surround sesli oyun kulaklığıdır ve bunun için iki yol yoktur: Bu, bu listedeki tek kablosuz oyun kulaklığıdır!

Bu, kablosuz teknolojiyi surround ses sesle birleştiren bir tür yeniliktir. Sabit, güvenilir ve 40 m'lik bir ağ kapsama alanı sunan 2,4 GHz dongle kullanır.

Konfor sağlarken birkaç yeni tasarım estetiğiyle de bakmak yüksek teknoloji, özellikle de daha büyük kafatasına uygun hale getiren ayarlanabilir kafa bandı.

Bununla birlikte, ağırlık dağılımı biraz yanlıştır ve ağırlığın çoğunun metal kafa bandından geldiği göz önüne alındığında, sürekli olarak kaydığını hissedebilirsiniz. Ancak hiçbir yerde rahatlıktan şikayet eden tek bir doğru kullanıcı incelemesi yok.

Üzerinde çalışması gereken, yalnızca iCUE aracılığıyla kullanılabilen surround ses yetenekleridir. Ses çıkışlarının kötü olduğu söylenemez. 

Mükemmel ses netliği sunan ve Discord sertifikalı takma adının hakkını veren mikrofon bir sürpriz. Bu, Discord için en iyi kablosuz kulaklıklardan biridir.

Sürücü Boyutu : 50mm Neodimyum Sürücüler
Mikrofonlar : Çok Yönlü, Sabit
Surround Etkisi : Sanal 7.1 Surround
Arayüz : 2,4 GHz Kablosuz/USB
Gürültü Engelleme : Yok

Razer Tiamat v2

Razer Tiamat V2, satın alabileceğiniz en iyi surround ses kulaklıklarından biridir. 

Her kulak kabında Gerçek 7.1 Surround Ses üreten çılgın bir dizi 5 ses sürücüsü vardır. 

Ayrıca, tüm pakete gerçekten değer katan bir Ses Kontrol Ünitesi de eklenmiştir.

Açıkçası, Razer bunu bir bütçedeki en iyi 7.1 razer oyun kulaklığı yapmak için tüm durakları kullandı ve buna oldukça yakın. 

Tiamat ayrıca dijital çok yönlü bir mikrofon, yeterli hassasiyet ve çıkış netliğine sahip uygun bir oyun mikrofonu ile birlikte gelir. Razer chroma da var.

Dahası, bu, en iyisi olmasa da, konfor söz konusu olduğunda temelleri kapsayacak şekilde tasarlanmıştır.

Sürücü Boyutu : Gerçek 7.1 Surround
Mikrofonlar için Çoklu Sürücü : Tek Yönlü, Boom Mic
Surround Etkisi : Gerçek 7.1 Surround
Arabirim : USB/3.5mm jaklar
Gürültü Engelleme : Hayır

SteelSeries 9X

SteelSeries 9X Wireless, kayak bandı ve kafa bandı kombinasyonu ile önceki Arctis 7'lerle aynı tasarıma dayanmaktadır .

Bu 9X Kablosuz, yol boyunca biraz daha fazla kulaklık konforu ve daha da iyi bir uyum sağlar. Bununla birlikte, daha büyük kafatasları için ve özellikle gözlüklüyken biraz fazla sıkı olabilir.

Kablosuz bağlantı Xbox Kablosuz üzerinden sağlanır, böylece hem Xbox'ınızı hem de Windows PC'nizi bir Microsoft Kablosuz Adaptör ile kolayca bağlayabilirsiniz.

PS4 için kablosuz gidemezsiniz ve isteğe bağlı kablolu bağlantıyı kullanmanız gerekir, ancak mikrofon desteğini kaçıracaksınız.

Sürücü Boyutu : 40mm Sürücüler
Mikrofonlar : Çok Yönlü, Sabit
Surround Etkisi : Sanal 7.1 Surround
Arayüz : USB
Gürültü Engelleme : Var

Neden 7.1 Oyun Kulaklığına İhtiyacınız Var?

Ses kalitesi

Günümüzde oyunlar, kullanıcıya gerçek yaşam deneyimi sağlamak için gerçekçi ses efektleri kullanıyor. Call of Duty'de vızıldayan mermileri veya FIFA'daki kalabalığın tezahüratlarını düşünün.

7.1 kanal ses ve surround ses ile Meksika dalgalarını veya mermilerin ne kadar yakın geçtiğini anlayabileceksiniz.

Genel deneyim son derece etkileyicidir ve gerçek veya sanal surround sesli bir oyun kulaklığı kullanmadığınız sürece anlamakta zorlanacaksınız.

Gürültü Engelleme

Bir oyun kulaklığı, oyuna konsantre olmanızı sağlamak için harici sesleri tamamen veya kısmen bloke etmede inanılmaz derecede iyidir.

Yakındaki bir odada çalan müzikten, TV'den gelen gürültüden veya etrafta konuşan insanlardan daha rahatsız edici bir şey yoktur.

Oyun kulaklığındaki köpük pedler, oyuna odaklanabilmeniz için harici gürültüyü kesmede iyidir.

Mikrofon Çıkışı

Oyun kulaklığı mikrofonları, oyun içinde arkadaşlarınızla veya ekibinizle iletişim halinde kalmanıza yardımcı olmak için özel olarak üretilmiştir. Yüksek kaliteli mikrofonlar en zayıf sesleri bile yakalar ve anında ekip arkadaşlarınıza iletir.

Fiyat – Performans

Birçok oyun kulaklığı, değiştirilebilir köpük pedler, dahili ekolayzır, bas güçlendirme ve kişiselleştirmek için çeşitli ses ön ayarları gibi geliştirmelerle birlikte gelir.

Buna ek olarak, kaliteyi daha da artırmak için OEM tarafından sağlanan özel yazılımlar olabilir.

Normal bir kulaklığa kıyasla standart bir oyun kulaklığının mevcut olduğu fiyat, onu ilginç ve para için son derece değerli bir teklif haline getiriyor.

Sonuç

PC veya konsol kurulumunuza, bütçenize, iyi bir mikrofona ihtiyacınız olup olmadığına ve kablolu bir kulaklığın işe yarayıp yaramayacağına göre bir seçim yapın. Her iki durumda da, ne kadar çok öderseniz, o kadar iyi özellikler elde edersiniz. Bunun ötesinde, ses çıkışları çoğunlukla surround ses kulaklıklarını nasıl ayarlayacağınızı bilip bilmediğinize bağlı olacaktır !

Yine de bu 7'yi 2021'de satın alabileceğiniz en iyi 7.1 oyun kulaklığı olarak öneriyoruz. Ancak piyasadan çıkan birkaç mükemmel kulaklık var.