5 Yeni Android Uygulama

5 Yeni Android Uygulama

Yeni Android Uygulamaları

Yeni Android Uygulamaları

Bu hafta, Play Store‘da denemeniz gereken yeni ve güncellenmiş uygulamalar için 5 tanesini seçtik. Bu uygulamlar arasında hava durumu raporları, fitness için uygulama, metin tarama ve çağrıları kaydetme gibi uygulamalar var. İşte seçtiğimiz yeni Android uygulamalarına bir göz atın.

1. Navigation Gestures

Zaten OnePlus, Motorola ve Huawei’den harekete dayalı navigasyona sahip bazı Android cihazlar var ve Android P, daha fazla cihaza bile kendi hareketlerini getirecek. Ancak, iPhone X’in hareket sistemini beğenen Android güç kullanıcısı için, XDA Geliştiricileri tarafından Navigation Gestures’den zaten sahip olduğunuz cihazda yeniden oluşturmada daha iyi bir uygulama yoktur.

Navigation Gestures İndir

2. Truecaller

2. Truecaller

Truecaller’ı daha önce duymuş olabilirsiniz. Eğer kullanmadıysanız kullanmanız için iyi bir sebep olabilir. Bu arayan kimliği için temel bir uygulamadır diyebiliriz. Aramalar ve SMS mesajlarında spam engelleme gibi özelliklerden yararlanabilirsiniz. Günümüzde çok sayıda gereksiz çağrılar almaktayız veya taciz ve dolandırıcılık ile mücadele etmek isterseniz herkes için son derece yararlı bir uygulamadır.

Truecaller İndir

3. Navbar Weather

3. Navbar Weather

Navbar Weather, düz gezinti çubuğunuzu kullanışlı bir hava durumuna dönüştüren temiz ve küçük bir araçtır. 48 saatlik bir süre boyunca sıcaklık, basınç, nem, yağmur, UV indeksi, bulutluluk ve rüzgar gösterebilir. Varsayılan olarak, bunlardan birinden her 15 saniyede bir otomatik olarak geçer, ancak bu, örneğin yağmur yağma olasılığını görmek istiyorsanız, bu ayarlardan ayarlanabilir. Alternatif olarak, ana düğmeyi arka arkaya dokunarak görünümleri döndürebilirsiniz.

Navbar Weather İndir

4. Text Scanner

4. Text Scanner

İster bir kitap, dergi veya başka bir yerde olsun, akıllı telefon kameranızı önünüzdeki herhangi bir metin parçasına yönlendirin. Bu uygulama, kopyala / yapıştır yapabileceğiniz, paylaşabileceğiniz veya uygulamanın daha sonra okunması için kaydedebileceğiniz görüntüyü metne dönüştürecektir. Metnin yakalanmasını kolaylaştırmak için, uygulamayı kullanarak fotoğraf çekerken parlaklığı ve yakınlaştırmayı ayarlayabilirsiniz.

Text Scanner İndir

5. FBI FitTest

Eğer hala bir antrenman uygulaması arıyorsanız, bu harika bir konsept sunuyor: FBI özel ajanı eğitimi gibi. FBI ajanları belirli bir fiziksel fitnes testini geçmek zorundadır ve bu uygulama antrenman yapıp geçip geçmeyeceğinizi öğrenmenize yardımcı olabilir. Bazı video demoları dahil olmak üzere test için gereken her bir aktiviteyi nasıl tamamlayacağınızı gösterir. Skor sisteminizi kullanarak ilerlemenizi izlemek için egzersiz zamanlayıcılarını ve sayaçları kullanabilirsiniz.

FBI FitTest İndir