600'den Fazla PlayStation Oyunu İndirime Girdi

600'den Fazla PlayStation Oyunu İndirime Girdi

PlayStation Store'un indirimleri geri döndü. 300TL altındaki oyunlar, gördüğümüz en düşük fiyatlardan bazılarında 600'den fazla oyun sunuyor. Katalogdaki tüm oyunlar (tahmin ettiğiniz gibi) 300 TL'den daha ucuza listeleniyor ve bağımsız oyunlardan gişe rekorları kıran A+++’ya kadar her şeyi kapsıyor.

En cazip indirimlerden biri Dying Light: The Following Enhanced Edition 63 TL karşılığında oynanabilir. Orijinali oynamak için henüz zaman bulamadıysanız, şimdi tam zamanı. Satıştaki diğer yüksek profilli oyunlar arasında Persona 5 Royal Deluxe Edition, Saints Row: The Third Remastered, Mortal Kombat 11 Aftermath Expansion ve Assassin's Creed Odyssey Deluxe Edition yer alıyor.

Bir bulmaca oyunu havasındaysanız, Lumines Remastered veya Tetris Effect: Connected'a göz atmayı unutmayın. Her ikisi de birkaç yıl önce piyasaya sürüldü.

Yukarıdaki oyunlardan hiçbiri ilginizi çekmiyor mu? Aşağıdaki 300TL altındaki oyunlar kataloğunun tamamına göz atmayı unutmayın. İndirimlere dahil edilen yüzlerce oyun arasından gözünüze çarpan biri mutlaka olacaktır. Son gün 3 Şubat!

 

PlayStation Store'daki en iyi fırsatlar