Aatrox ct, Aatrox Counter, Aatrox Counterları – Aatrox’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Aatrox ct, Aatrox Counter, Aatrox Counterları – Aatrox’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Aatrox Counter

Aatrox Counter

Aatrox counter (Aatrox ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Aatrox Darkin Kılıcı; Bir zamanlar Runeterra’yı Hiçlik’e karşı savunduklarında onurlandırılan, Aatrox ve kardeşleri nihayetinde Runeterra için daha büyük bir tehdit haline geldi. Sonunda ölümlülerin kurnaz büyülerine yenildiler. Ancak yüzyıllar boyunca hapis cezası alan Aatrox, özünün hapsedildiği kılıcı kullananları ele geçirip bedenlerini değiştirerek özgürlüğü bir kez daha ilk bulan kişi oldu. Şimdi çalıntı bedeniyle, Runeterra’yı önceki formunun acımasız bir yaklaşımıyla geziyor, kıyamet ve uzun süreli bir intikam peşinde.

Öncelikle LoL karakteri Aatrox’un yeteneklerini hatırlayalım.

Aatrox Yetenekler

Ölümün Ulağı
Aatrox bir sonraki saldırısında hasar verir ve hedef üzerindeki iyileştirmeleri ve kalkanları azaltır.

Darkin Kılıcı
Aatrox, büyük kılıcını yere çarparak fiziksel hasarı verir. Kılıcını her biri farklı bir etki alanıyla üç kez savurabilir.

Cehennem Prangası
Aatrox yere vurarak ilk düşman isabetine hasar verir. Şampiyonlar ve büyük canavarlar etki alanını hızlı bir şekilde terk etmek zorundadırlar ya da merkeze sürüklenerek tekrar hasara uğrarlar.

Karanlık Hücum
Aatrox hücum ederek saldırı gücü kazanır.

Dünyaların Sonu
Aatrox şeytani formunu ortaya çıkartarak saldırı gücü ve hareket hızı kazanır. Ölümcül hasar alması halinde Aatrox ölmek yerine yeniden doğar ve maksimum sağlığının bir yüzdesi kadar iyileşir.

Aatrox Counterlar’ına (Aatrox ct) bir göz atalım.
Aatrox ct, Aatrox Counter, Aatrox Counterları:

Aatrox’a Karşı İyi Olan Rakipler

Aatrox'a Karşı İyi Olan Rakipler

Aatrox’a Karşı Kötü Olan Rakipler

Aatrox'a Karşı Kötü Olan Rakipler