Abzu Sistem Gereksinimleri

Abzu Sistem Gereksinimleri

ABZU

ABZU

Abzû, Giant Squid Studios tarafından geliştirilen ve PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve Microsoft Windows için 505 Games tarafından yayınlanan bir macera video oyunudur.

Okyanusu keşfetmek ve büyülü su kaynakları kullanarak hayatı kurtarmak için yapılan bir dalgıcın yolculuğunu takiben, oyun oyuncunun açık sudan ve doğal mağaralardan antik kalıntılara kadar sualtı ortamlarında serbestçe dolaşmasını sağlar.

Abzu‘de oyuncu, geniş bir okyanusta bir dalgıç rolünü üstlenir. Okyanusun yüzeyinde yüzerek uyandıktan sonra dalgıç, eski teknolojiyi ve suya batık kalıntıları ortaya çıkarmanın yanı sıra, bitki ve hayvan yaşamıyla dolu çevredeki sualtı ortamlarını keşfetmeye başlar. Birkaç alanda, dalgıç aynı zamanda suyun üzerindeki kara temelli ortamları da keşfedebilir. Oyun ilerledikçe, dalgıç yeni alanların kilidini açar ve yerel çevreye zarar veren güçlerin arkasındaki sırları izler. Dalgıcın oyun boyunca seyri, deniz yaşamıyla dolu birbirine bağlı alanlarda doğrusal bir yol izler. Oyuncu, tam analog kontrolü kullanarak, geçiş veya madde temelli bulmacaları çözmek için çevre ile etkileşime girebilen ve çevredeki deniz yaşamını gözlemlemek için her alanın içindeki kaidelere dalgıcı ortamlarda yönlendirir. Dalgıç, sonar çanlarını kullanarak deniz yaşamını hızlandırabilir ve etkileşime girebilir. Dalgıç, daha büyük deniz hayvanlarının vücutlarına tutunabilir ve üzerlerine binebilir. Her bölge dalgıcın bulması için gizli kolleksiyonlara sahiptir.

Abzû Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7, 64 bit
 – İşlemci: 3.0 GHz CPU Dual Core
 – Bellek: 4 GB RAM
 – Ekran Kartı: Geforce GTX 750 / Radeon R7 260X
 – DirectX: Sürüm 11
 – Depolama: 6 GB kullanılabilir alan
 – Ses Kartı: DirectX uyumlu ses kartı

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7, 64 bit
 – İşlemci: 2.4 GHz CPU Quad Core
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: Geforce GTX 780 / Radeon R9 290X
 – DirectX: Sürüm 11
 – Depolama: 6 GB kullanılabilir alan
 – Ses Kartı: DirectX uyumlu ses kartı