Acer, NVIDIA Quadro GPU’larla Donatılan ConceptD Pro Ailesi Dizüstü Bilgisayarlarını Duyurdu

Acer, NVIDIA Quadro GPU’larla Donatılan ConceptD Pro Ailesi Dizüstü Bilgisayarlarını Duyurdu

Acer ConceptD Pro Ailesi Dizüstü Bilgisayarları

Acer ConceptD Pro Ailesi Dizüstü Bilgisayarları

  • NVIDIA® Quadro® GPU’lara sahip yeni ConceptD Pro serisi dizüstü bilgisayarlar yalnızca profesyonel içerik üreticiler için değil yapay zeka mühendisleri ve yazılım geliştiriciler için de tasarlandı.
  • Güçlü 9. Nesil Intel® Core™ işlemciler ve Windows 10 desteğiyle, performans gerektiren yoğun iş yüklerinin üstesinden gelen yeni modeller, içerik üreticilerin kısa sürede daha fazlasını yapabilmesini sağlıyor.
  • 17,3 inç RTX Studio dizüstü bilgisayar olan ConceptD 9 Pro, NVIDIA® Quadro RTX™ 5000 modeline kadar GPU seçenekleri, 16 GB VRAM ve 32 GB DDR4 bellekle karmaşık mühendislik simülasyonlarını kolayca yapabiliyor. Model ayrıca benzersiz bir menteşe sahip ekranıyla da dikkat çekiyor.
  • 15,6 inçlik bir Pro RTX Studio dizüstü bilgisayar olan ConceptD 7 Pro, NVIDIA Quadro RTX 5000 modeline kadar GPU seçenekleri, 16GB VRAM ve 32 GB DDR4 belleğiyle her yerde yüksek performans sunmak için tasarlandı.
  • RTX Studio dizüstü bilgisayar olan ConceptD 5 Pro, 15 ve 17 inç ekran seçenekleri ve NVIDIA Quadro RTX 3000 GPU ile gelişmiş yaratıcı işlerle uğraşan kullanıcılara hitap ediyor.
  • NVIDIA Quadro T1000 GPU ve PANTONE Onaylı ekrana sahip ConceptD 3 Pro ise fotoğrafçılar ve grafik tasarımcılar için ideal bir dizüstü bilgisayar.
  • Yeni ConceptD CM2241W masaüstü monitör şık bir tasarıma, etkileyici ince çerçevelere, mükemmel renk doğruluğuna ve geniş renk gamına sahip.

Acer, IFA 2019’da NVIDIA® Quadro® GPU’lar ve 9. Nesil Intel® Core™ işlemcilere sahip, yüksek performans ve kesintisiz kullanım için tasarlanan ConceptD Pro serisi dizüstü bilgisayarlarını tanıttı. Windows 10 işletim sistemine sahip Pro serisi, son teknoloji sanal gerçeklik, yapay zeka ve büyük veri analitiği uygulamalarının sıkı gereksinimlerini karşılıyor. ConceptD ailesinin zamanın ötesindeki tasarım dilini izleyen yeni dizüstü bilgisayarlar, kehribar rengi alttan ışıklandırmaya sahip klavyeleri ile sade ve şık bir görünüm sunuyor. ConceptD monitör serisine katılan CM2241W ise Acer’ın içerik üreticiler için hazırladığı, PANTONE ONAYLI monitör ailesini genişletiyor.

RTX Studio dizüstü bilgisayar programının bir parçası olarak NVIDIA Quadro RTX GPU’larla donatılan ConceptD Pro serisi modeller, gerçek zamanlı ışın izleme ve gelişmiş yapay zeka özelliklerini destekleyen ilk dizüstü bilgisayarlar arasına girdi.

“NVIDIA Quadro GPU seçeneklerini, en talepkar profesyonel ve kurumsal müşterilerimiz için tüm yaratıcı PC portföyümüze taşımaktan dolayı heyecanlıyız.” diyen Acer Inc. Co-COO’su Jerry Kao, sözlerine şöyle devam etti: “9. Nesil Intel Core işlemcilerin performansıyla birlikte bu güçlü modeller, içerik üreticilerin ister ofiste ister başka yerde yalnızca içerik üretmeye odaklanmasına yardımcı olacak.”

“Karmaşık 3D animasyonlar tasarlamak, yüksek çözünürlüklü video düzenlemek veya bina tasarımlarının içinde sanal gezintiler hazırlamak isteyen Acer müşterileri istedikleri her yerde en iyi işlerine imza atabilirler.” diyen NVIDIA Profesyonel Görselleştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bob Pette, ardından şunları söyledi: “Quadro RTX GPU’lar bu beceriler için gereken devasa işlem gücünü mükemmel bir şekilde sağlıyor.”

“Intel olarak, tasarımcıların ve içerik üreticilerin yüksek standartlara ve işlem gücü ihtiyaçlarına sahip olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, onlar için önemli olan gerçek dünya performansını sunacak şekilde optimize edilen ürünler geliştiriyoruz.” diyen Intel Başkan Yardımcısı ve  İstemci Bilgi İşlem Grubu, Mobilite İstemci Platformları Genel Müdürü Chris Walker, ardından şunları söyledi: “Intel Core i9 modellerinin de dahil olduğu 9. Nesil Intel Core H serisi işlemciler, tasarımcıların ve içerik üreticilerin iş yüklerini hızlandırarak en iyi işlerini çıkarmasına yardımcı olacak en üstün performansı ve platform teknolojilerini sunmalarıyla ConceptD portföyüne mükemmel uyum sağlıyor.”

ConceptD 9 Pro – Güç ve Ortak Çalışma İçin Tasarlandı
Pro sersinin tepesindeki Conceptd 9 Pro, Acer’ın CNC ile işlenmiş Ezel Aero Hinge™ menteşesine sahip yenilikçi bir dizüstü bilgisayar. Bu menteşe, 17,3 inç 4K ekranın (3840 x 2160) dönmesini, açılmasını ve yatırılmasını sağlayarak ekip arkadaşlarıyla birlikte çalışma imkanı sunuyor. PANTONE Onaylı ekran Adobe RGB renk gamının %100’ünü kapsıyor ve Delta E < 1 düzeyinde benzersiz renk doğruluğu sunuyor.

ConceptD 9 Pro, çok iş parçacıklı üstün performans için 9. Nesil Intel® Core™ i9 işlemcilere, yapay zeka/derin öğrenme, mühendislik simülasyonları ve güç, esneklik ve uyumluluğa ihtiyaç duyan geniş animasyon stüdyoları için tasarlanan NVIDIA Quadro RTX™ 5000 grafik işlemcilerine sahip. ConceptD 9 Pro ile birlikte gelen Wacom® EMR kalem, mıknatıslı yapısıyla ürüne yerleştirilebiliyor. Bu kalem 4096 adet basınç seviyesi ile benzersiz bir kullanım ve hızlı, hassas kontrol sunuyor. Kullanıcılar kalem ile çizim yapmanın yanı sıra birlikte konsept geliştirirken not alabiliyor veya önemli noktaları işaretleyebiliyor. ConceptD Pro, RTX Studio programında yer alıyor.

ConceptD 7 Pro – Hafif Tasarımda Güç ve Esneklik
RTX Studio programına dahil olan, 15,6 inç 4K ekranlı Acer ConceptD 7 Pro, her yerde güçlü performans sunmak için tasarlandı. 17,9 mm incelik ve 2,1 kg ağırlığı bulunan modelin şık tasarımı, güç ve taşınabilirlik arasındaki en iyi dengeyi arayan kullanıcılara mükemmel bir çözüm sunuyor. Performans gerektiren yoğun iş yükleri için 9. Nesil Intel Core i7 işlemcilerle donatılan ürün, güçlü NVIDIA Quadro RTX 5000 GPU seçenekleriyle de veri bilimcilere, yazılım geliştiricilere, mühendislere ve profesyonel tasarım stüdyolarına aradıkları gücü, esnekliği ve profesyonel yazılımlarla test edilip onaylanan uyumluluğu sağlıyor. Ayrıca, ConceptD Palette ile istenen renk profillerinin hızlıca ayarlanabildiği ve sistem kontrollerinin izlenebildiği kullanıcı dostu bir arayüz de sunuluyor.

ConceptD 5 Pro – Hareket Halindeyken Bile Üst Düzey Prodüksiyon
Her ikisi de etkileyici 4K UHD çözünürlükte olan 15,6 ve 17,3 inç IPS  ekran seçeneklerine sahip olan ve RTX Studio programında yer alan yeni ConceptD 5 Pro serisi, CAD tasarımları, animasyon ve simülasyon işleri için mükemmel. 9. Nesil Intel Core i7 modellerine kadar işlemci seçenekleri ve NVIDIA Quadro RTX 3000’e kadar grafik işlemciler; mimarlar, 3D animasyon tasarımcıları, özel efekt uzmanları ve küçük tasarım stüdyolarının ihtiyaçlarını karşılamak için eklendi. Yüksek kaliteli metal kasa dayanıklık sağlarken, içerik üreticiler için üretilen PANTONE Onaylı ekran ise Adobe RGB renk alanının %100’ünü kapsayan geniş renk gamıyla hassas renk üretimi sağlıyor.

ConceptD 3 Pro – Sessiz ve Uygun Performans
ConceptD Pro serisinin en erişilebilir üyesi olan ConceptD 3 Pro; fotoğrafçılar, endüstriyel tasarım öğrencileri, iç mimarlar, grafik tasarımcılar gibi dijital dünyaya aşina kişilerin yanı sıra YouTube yayıncıları gibi sosyal medya uzmanlarına da hitap ediyor. 9. Nesil Intel Core i7 işlemciler ve NVIDIA Quadro T1000 grafik işlemcilerle donatılan ConceptD 3 Pro, kullanıcılara tüm medya içeriklerine gerçekçi renk üretimiyle erişme imkanı veriyor. Model, 40 dB’in altındaki gürültü seviyesiyle sessiz ve rahat bir deneyim sunuyor. Seyahat halindeyken rahatlıkla kullanılması için tasarlanan üründe kullanıcılar, dahili parmak izi okuyucuyla Windows Hello üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde giriş yapabiliyor.

ConceptD 5 ve ConceptD 3 – Güçlü ve Hassas
Acer, zamanın ötesinde tasarımın değerini bilen içerik üreticiler için ConceptD 5 ve ConceptD 3 dizüstü bilgisayarlarını güncellendi. Her iki model de 9. Nesil Intel Core i7’ye kadar işlemci seçenekleriyle daha kısa sürede daha fazla iş yapmak için gereken performansı sağlıyor. NVIDIA GeForce RTX 2060’a kadar GPU modelleriyle yenilenen ConceptD 5, 15 ve 17 inç ekran seçenekleriyle geliyor. Tercihe bağlı mükemmel beyaz renk seçeneğiyle harika görünen ConceptD 3, sessiz çalışmasıyla kullanıcıların tasarımlarına odaklanmasını sağlıyor. NVIDIA GeForce GTX 1650 GPU hızlı ve hassas profesyonel tasarımları hareket halindeyken bile tamamlamak için gereken gücü sunuyor.

Yeni ConceptD Monitör- CM2241W
Yeni ConceptD CM2241W, iş istasyonlarına harici bir ekran eklemek isteyen kullanıcılar için ideal, 24 inç, şık bir monitör. 75 Hz’e varan yenileme hızı ile akıcı izleme deneyimi sunan üründe, etkileyici incelikte çerçeveler, Adobe RGB renk gamının %99’unu kapsayan renk doğruluğu bulunuyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik
ConceptD 9 Pro’nun 17,3 inç modeli, EMEA bölgesinde Kasım ayının ortalarında 5499 EUR’dan başlayan fiyatlarla piyasaya çıkacak.

ConceptD 7 Pro’nun 15,6 inç modeli, EMEA bölgesinde Kasım ayının ortalarında 2599 EUR’dan başlayan fiyatlarla piyasaya çıkacak.

ConceptD 5 Pro EMEA bölgesinde 15,6 inç modeliyle Ekim ayının ortalarında 2499 EUR’dan, 17,3 inç modeliyle Aralık ayının ortalarında 2599 EUR’dan, başlayan fiyatlarla piyasaya çıkacak.

ConceptD 5, EMEA bölgesinde 15,6 inç modeliyle Eylül ayının ortalarında 1999 EUR’dan, 17,3 inç modeliyle de Kasım ayının ortalarında 2199 EUR’dan başlayan fiyatlarla piyasaya çıkacak.

ConceptD 3 Pro, EMEA bölgesinde 15,6 inç modeliyle Kasım ayının ortalarında 1499 EUR’dan başlayan fiyatlarla piyasaya çıkacak.

ConceptD 3, EMEA bölgesinde 15,6 inç modeliyle Ekim ayının ortalarında 1199 EUR’dan başlayan fiyatlarla piyasaya çıkacak.

ConceptD CM2241W EMEA bölgesinde Aralık ayında 469 EUR’dan başlayan fiyatlarla piyasaya çıkacak.

Teknik özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Belirli pazarlardaki bulunabilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.acer.com.tr adresi üzerinden en yakın Acer ofisiyle iletişime geçin.

Yeni ConceptD dizüstü bilgisayarlar, Acer’ın Berlin’de düzenlediği ve oyuncular, içerik oluşturucular, aileler, öğrenciler ve profesyoneller için yeni cihaz ve çözümlerini duyurduğu next@acer basın etkinliğinde duyuruldu. Daha fazla bilgi için www.acer.com.tr adresini ziyaret edin.