Activision E3 2017’de Hangi Oyunları Duyuracak?

Activision E3 2017’de Hangi Oyunları Duyuracak?

Evet, önümüzde çok büyük bir etkinlik olduğu doğrudur: E3 2017. Her geçen saatte rekabet kızışıyor. Geçtiğimiz saatlerde Acivision bir açıklamada bulundu. Activision’un yayınladığı bu açıklamayla birlikte şirketin E3 2017’de hangi oyunları duyuracağı resmi olarak açıklandı. Tabii Activision’un E3 2017’de göstereceği oyunlar arasında daha önce duyurulmuş oyunlar da mevcut. 

Call of Duty: WW2

Call of Duty: WW2

Activision E3 2017’de duyuracakları oyunların başında Call of Duty: WW2 oyununun olduğunu duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre oyun bu etkinlikte oynanabilir durumda olacak ve oyuncular 5 temel karakter sınıfından birisini seçecek. Ayrıca bu duyuruyla birlikte Activision bizlere yeni bilgi vermiş de oldu: Oyunda Airborne, Mountain, Infantry, Armored ve Expeditionary Force sınıfları olmak üzere 5 sınıf olacak. Bu sınıflardan Airborne savaşan giren ilk sınıf olurken oldukça sessizler. Mountain sınıfı ise keskin nişancılardan oluşan bir sınıf. Infantry sınıfı ise mızrağın ucu olarak lanse edilmiş durumda. Armored sınıfı ise savaşa en yüksek ateş gücünü getiriyor. Kısaca tank sınıf. Expeditionary Force sınıfı ise yanan mermiler kullanan bir sınıf.

Bunların dışında Call of Duty WW2 zaten etkinlik öncesinde de sızdırılmıştı.

Destiny 2

Destiny 2

Call of Duty WW2’nin dışında E3 2017 için duyurulan bir başka oyun ise Destiny 2. Evet bu oyunu da etkinlik öncesinde yayınlanan videolarıyla biliyoruz. Ancak E3 2017 sırasında yepyeni bir sınıf da göreceğiz: Hunter. Bu sınıf süper gücü ile yakın dövüşe girilebilecek bir silah yaratabiliyor. Ayrıca oyunun beta tarihi de E3 2017 etkinliğinde verilecek.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy’da Activision’un E3 2017 etkinliğinde göstereceği bir diğer oyun oldu.

Bakalım Activision bizlere herhangi bir sürpriz yapıp sır olarak sakladığı bir oyun ile karşımıza çıkacak mı? Hepimiz büyük bir heyecanla etkinliği bekliyoruz. Ayrıca etkinlikten son dakikaları da Gamer.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

:: Sizce Activision E3 2017’de bir sürpriz yapacak mı?