Age Of Empires 4 Yol Haritası Açıklandı

Age Of Empires 4 Yol Haritası Açıklandı

Age of Empires 4 geliştiricileri World's Edge ve Relic Entertainment, oyunun ilk kez piyasaya sürülmesinden yaklaşık bir ay sonra, gerçek zamanlı strateji oyunundaki son bölümü büyütme planlarını açıkladı.

2021 Kış güncellemesi, 100'den fazla denge güncellemesi, oyun içi oyuncu skorları, daha fazla performans düzeltmesi, Çin hanedanının kullanıcı arayüzünde değişiklikler ve mini harita ayarlamaları ekleyecek.

Age of Empires 4 ekibine göre, denge değişiklikleri Arbaletçi, Mızrakçı ve Elit Arbaletçileri süvari birimleri için çok daha ölümcül bir tehdit haline getirecek, Çin medeniyetlerinin Tekrarlayıcı tatar yayı teknolojisi daha uygun maliyetli olacak ve Moğol fraksiyonunun Üstün Hareketlilik avantajı, hız değiştiricinin uygun şekilde uygulandığından emin olun.

İlkbahar 2022 güncellemesinde, oyuna kullanıcı tarafından oluşturulan içerik ve araçlar eklenecek ve oyuncuların Age of Empires 4 topluluğunun oluşturduğu benzersiz haritaları ve modları denemesine olanak tanıyacak. Dereceli sezonlar da başlayacak ve her sezon 12 hafta sürecek ve rekabetçi modlarda performansa dayalı özel oyun içi ödüller kazanma şansı eklenecek.

Bu iki büyük güncellemenin ötesinde, World's Edge ve Relic Entertainment bir Xbox Wire gönderisinde, oyuncu geri bildirimlerinin oyunu şekillendirmeye devam edeceğini ve stüdyoların şu anda aşağıdaki özellikler hakkında bazı yapıcı yanıtlar aradığını açıkladı:

  • Küresel Derleme Sırası
  • Birim İstatistik kartında iyileştirmeler
  • Kısayol İyileştirmeleri
  • Alay Hareketleri ve Hileler
  • AI Zorluğu
  • Yol Noktası Göstergeleri