Age of Wonders 3 Oyununu Ücretsiz İndirin

Age of Wonders 3 Oyununu Ücretsiz İndirin

Age of Wonders 3 Ücretsiz

Age of Wonders 3 Ücretsiz

Bu hafta sonu ücretsiz oyunlarda gayet iyi oyunlar var. Humble harika bir oyun ile adımını attı: Age of Wonders 3. Sıra tabanlı strateji oyunu indirmek ve oynamak ücretsizdir. Tek yapmanız gereken Humble Bundle’ın bültenine kaydolmak. Anlaşma yarın, 11 Mayıs gün sonu bitecek. Bu yüzden çabuk davranın ve Humble’dan oyunu alın.

Ufak bir hatırlatma; ücretsiz indirme bir Steam anahtarı biçiminde sağlanacaktır; bu nedenle, yararlanmak için ücretsiz bir Steam hesabınız olmalıdır.

Age of Wonders III, gereksiz yere çalışmaktan kaçınan iyi hazırlanmış bir strateji oyunudur. Her şeyi arka planda tutarken odağınızı en güçlü şekilde savaş alanına iter. Bazı akıllı rastgele unsurlar, birden fazla seanstan sonra sizi parmak uçlarınızda tutmanıza yardımcı olur, ancak liderlik yaptığınız ordunun türü ne olursa olsun, hala geçerli olan birkaç stratejiyi bulacaksınız. Age of Wonders III uzun süredir devam etmeyen bir strateji serisinin ve taktiksel olarak ödüllendirici bir oyunun hoşgeldin dönüşü denilebilir.

Oyuna aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Age of Wonders 3 İndir