Ağustos 2019 için Xbox One’ın Ücretsiz Oyunları

Ağustos 2019 için Xbox One’ın Ücretsiz Oyunları

Xbox One Ücretsiz Oyunlar

Xbox One Ücretsiz Oyunlar

Yeni bir ay, Xbox Live Gold üyeleri için yeni ücretsiz oyunlar anlamına gelir. Ağustos ayının ücretsiz oyunları nihayet ortaya çıktı ve bu ay Xbox sahipleri için sağlam bir oyun grubu var.

1 Ağustos’tan itibaren piyasaya sürülecek olan ilk ücretsiz, Gears of War 4’tür. Gears of War 4, hem yerel hem de çevrimiçi co-op içeren bir hikaye kampanyası olan üçüncü şahıs bir nişancıdır. 10 Eylül’de çıkacak oyunun devamı Gears 5 ile ilgileniyorsanız, Gears 5 kahramanı Kait Diaz’ın ilk kez tanıtıldığı Gears of War 4’ü oynamanın tam zamanı. Ayrıca, hem Xbox One hem de PC’de oynayabilirsiniz.

Ağustos ayının ilk yarısında, hack and slash zindan crawler Torchlight‘ı ücretsiz olarak alabileceksiniz. Diablo and Fate yaratıcıları tarafından geliştirilen oyun, Torchlight kasabasında, rastgele oluşturulmuş zindanları keşfetmek, canavarları ele geçirmek, ganimet toplamak, görevleri tamamlamak ve daha fazlasını yapmak için yalnız bir kahramanı kontrol edeceğiniz bir yer.

Ardından, 16 Ağustos’tan itibaren Forza Motorsport 6 ve Castlevania: Lords of Shadow gelecek. Yarış oyunu Forza Motorsport 6, Xbox One’da tam bir ay boyunca satışa sunulacak ve 24 oyunculu yarışlar, 27 toplam pist, yeni bir hikaye modu, gece yarışı, yağmur gibi hava durumu unsurları ve daha fazlasını içerecek. Ayın ikinci yarısında satışa sunulacak olan Castlevania: Lords of Shadow, ilk olarak 2010 yılında Castlevania serisinin yeniden başlatması olarak konsollarda yayınlandı. 3D aksiyon-macera oyunu, Gabriel Belmont’un karısını diriltmek ve kötü Lords of Shadow’u alt etme görevine odaklanıyor.

Ağustos 2019 Oyunları

Gears of War 4 – Ağustos 1-31 (Xbox One, PC)
Torchlight – Ağustos 1-15 (Xbox 360)
Forza Motorsport 6 – Ağustos 16-Eylül 15 (Xbox One)
Castlevania: Lords of Shadow – Ağustos 16-31 (Xbox 360)