Amazon'un Geliştirdiği New World Oyunu Ertelendi

Amazon'un Geliştirdiği New World Oyunu Ertelendi

Amazon Game Studios'un geliştirdiği New World, şu ana kadar ortaya çıkan detaylar ışığında oldukça başarılı bir projeye benziyor, ancak oyunu oynamak için biraz daha beklememiz gerekecek. Önümüzdeki dönemlerde piyasaya sürülmesi beklenen oyun, son açıklamaların ardından 2021 Bahar'a ertelendiği belirtildi.

Oyunun resmi web sitesinde bir blog yazısı yazan stüdyo direktörü Rich Lawrence, oyun testlerinin son birkaç ay içinde gerçekleştirdiklerini ve daha fazla içerik bulunması gerektiği kararını verdiler. Sonuç olarak, stüdyo bunun gerçekleşmesi için önemli ölçüde daha fazla geliştirme zamanına ihtiyaç duyacağına karar verdi.

Lawrence, betaya kaydolan, oyunu önceden sipariş eden veya alfa testinde oynayanların, başlangıçta planlanan 25 Ağustos çıkış tarihinde sınırlı süreli bir versiyonunu oynamak için özel bir fırsata sahip olacaklarını sözlerine ekledi. Oyunun bu versiyonu, başlangıçta piyasaya sürülmesi beklenen içeriği içerecektir.

Amazon Game Studios, kuruluşundan bu yana kaliteli veya başarılı oyunlar üretmek için mücadele etti, birden fazla proje iptal edildi veya yetersiz kaldı. İlerleyen günlerde gelişmeler yaşandıkça sizlerle paylaşacağız.