AMD, Resident Evil Village'ın Işın İzleme Sahnelerini Paylaştı

AMD, Resident Evil Village'ın Işın İzleme Sahnelerini Paylaştı

Capcom, RX 6700 XT'yi piyasaya sürerken AMD Radeon ile yaptığı ortaklık sayesinde Resident Evil Village'ın ışın izleme yeteneklerini biraz daha fazla gösterdi. Capcom, AMD'nin Radeon RX 6700 XT vitrininde yeni bir demoda ışın izlemenin tür için ne yapacağına ilk bakışımızı sunuyor.

Aşağıda gömülü tweet'te, ışın izlemenin oyunun ortamlarına ne yaptığını ve halihazırda muhteşem olan ortamın daha da etkileyici görünmesini sağlamak için gerçek zamanlı ışıklandırma ve yansımaların nasıl çalıştığını görebilirsiniz – özellikle avizeye ve ondan gelen ışığın nasıl yayıldığına dikkat edin. yavaşça ve ahşap üzerinde parıldayan saat yansımaları. Hepsi çok etkileyici.

 

Yine de bazı kötü haberler var: lansman sırasında bir RX 6700 XT grafik kartı almayı düşünüyorsanız, dikkatli olmak isteyebilirsiniz. AMD'ye göre, Resident Evil Village'ı ışın izleme ile oynamak bir RX 6800 XT'ye ihtiyaç duyacaksınız.

AMD teknolojisini kullanmıyorsanız Resident Evil Village'ı çalıştırmak için ne tür bir PC'ye ihtiyacınız olduğuna dair henüz net detaylar açıklanmadı. Oyunun Nvidia teknolojisinde ışın izlemeyi desteklemesi mantıklı, ancak konu ile ilgili henüz resmi onay açıklamaları yapılmadı.

Oyunu ışın izleme olmadan oynamak istiyorsanız, AMD şu anda bir RX 5700 XT grafik kartı ve Ryzen 5 1600 CPU (ışın izleme etkinken önerilen aynı CPU) önermektedir.

Resident Evil Village, görünüşe göre Resident Evil 4'ten çok fazla ilham alıyor. Oyun 7 Mayıs'te PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X / S için piyasaya sürülecek.