Among Us 2 İptal Edildi

Among Us 2 İptal Edildi

Geliştirici Innersloth, Among Us 2'yi iptal etme kararı aldı ve bunun yerine Among Us için sunulan içeriği genişletmeye odaklanacak. Bir blog gönderisinde geliştirici, kararın yalnızca Eylül ayında 41 milyondan fazla indirilen oyunun popülaritesinin artmasına yanıt olarak verildiğini yazdı.

Innersloth, “Among Us 2 için planladığımız tüm içerik yerine Among Us 1'e odaklanacak” açıklamasını yaptı. “Bu muhtemelen daha zor bir seçimdir çünkü oyunun temel kodunun derinliklerine inmek ve birkaç parçasını yeniden düzenlemek anlamına gelir. Planladığımız pek çok şey var ve siz oyunu oynarken size daha yeni içerikler sunmaktan heyecan duyuyoruz.”

Bu içerik genişletmeleri yeni sunucular, renk körü desteği ve yeni bir aşama içeriyor, ancak Innersloth “planlanan başka birçok şeyin de olduğunu, sadece önceliklendirmemiz ve düzenlememiz gerektiğini” ekledi.

İlk olarak 2018'de piyasaya sürülmesne rağmen, son zamanlardaki Twitch'teki artan popülaritesi nedeniyle 2020'de oyuncu sayısında muazzam bir artış yaşandı. SensorTower'a göre Among Us Ağustos ayında 18,4 milyon mobil indirme sayısına ulaştı ve bunu eylül ayında 41,9 milyon indirme sayısı takio etti.