Ana Hatlarıyla Black Ops 4 Güncellemesi

Ana Hatlarıyla Black Ops 4 Güncellemesi

Black Ops 4 Güncellemesi

Black Ops 4 Güncellemesi

Treyarch’ın Call of Duty: Black Ops 4 için hazırladığı çok sayıda yaması var. Geliştirici, bunların ilkini bu haftanın başlarında ortaya çıkardı ve şimdi, hayranlara oyunun bir sonraki güncellemesinde neler olduğuna dair bir önizleme verildi.

Reddit’in üzerinde, stüdyo gelecek hafta Black Ops 4‘te neler olacağını açıkladı. Oyunun her üç modu da dikkat çekecek. Zombies, Treyarch’ın “her tur için benzersiz kurallara sahip küratörlüğünde 30 turluk zorluklar” olarak tanımladığı Gauntlet’leri almaya hazırlanıyor. Geliştirici ayrıca 15-18 Ocak tarihleri arasında modda 115 Day Celebration Etkinliği düzenliyor. Etkinlik tüm platformlarda sunulacak ve çift XP, silah XP ve Nebulium Plazma sunacak.

Blackout battle royale modu için, Treyarch konsollarda yeni bir yağma arayüzü uygulayarak belirli öğelerin yağmalanmasını kolaylaştıracak. Geliştirici, önümüzdeki hafta Blackout’ta iki sınırlı süreli modu da tutacağını söyledi. Henüz başka bilgi verilmemiştir, ancak Treyarch yakında modlar hakkında daha fazla bilgi vereceğini söyledi.

Son olarak, çok oyunculu modda, gelecek haftaki güncelleme Black Ops Pass‘a sahip olanlar için hem Elevation hem de Madagaskar’ı harita rotasyonuna ekleyecektir. Treyarch, gelecekteki haritaların “yayınlandıkları” tam rotasyona ekleneceğini söylüyor. Güncelleme ayrıca yeni Featured oynatma listelerinin yanı sıra kararlılık geliştirmeleri ve diğer düzeltmeleri de getirecek.

Ayın ilerleyen zamanlarında Treyarch, hayranlarını League Play to Black Ops 4 ile tanıştıracak. Bu, rekabetçi multiplayer oyuncuları, yetenekli eşleştirme yaparak katılımcıları 50 oyunculu gruplamalara sokan, profesyonel maçlarda görülenlere daha çok benzeyecek.