Android için En İyi 10 Otomatik Koşucu Oyunu

Android için En İyi 10 Otomatik Koşucu Oyunu

En İyi Otomatik Koşucu Oyunları

En İyi Otomatik Koşucu Oyunları

Otomatik koşucular sizi engellerden koruyan bir dünya üzerinden hareket ettirir ve bu engellerden kaçınmak için ekranı hafifçe vurmanızı veya tutmanızı gerektirir. Bu tür oyunlar genellikle basitleştirilmiş platformcuların biçimini alır. Ancak, aynı zamanda, uçuş veya kayak gibi tamamen farklı hareket türlerini de içerebilirler. Çoğu sonsuz koşucu otomatik koşuculardır, ancak tüm otomatik koşucular sonsuz değildir. İşte en iyi otomatik koşucu oyunları listesi.

1. Super Mario Run

1. Super Mario Run

Mario üzerinde herhangi bir yönsel kontrole sahip olmadığınız bir Mario platform oyuncusu sapkınlık gibi gelebilir, ancak Nintendo Super Mario Run‘a derinlik katmanlar halinde çalışmanın bir yolunu bulmuş.

Super Mario Run İndir

2. Rayman Fiesta Run

2. Rayman Fiesta Run

Rayman‘ın mobil oyunları, otomatik koşucu türünde ortalığı sarsıntı adeta, bu da basit oyunun konsol standardı geliştirmeyi engellemesine gerek olmadığını gösteriyor.

Rayman Fiesta Run İndir

3. Agent Dash!

3. Agent Dash!

Bir çok oyun Temple Run’ın 3D otomatik koşucu oyununu kopyaladı, ama çok az kişi, Agent Dash gibi bir stil ve ışıltıya sahipti.

Agent Dash İndir

4. Badland 2

4. Badland 2

Badland, dokunmatik mekaniği mobil haritaya koymaya yardım etti ve bu devam oyununu her şekilde geliştirdi. Diğer otomatik koşucular, fantastik dünyasının kontrastlı majesteleriyle eşleşebilir.

Badland 2 İndir

5. Alto’s Adventure

5. Alto's Adventure

Sonsuz bir kayakçı olarak uçsuz bucaksız bir dağın tepesinden süzülüyorsunuz. Bir çok diğer  otomatik koşucular bundan daha fazla havalı ya da tatmin edici gelmiyor.

Alto’s Adventure İndir

6. Jetpack Joyride

6. Jetpack Joyride

Google Play Store’un ilk günlerinden itibaren tartışmasız bir sonsuz koşucu klasik. Jetpack Joyride dokunsal olmasına rağmen, şaşırtıcı derecede çeşitliği ile oyun hala güçlü gidiyor.

Jetpack Joyride İndir

7. Chameleon Run

7. Chameleon Run

Chameleon Run kaygan 3D grafikler ile kaygan 2D otomatik koşucu oyun birleştirir, gerçekten dokunsal bir deneyim ile sonuçlanır.

Chameleon Run İndir

8. Amazing Katamari Damacy

8. Amazing Katamari Damacy

Tam Katamari Damacy tecrübesi değil, ama Amazing Katamari Damacy, orijinalinin çılgın “herşeyi toparla” ruhunu başarıyla yakalar.

Amazing Katamari Damacy İndir

9. Ski Safari 2

9. Ski Safari 2

Ski Safari‘yi daha parlak, sıçrayan, saçma Alto’s Adventure olarak düşünün. O kadar iyi değil tabi. Ama bir penguenin arkasında kaymanızı sağlayan herhangi bir oyun, iyidir.

Ski Safari 2 İndir

10. Pac-Man 256

10. Pac-Man 256

Zekice çalışan Pac-Man‘ın labirentine öncülük eden ve onu modern bir sonsuz koşucu çerçevesine uygulayan bir oyun.

Pac-Man 256 İndir