Android için WhatsApp’ta Sticker Nasıl Gönderilir?

Android için WhatsApp’ta Sticker Nasıl Gönderilir?

Android WhatsApp’ta Sticker Gönderme

Android WhatsApp'ta Sticker Gönderme

Bir Android cihaza sahipseniz, sol alt köşedeki emoji yüzünün altında saklanan stickers (çıkartmalar)’ı bulacaksınız. Muhtemelen bunu düzenli olarak WhatsApp‘ta emoji veya belki de GIF’ler göndermek için kullandınız, ama şimdi sticker’lar da mevcut.

Sticker için logo, sağ alt köşenin hafifçe katlanması ile oluşan küçük bir karedir. Buraya basarsanız, en son kullandığınız çıkartmalarla veya “henüz bir çıkartma kullanmadınız” sözleriyle karşılaşacaksınız. Daha sonra göndermek için bazı paketleri indirmeniz gerekecek. Bu nedenle sağdaki küçük artı sembolüne basın ve tüm sticker’ları görmeye başlayacaksınız.

Burada gönderebileceğiniz bir sticker seçeneği bulacaksınız, ancak herhangi birini göndermeden önce sağ taraftaki küçük indirme düğmesine basmanız gerekecektir. Endişelenmeyin, bu paketler küçüktür, bu nedenle çok fazla internet’e mal olmayacaktır.

Paket indirmeyi tamamladığında yeşil bir onay işareti göreceksiniz ve ardından normal sohbet penceresine geri dönebilirsiniz. Burada daha sonra çıkartmalara geri dönebilecek ve sayfanın altındaki gri bölümün üst kısmında aradığınız paketi bulabileceksiniz.

En son kullandığınız sticker’lar menünün ilk bölümünde görünecek. Ayrıca bazı sticker’ları sık kullanılanlara ekleyebilirsiz, böylece yıldızın altında görüneceklerdir.