Android Pie Nasıl İndirilir?

Android Pie Nasıl İndirilir?

Android Pie İndir

Android Pie İndir

Android 9 Pie artık resmi ve şu anda nihai sürümü indirebilir, ancak bu herkes için uygun değildir.

Android P Beta, Google’ın bir sonraki büyük işletim sistemi güncellemesinin önizlemesiyle uyumlu bir dizi el cihazıyla bir süredir kullanıma sunuldu.

Ancak şimdilik, sadece Android Pie‘ın son halini alan Google‘ın Pixel telefonları ve Essential Phone’u bulunuyor. Hatta mevcut tüm yeni özelliklerle gelmiyor. Örneğin, App Slices bu yıl daha sonra gelecek.

Beta programındaki diğer cihazlar için Google, Android Pie güncellemesini Sonbaharın sonuna kadar alacağını söylüyor. Bu, Ekim ayının sonundan 21 Aralık’a kadar olabilir.

Android 9 Pie nasıl indirilir?

1. Android Pie güncellemesini hemen almak için dört telefondan birine sahip olmanız gerekir. Bu telefonlar; Google Pixel, Pixel XL, Pixel 2 ve Pixel 2 XL. Essential Phone da birinci günde güncellemenin yapılmasına sahiptir.

2. Android Pie, bir over-the-air güncellemesi olarak gelecek, bu yüzden telefonunuza ayarlanmış olup olmadığını görmek için Ayarlar> Sistem> Sistem Güncelleme’ye gitmeniz gerekir. Android 9 güncellemesinin mevcut olduğunu bildiren bir bildirim bile alabilirsiniz.

3. İndir ve yükle’ye dokunun. Piliniz çok düşükse, bunu yapmadan önce doldurduğunuzdan veya bir şarj cihazının yakınında olduğunuzdan emin olun.