Anno 1800’ün İlk DLC’si Yeni Bir Ada Ekledi

Anno 1800’ün İlk DLC’si Yeni Bir Ada Ekledi

Anno 1800 Sunken Treasures

Anno 1800 Sunken Treasures

İlk Anno 1800 DLC’si, donanımların oluşturulmasına yardım etmek için çılgın bir mucitle bir araya gelmekle ilgili yeni bir genişleme olan Sunken Treasures ile birlikte geldi. Kelimenin tam anlamıyla en büyük katkı temel oyunda önceki haritaların büyüklüğünün üç katı olan yeni Cape Trelawney haritası, ancak başka birçok yeni eklemeler de var.

Cape Trelawney‘de 300 karoluk kıyı şeridi bulunur ve bunun sonucunda doğal kaynakların bir kısmına orantılı erişim sağlanır. Burada yeni üçüncü şahıs karakteri Old Nate ile ortak olacaksınız. İmparatorluğunuzu geliştirmenize yardımcı olacak yeni icatlar yapmak için batık gemi enkazlarını kazmanıza izin verecek yeni bir dalış buhar gemisi ile size yardım edecek.

Yayınlanmadan önceki bir blogda Ubisoft, diğer tüm görevlerden, 100 yeni eşyadan ve yeni işçilik mekaniğinden elde edeceğiniz şeyler üzerine, yeni hikaye ile ilgili yaklaşık altı saatlik bir oyun zamanı olacağını söyledi.

Sunken Treasures şu anda Anno 1800 sezon pass’ın bir parçası olarak veya 11.99 dolar karşılığında bağımsız bir sürüm olarak kullanılabilir.

Anno 1800 Sunken Treasures Fragman

Yeni eklemelerden bazılarını fragman boyunca çalışırken görebilirsiniz.