Anthem Açık Demo: Tarihler ve Neler Olacak?

Anthem Açık Demo: Tarihler ve Neler Olacak?

Anthem Açık Demo

Anthem Açık Demo

Bu hafta sonu Anthem, oyun başlamadan önce resmi olarak ikinci ve son demosunu yapıyor. Nasıl katılabileceğiniz ve ne yapabileceğiniz dahil olmak üzere açık demo hakkında bilmeniz gereken her türlü bilgiyi özetledik.

Anthem BioWare tarafından geliştirilen yaklaşan çok oyunculu odaklı üçüncü şahıs nişancı RPG‘dir. Fort Tarsis sakinlerini koruyan, sözleşmeleri yerine getirmek, keşfedilmemiş bölgeleri keşfetmek ve başkaları için tehditleri ele almak için dünyaya açılan rezil kahramanlardan biri olan Freelancer’ın kontrolünü ele alıyorsunuz. Bunu, pilotlarına üstün güç, refleksler ve yetenekler kazandıran, uçuş jetleri ve ölümcül silahlarla donatılan güçlü exo-suit’ler olan Javelin’lerin yardımı ile yapıyorsunuz.

Halihazırda, Anthem’de her biri size farklı yetenekler sağlayan dört Javelin var. Ranger öncelikle bir destek Javelin’i olarak var, ancak güçlü el bombası, roket ve lazer yetenek çeşitleri kendi başına ayakta durması için yeterli patlayıcı ateş gücü sağlıyor. Colossus, Javelins’in en yavaş olanıdır. Ancak en sert zırh onda vardır. Ağır silahları ve tahrip edilemez bir kalkan taşıyacak kadar güçlü olan tek kişidir. Öte yandan Interceptor, zararsız bir şekilde çarpmadan önce büyük bir yakın dövüş hasarı verebileceği düşmanın yüzüne ulaşmasını sağlayan yıldırım hızına karşı savunma yapar. Son olarak, Storm‘un hafif zırhı var, ancak kişisel güç alanı ve güçlü element saldırıları ona uzun vadeli bir potansiyel sunuyor.

Anthem Xbox One, PS4 ve PC için yayınlanacak. Oyunun aşamalı bir lansmanı var ancak 22 Şubat’ta herkesin kullanımına sunulacak. Her iki basımı da ön sipariş için mevcut. Bilgisayarınızda oyunu oynamada gerekli donanıma sahip olup olmadığınızı öğrenmek için, Anthem Sistem Gereksinimleri konumuzu inceleyebilirsiniz.

Anthem Demo Ne Zaman?

Anthem Demo 1 Şubat’ta başlayacak ve 4 Şubat’ta sona erecek.

Anthem Demoya Nasıl Katılınır?

Açık gösterime katılmak için önce istemciyi indirmeniz gerekir. Konsolda 26 GB, PC’de 44 GB’dır ve hafta sonunu indirerek zaman harcamak istemiyorsanız istemciyi şimdi ön yükleyebilirsiniz.

Demo indirmeyi tamamladığınızda oyuna erişmek için EA veya Origin hesabınıza giriş yapmanız gerekir. Xbox One ve PS4’te, Gold/PSN aboneliğine ihtiyacınız olacak. Anthem, yalnız oynadığınızda bile her zaman çevrimiçi bir oyundur. Microsoft, 31 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında bu hafta sonu herkes için Ücretsiz Oyun Günleri düzenliyor. Bu nedenle Gold abonelik ödemeden Xbox One’daki Anthem gösterisinin ilk gününü oynayabilirsiniz.

Anthem Demoda Ne Yapabilirsiniz?

Anthem demosu oyunun tam ortasındaki noktadan hemen önce gerçekleşir ve iki hikaye görevi ile oynayabileceksiniz. Ayrıca, Anthem’in tam haritasının bir bölümünü ücretsiz oynama modunda keşfedebilecek ve oyunun zor içeriklerinden birine katılabileceksiniz: Bir Stronghold.

Dört oyuncu ile ele alınması gereken Stronghold’un haricinde, gösterinin her bölümü tek başına veya grup halinde yapılabilir. Bununla birlikte, başkalarıyla oynarken deneyim kazancı elde edersiniz, bu yüzden takım kurma için zaman ayırmaya değer. Demoda 10. seviyede başlayacak ve 15. seviyeye ulaşabileceksiniz. Herkes Ranger Javelin ile başlar ve 12. seviyede, diğer üçünden birinin kilidini açabilirsiniz: Colossus, Interceptor veya Storm. Tüm demo boyunca yalnızca bir tane Javelin kilidini açabileceksiniz, bu yüzden akıllıca seçin.

Eğer Anthem VIP demosunu oynadıysanız, o demodaki ilerlemeniz buna devam edecektir. Ancak her iki demodaki ilerlemeniz, tam oyuna dahil olmayacak.