Apex Legends'ın Yeni Kahramanı Bir Başka Titanfall Olacak

Apex Legends'ın Yeni Kahramanı Bir Başka Titanfall Olacak

Respawn Entertainment, yakında çıkacak olan yeni kahramanı için bir video yayınladı. Yeni kahramanımızın bir Titatfall olacak ismi ise Ash olarak karşımıza çıkacak. Ash  mekanik bir gövdeye sahip fakat insan zihinli, yarı insan yarı robot şeklinde bir görünüme sahip olacak. 

Apex Legends'e eklenecek olan yeni kahraman Ash, bugün yayınlanan Outlands fragmanından yeni bir Stories tarafından onaylandığı gibi, Apex Legends'ın bir sonraki şampiyonu olacağı belirlendi. Geçtiğimiz hafta Apex Legends'in resmi twitter hesabı, paylaştığı tweette Ash'ın özelliklerine pek yer verilmedi. 

Hikayede Horizon, Ash'in arkadaşı Lilian Peck olduğunu düşündü ve Ash'in eski anılarını ve bilincini uyandırmak için kodları girdi. Horizon daha sonra Ash'in aslında Horizon'a ve Pathfinder grubuna ihanet eden eski asistanı Dr. Reid olduğunu öğrenir. Bunun üzerine gelişen olaylarda oyun karaktere duygu yükleyerek oyun severlerin deneyimine sunması bekleniyor. Apex Legends Sezon 11 muhtemelen Kasım ayında başlayacak. Apex Legends sezonlarının çoğu yaklaşık 13 hafta sürer. Önümüzdeki günlerde gireceğimiz 11. sezonda tahminimizce 13 hafta kadar süreceğe benziyor.