Apex Legends Etkinliği Yakında Başlıyor ve Sezon 2 Açıklandı

Apex Legends Etkinliği Yakında Başlıyor ve Sezon 2 Açıklandı

Apex Legends Sezon 2

Apex Legends Sezon 2

Apex Legends, hilelerle uğraşmak da dahil olmak üzere piyasaya sürülmesinden bu yana sayısız sorunla karşı karşıya kaldı. Ancak Respawn Entertainment oyunu iyileştirmeyi ve geri dönen oyuncuları memnun etmek için yeterli içeriği sağlamayı taahhüt ediyor. California merkezli şirket henüz pek fazla ayrıntıyı açıklamıyor, ancak Sezon 2‘de ne geleceği ile ilgili bir şeyler paylaştı. E3’ten hemen önce ücretsiz oynanış battle royale oyununda başlayacak olan, sınırlı süreli bir etkinliği duyurdu.

Sezon 2 ile ilgili tüm detaylar 8 Haziran Cumartesi günü EA Play canlı yayınında paylaşılacak. Respawn’ın lider ürün müdürü Lee Horn, bu açıklamanın ötesinde, EA‘nın web sitesinde burada gelecek hafta neler olacağını tartışmak için bir blog yayınladı.

Konunun öne çıkan manşeti yeni Legendary Hunt sınırlı süreli etkinliğinin başlangıcıdır. İki hafta sürecek ve 6 Haziran Salı günü başlayacak. Etkinliğe bir Apex Elite kuyruğu (Herhangi bir maçta ilk beşe girenlerin diğer üst savaşçılara karşı oynamaya devam edeceği yer), Legendary Hunt ödülleri (Bloodhound, Wraith, çeşitli silahlar ve daha fazlası için skinler dahil) ve herhangi bir maçta en iyi savaşçılar için Battle Pass bonus deneyimi eklenecek. Ek olarak, 7 Haziran Cuma günü başlayan ve 10 Haziran Pazartesi günü sona eren çifte deneyim hafta sonu dönüşleri olacak.

Apex Legends için Sezon 2 Battle Pass ile ilgili bilgileri Respawn paylaşmak istememesine rağmen Horn, Apex Legends’ın 2. Sezonundan ne beklediğinizle ilgili bazı küçük bilgiler verdi.

Başlamak için, günlük ve haftalık challenges daha kolay seviye atlamanıza izin verecek. Herhangi bir challenge’ı kaçırmanız veya geç başlamanız durumunda, haftalık challenges görevlerini tamamlanmak üzere hazır kalacaktır ve bir kerede tamamlanabilir. Üç yeni Efsanevi eşya eklendi ve premium paketteki her 25 Battle Pass seviyesinde bir Efsanevi eşya açılacak. Battle Pass 100 seviyesine ulaşanlar, gelişen bir silah skini alacaklar ve Battle Pass 110 seviyesine ulaşanlar, skinin özel bir renklendirilmiş halini alacaklar. Rozetler ve temel stat tracker’lar premium’dan kaldırılırken, sezonluk kazananlar ücretsizde kalır, ancak ilk 10 seviyede kazanılabilir. Son olarak, ses hatları metal işçiliği ile değiştirildi. Sezon 2 Battle Pass, metal işçiliği kazanmanın daha kolay ve hızlı olmasını sağlayacaktır.