Apex Legends İlk Gününde 2.5 Milyondan Fazla Oyuncuya Ulaştı

Apex Legends İlk Gününde 2.5 Milyondan Fazla Oyuncuya Ulaştı

Apex Legends Oyuncu Sayısı

Apex Legends Oyuncu Sayısı

Sadece birkaç gün önce çıkmasına rağmen EA, Apex Legends‘ı başarı olarak sayıyor. Salı günü yapılan bir konferans toplantısında, yayıncı lansman sonuçlarının bir kısmını yatırımcılarla paylaştı ve kesinlikle çok güçlü bir başlangıç yapmış gibi görünüyor.

CEO Andrew Wilson, “Apex Legends’ın lansmanı, Twitch’teki zirve ve eşzamanlı izleyiciler açısından EA’nın en büyük açıklaması olduğunu kanıtladı” dedi. Sadece yayıncıları izlemekten değil, oynayan da birçok insan vardı. Twitch sayıları muhtemelen EA tarafından desteklenen yayınlarla şişirilir, ancak oyuncu sayıları kendileri için konuşur.

“İlk 24 saatte, bir Salı gününün ortasında 2.5 milyondan fazla tekil kullanıcı ki bu, 3 milyon tekil kullanıcıya hızlı bir çalışma ve yaklaşık 600.000 en yüksek ve mevcut kullanıcıya ulaştık. Çok erken, ama oyuna cevap çok çok güçlüydü.”

Apex Legends‘ın piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra Respawn, neredeyse üç katına çıkmadan önce önemli gibi görünen bir milyon tekil oyuncuya ulaştığını açıklamıştı. Açıkça oynaması ücretsiz olmasının buna yardımı oldu. Ama sürpriz, diğer nişancılardan gelen lansman ve yaklaşan rekabet. Özellikle EA’nın kendi Anthem‘i ve Deep Silver’ın Metro Exodus‘u, her şeyi daha etkileyici kılıyor.

Apex Legends, bu yıl çıkacak iki Titanfall oyunundan biri. Respawn’dan Vince Zampella Twitter’da daha fazla Titanfall‘u takdim ederken, Wilson ve COO Blake J. Jorgensen, Titanfall’un çalışmalarında olduğunu onayladı.