Apex Legends Mobile’a Geliyor

Apex Legends Mobile’a Geliyor

Apex Legends Mobile

Apex Legends Mobile

Apex Legends, PS4, Xbox One ve PC’de zaten oldukça popüler ve şimdi yeni bir platforma ve yeni bir pazara geliyor. Yayıncı Electronic Arts’ın kazanç raporunun bir parçası olarak, bugün CEO Andrew Wilson, battle royale oyununun mobil versiyonunun çalışmalarında olduğunu, EA ise Çin’de Apex Legends’ı başlatmak için “ileri görüşmelerde” olduğunu doğruladı.

Wilson, “Apex Legends geleceği için çok heyecanlıyız… Çarpışma güçlü. Legends ve dünya rekabeti için büyük planlarımız var. Apex Legends’i Çin’e ve mobil cihazlara getirmek için ileri görüşmeler yapıyoruz ve bu görüşmeler tamamlandığında sizi zaman dilimlerinde güncelleyeceğiz.” dedi.

Apex Legends mobile geliyor, mobil oyun pazarı büyük ve EA oyundan para kazanmak için başka yollar aradığı için bu büyük bir sürpriz değil. Bildiğiniz gibi diğer battle royale oyunları, PUBG ve Fortnite‘ın da mobil versiyonları var.

Kore, oyunlar için bir başka büyük pazardır. Wilson, EA’nın Apex Legends’ı orada yayınladığını belirtti. Wilson, “Oyun, oradaki oyuncularımızla doğrudan bir bağlantı kurabilmemiz için bir fırsat sunuyor ve bunu diğer oyunlar için kullanabileceğimizi umuyoruz.” dedi.

Wilson, sözlerinde Apex Legends’ın EA tarihinin “en hızlı büyüyen” oyunu olduğunu belirtti. EA’nın son sayısıyla, oyun 50 milyon oyuncuya ulaştı.

Wilson, “Dünyanın dört bir yanındaki hayranların Apex Legends’a duyduğu tutku ile inanılmaz derecede heyecanlı ve alçakgönüllüyüz. Artık daha güçlü Battle Pass içeriği olan yeni sezonlar, yeni efsaneler ve oyun ortamındaki heyecan verici gelişmeler gibi uzun vadeli bir canlı servisle bu büyük küresel topluluğa hizmet vermeye daha fazla odaklandık.” dedi.

Wilson, Apex Legends için daha yeni bir başlangıç olduğunu söyledi. Oyunun 2. Sezonu ile ilgili ilk detaylar Haziran ayındaki EA Play etkinliğinde duyurulacak.