Apex Legends Season 2 Tarihi Belli Oldu

Apex Legends Season 2 Tarihi Belli Oldu

Apex Legends, Şubat ayının başında piyasaya sürüldüğünde, oyun anında başarı elde etti. Bir gecede dünya çapında bir fenomen haline gelen Apex Legends, şu anda piyasadaki en popüler battle royale oyunlarından biri olarak duruyor. Oyun inanılmaz popüler olsa da, azalan Twitch görünümleri ve diğer ölçümler oyuna ilgisini kaybetmiş bazı Apex Legends oyuncuları olduğunu gösteriyor. Respawn Entertainment kaybettiği oyuncuları, Haziran ayındaki E3 2019’da daha fazla bilgi alacağımız Sezon 2 Battle Pass ile geri kazanmaya çalışacak.

Apex Legends Season 2 planlarının 7 Haziran’da EA Play etkinliği sırasında açıklanacağı doğrulandı. Bilmeyenler için EA, E3 2019 için geleneksel bir basın toplantısını atlamaya karar verdi, bunun yerine çeşitli oyunlarına odaklanacak bir dizi canlı yayına ev sahipliği yapıyor. Öne çıkan oyunlardan biri Apex Legends olacak ve o zaman Sezon 2 ve bir sonraki Battle Pass hakkında daha fazla şey öğreneceğiz.

 

Apex Legends’ın ilk sezonunda, piyasadaki diğer battle royale oyunlarına kıyasla barebone olduğu için bazı eleştiriler kazandı. Eleştirmenler, Battle Pass’i tamamlama konusunda cansız kozmetik ödüller konusunda şikayetçi olmuşlar ve diğerleri, battle royale battle passlerinden beklenen zorlukların eksikliğinden şikayet ediyorlar. Bunu göz önünde bulundurarak, Respawn’un bu geri bildirimleri dikkate alıp almadığını görmeyi bekleyeceğiz.

 

Apex Legends Sezon 2’de, sadece bir Battle Pass’den daha fazlasını içermesi bekleniyor. Sezon 1’de Octane eklediği gibi, Sezon 2’nin de yeni oynanabilir bir karakter eklemesi beklenir, bununla birlikte kimlerin görüleceği net değil. Veri madenciliği çabalarıyla birden fazla karakter keşfedildi ve bunlardan herhangi biri olabilir.

 

Sezon 2 de yepyeni bir harita özellikli olabilir. Veri madencileri, oyun dosyalarında yeni bir Apex Legends haritasına ait kanıtlar buldular ve bu onaylanamayacak kadar uzak olsa da, yeni bir harita EA’nın E3’te göstermesini bekleyen yeni vızıltılar üretecektir.

 

Apex Legends Season 2’den ne bekleyeceğimizi tam olarak bilmiyor olsak da, kesin olan bir şey var ve bu, battle royale oyununun geleceği olan 7 Haziran’daki EA Play’de ortaya çıkacak.

 

Apex Legends, PC, PS4 ve Xbox One için kullanılabilir.