Apex Legends Sezon 1 Battle Pass Nasıl Çalışır?

Apex Legends Sezon 1 Battle Pass Nasıl Çalışır?

Apex Legends Sezon 1 Battle Pass

Apex Legends Sezon 1 Battle Pass

EA, Apex Legends için Wild Frontier adlı Sezon 1 battle pass‘ın 19 Mart’ta başlayacağını duyurdu. Battle pass, battle royale oyununa katılan dokuzuncu ve en yeni Legend Octane ile birlikte yayınlanıyor. Octane, battle pass’ın bir parçası değildir ve ayrı ayrı salınacak ve onu Legend Tokens veya Apex Coin’lerle satın alabilmenizi sağlayacak. Mirage ve Caustic, 12.000 Legend Tokens veya 750 Apex Coin ile aynı maliyette olacak.

Apex Legends’ın Sezon 1 battle pass’ı yalnızca oyun içi üç para biriminden biri olan Apex Coin’lerle satın alınabilir. Battle pass‘ı satın almak size 950 Apex Coin’e mal olacak. Ama, ödülleri kaçırmamak için battle pass’ı hemen satın almak zorunda değilsiniz. EA, “Battle Pass seviyenize (sezon için şu andaki seviyeniz) kadar olan tüm ödülleri geriye dönük olarak alacaksınız! Örneğin, Battle Pass’ı satın aldığınız sezon için 20. seviyedeyseniz, 20’ye kadar her seviye için tüm ödüllerin ve üç özel Battle Pass skininin kilidini açacaksınız.” diye yazdı.

Sezon 1 battle pass toplamda 100 seviyeye sahiptir ve çeşitli silah skinleri, stat trackers, Legend ses hatları, Apex Coin ve XP ödülleri olarak drop olur. Seviyelendirme tamamen XP tabanlıdır, çünkü zorluk yoktur. En azından bu sezon için. Respawn, battle pass’ın tam yapısının gelecek sezonlarda değişebileceğini söyledi.

Sezonluk battle pass’ın yer aldığı diğer oyunlar gibi, Apex Legend’in Sezon 1 battle pass ile açılan tüm ödüller, takip eden sezonlarda kalır. Ancak, Sezon 1 sona erdiğinde, bu özel geçişe dahil olan öğelerin kilidini artık açamazsınız. Ne olursa olsun, kartı satın alsanız da almasanız da, Sezon 1 boyunca ücretsiz ödülleri açabileceksiniz. 18 yeni stat tracker, beş Apex Pack ve Octane için yeni bir skin alabilirsiniz. Çoğu ödül, yalnızca battle pass’ı alanlara verilir; bu, ücretsiz Apex Coins içerir. Yeterince seviye atladığınızda 1.000’e kadar ulaşılabilir ve etkin bir şekilde pass’ın maliyetini geri kazanmanıza ve gelecek sezonu satın almaya yetecek kadar kazanmanıza olanak tanır.

Notun bir başka ödülü de oyunun “ilk üç aşamalı gelişen Efsanevi silah skini” dir. Bu Havoc içindir. Bir maç sırasında öldürme kazandıkça, Respawn silahın “gözlerin parladığını ve burun deliklerinin duman yattığını” söylüyor.

Sezon 1 battle pass ödüllerinin kilidini açmak için kendinize biraz yardım almak isterseniz, sonraki 25 seviyeyi sizin için açacak olan 2,800 Apex Coins değerinde satın alabileceğiniz bir paket de var. Apex’in battle pass’ın diğer birçok yönü gibi, bu temelde başarılı Fortnite’ın işleyiş biçimini yansıtıyor.

Apex Legends, Xbox One, PS4 ve PC için kullanılabilir. Apex Legends, bir çok zayıf noktayı ele alırken, battle royale’in en iyi bölümlerinde yer alan rekabetçi, takım tabanlı bir oyun yapan akıllı nişancı fikirlerinin bir karışımıdır. Respawn’ın takım oyunlarına yoğun olarak odaklanması Apex‘i türe layık bir katkıdan daha fazlasını yapar; gelecekte battle royale’in nereye gitmesi gerektiğinin bir göstergesi.