Apocalypse Z Call of Duty: Black Ops 4’e Geldi

Apocalypse Z Call of Duty: Black Ops 4’e Geldi

Call of Duty: Black Ops 4 – Operation Apocalypse Z

Call of Duty: Black Ops 4 - Operation Apocalypse Z

Zombiler Call of Duty: Black Ops 4‘e geliyor. Activision bugün, önceki oyunların klasik Zombies haritalarına benzer bir oyun modunu birleştirecek olan çok oyunculu merkezli bir içerik paketi olan Operation: Apocalypse Z‘nin 9 Temmuz’da PlayStation 4’e geleceğini açıkladı. Bu mod ayrıca 16 Temmuz’da Xbox One ve PC’de olacak.

Call of Duty: Black Ops 4 – Operation Apocalypse Z Fragman

Activision’a göre Apocalypse Z, zombi içeriğine sahip olacak birkaç yeni harita ve oyun modu sunacak. Yeni modlarla ilgili detaylar biraz seyrek olsa da, “Alpha Omega” adlı klasik Zombies hikayesinin devamı olacağını ve oyuncuların ilk kez hem Primis hem de Ultimis karakterleri olarak girmelerine izin vereceğini biliyoruz. Oyuncular ellerine yeni silahlar alacaklar ve savaş robotu Reaper’ı kullanabilecekler. Ayrıca oyunun Blackout battle royale tarzı haritası zombi temalı bir revizyona kavuşacak.

Apocalypse Z, oyuncuların uzunca bir süre zombileri öldürmeye devam etmesini sağlar. Zombies hikayesine en son eklenenler de dahil çok oyunculu haritalardan bazılarının Black Ops Pass gerektirdiğini belirtmekte fayda var. Bu pass Call of Duty: Black Ops 4’ün bazı sürümlerinde mevcut olsa da, oyuncular çoğu büyük perakendeciden 50 dolar karşılığında bir tane alabilirler.