Apple’ın iPhone 8 Etkinliği Doğrulandı

Apple’ın iPhone 8 Etkinliği Doğrulandı

iPhone 8 Ne Zaman Çıkacak ?

iPhone 8 Ne Zaman Çıkacak ?

Apple, 12 Eylül’de Cupertino, California’da bir sonraki büyük konferansını düzenleyeceğini doğruladı. Yeni iPhone 8’i piyasaya sürmesi bekleniyor. CNET aracılığıyla şirket, etkinliğin saat 10:00 PT/1:00 ET/6 PM BST (Avustralya’da 13 Eylül’de saat 3: 00’de) gerçekleşeceğini açıkladı. 

Davetiyede iPhone özellikle belirtilmese de, Apple geleneksel olarak yeni telefon modellerini her ayın Eylül ayında, aynı ayda piyasaya çıkarmadan önce duyurdu. Şirketin hem iPhone 8‘i hem de iPhone 7s‘i, iPhone 7s Plus‘ı ve yeni Apple Watch modeli ile potansiyel olarak yeni Apple TV gibi diğer ürünleri açığa çıkarması bekleniyor. 

iPhone 8 Etkinliği

iPhone 8, yüz tarama teknolojisine sahip olduğu yönünde söylentilere sahip ve bildirildiğine göre bir ana düğme olmayacak. Bu sonraki iPhone serisi iOS 11 sürümünün yanı sıra oyun oynayanlar için de iyi olabilir. Bu yılın başlarında Apple, iOS’taki genişletilmiş gerçek oyunlar, ARKit’in yanı sıra MacOS‘ta Unity, Unreal Engine ve VR kulaklıklar için destek olarak oyunla ilgili çeşitli projeleri duyurdu. Bu duyuruların çoğu Apple’ın masaüstlerine odaklanmış olmasına rağmen, iPhone’da ki olayı açığa vurma etkinliğinde mobil oyunlarda daha fazla dikkat edildiğini düşünmemek için bir neden yok. 

Bu yıl aynı zamanda orijinal iPhone lansmanının 10 yıllık yıl dönümüdür. Buna ek olarak, Eylül etkinliği, Apple’ın 2011’de geç vakitte hayatını kaybeden Apple ortak kurucusunun adını taşıyan yeni Steve Jobs Tiyatrosu’nda yapılan ilk konferans olacak.