Aquaman 2 Ne Zaman Çıkacak? Aquaman 2 Yayın Tarihi Açıklandı

Aquaman 2 Ne Zaman Çıkacak? Aquaman 2 Yayın Tarihi Açıklandı

Aquaman 2

Aquaman 2

DC‘nin gişe rekorları kıran Aquaman, geçen yılın Aralık ayında piyasaya sürülmesinden bu yana 1.13 milyar dolarlık bir gişe hasılatıyla şimdiye dek stüdyonun en başarılı filmi olarak görünüyor. Şimdi ise Aquaman 2‘nin 2022’de geleceği doğrulandı.

Variety tarafından bildirildiği gibi, Aquaman 2’nin çıkış tarihi 16 Aralık 2022’ye ayarlandı. İlk filmin yazarı David Leslie Johnson-McGoldrick, filmin senaryosunu yazmaya geri dönecek, Aquaman yönetmeni James Wan ise yeni filmi yapacak. Henüz bir oyuncu seçimi hakkında hiçbir şey söylenmemiş olsa da, Jason Momoa’nın karakterin rolüne geri döneceği kesin.

Aquaman, 2017’nin Justice League‘in ticari hayal kırıklığını takiben, ilk DC sürümüdür. Fakat, hayranlar şimdi karakterin bir sonraki filmi için yaklaşık dört yıl beklemek zorunda kalacaklar. Ama stüdyonun yolda bir dolu film listesi var.

Nisan ayında Shazam!‘ın piyasaya çıkacağını göreceksiniz. Joker filmi kasım ayında sinemalarda olacak. Suicide Squad‘ın spin-off’u Birds of Prey, 2020 Şubat’ında gelecek ve Wonder Woman 1984 gelecek yıl Temmuz ayında piyasaya sürülecek. Bunun ötesinde, her ikisi de 2021’de piyasaya sürülecek olan The Batman ve James Gunn tarafından yazılmış Suicide Squad’ın yeniden yapımı var.

Ayrıca DC’nin, The Trench başlıklı Aquaman’dan bir korku spin-off’u geliştirdiği bildirildi. Bu film de Wan tarafından yapılacak. Ancak henüz bir çıkış tarihi, oyuncu veya yönetmen açıklanmadı.