Aquaman’in Düşmanının Skini Fortnite’a Gelebilir

Aquaman’in Düşmanının Skini Fortnite’a Gelebilir

Deadpool'un Sezon 2'de tanıtılmasının ardından Epic Games, Fortnite'ın üçüncü sezonu için planlanan değişikliklerin çoğunun başka bir süper kahraman teması etrafında olacağını paylaştı.

DC Comics yıldızı Aquaman'ın sıradaki skin olduğu ortaya çıktı ve Fortnite'ın haritası sezon sonu etkinliğinden sonra sular altında kaldı. Oyuncuların Aquaman’ın skininin ve diğer kozmetik ürünlerinin kilidini açması için haftalık meydan okumalar şimdiden kullanıma sunuldu ve evrendeki diğer karakterlerin de Fortnite yolunda olduğu anlaşılıyor.

Aquaman'ın düşmanı Black Manta'nın da kozmetiklerini içeren Item Shop sızıntıları ortaya çıkarıldıktan sonra Sezon 3'te tanıtılacağını iddia edildi. Black Manta'nın ikili bıçaklarının Fortnite'de bir hasat aracı olarak sürülmesinin beklendiğini ve oyuncuların kötü adamların oyundaki kıyafetlerini tamamen kopyalamasına izin verdiğini açıklandı.

Bu yeni kozmetik ürünlerinin şu anda 16 Temmuz Perşembe günü Aquaman skini ile birlikte yayınlanması bekleniyor. Black Manta, Aquaman'ın en büyük kötü adamlarından biri ve Atlantis kahramanına karşı bir kan davası güdüyor. Hatta sualtı savaşları için bilimsel olarak geliştirilmiş bir elbise tasarladığı biliniyor.

Bazı oyuncular Epic Games'in yeni sezon için hikayedeki çift arasındaki kavgaları dahil edebileceğini öne sürdü. Ayrıca Aquaman'ın evi Atlantis'in üçüncü sezon boyunca oyuna bir ilgi noktası olarak ekleyebileceği sızdırıldı ve bu da gelecekteki harita değişiklikleriyle ilgili olabilecekleri söylentilerini daha da artırdı.