Aralık 2018 için PS4’ün Ücretsiz PS Plus Oyunları

Aralık 2018 için PS4’ün Ücretsiz PS Plus Oyunları

Ücretsiz PS Plus Oyunları

Ücretsiz PS Plus Oyunları

Aralık neredeyse geldi, yani PlayStation Plus üyeleri yakında ücretsiz olarak indirebilecekleri yeni PS4, PS3 ve PS Vita oyunlarını bulacaklar. Sony, gelecek ay için PS Plus serisini açıkladı ve bir tanesi iyi. Aralık’ta hangi oyunların ücretsiz oynayabileceğine bir göz atalım.

İlk olarak PS4 sahipleri, okyanusun altındaki bir araştırma tesisindeki bilimkurgu korku oyunu olan Soma‘yı alabilecekler. Soma bilimkurgudan öte düşünmek ve zorlayıcı bir akıl oyunu.

Ayrıca PS4’te ücretsiz olan bir diğer oyun Onrush. Sadece bitiş çizgisine koşmaktan çok daha fazlası olan bir online takım yarış oyunudur. Burnout’un parçalara ayırma mekanizmasından Overwatch’ın kahramanlık yeteneklerine kadar uzanan etkilerini kullanarak “Onrush, tür üzerinde cesur, canlandırıcı bir kırılma” olarak nitelendiriliyor.

Bu arada, PS3 sahiplerinin uzay nişancısı Steredenn ve zihin bükme görsel roman SteinsGate alması mümkün olacak. Aralık ayı için ücretsiz PS Vita oyunları Metroidvania’dan esinlenilen Iconoclasts (PS4’te de oynanabilir) ve indie gem Papers, Please.

Her zaman olduğu gibi, mevcut bir PS Plus aboneliğinizin olduğu sürece hesabınıza eklediğiniz oyunlara erişebileceksiniz.

Aralık 2018 PlayStation Plus Oyunları

PS4
 – Soma
 – Onrush
 – Iconoclasts (ayrıca PS Vita)

PS3
 – Steredenn
 – SteinsGate

PS Vita
 – Papers, Please
 – Iconoclasts (ayrıca PS4)