Arkadaşlarınızla Oynayabileceğiniz En İyi 10 Minecraft Multiplayer Haritası

Arkadaşlarınızla Oynayabileceğiniz En İyi 10 Minecraft Multiplayer Haritası

Arkadaşlarınızdan bazılarıyla takılıp bu tuhaf yeni dünyalara doğru yola çıkmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Çünkü aşağıda Minecraft'ın sunduğu en İyi Çok Oyunculu (Multiplayer) Haritalardan bazılarını sizin için sıraladık.

 

10) Elytra Fall

Hem tek hem de çok oyunculu oyun için uygun olan Elytra Fall, hem CTM hem de Anıtı Tamamla ve oyuncunun anıtı inşa etmek ve tamamlamak için yün blokları bulup toplaması gereken elytra uçan haritasının bir kombinasyonudur.

Bu çok oyunculu haritada arkadaşlarınıza meydan okuyun ve Anıtı Tamamlama görevinde onların zaman rekorlarını geçmeye çalışın.

Yüksek yerlerden süzülmenizi sağlayan göğüs plakanıza taktığınız bir çift kanat olan Elytra ile uçmayı öğrenin.

Sandıklardan yün toplayın ve anıtı olabildiğince hızlı bitirin!

Harita Detayları:

Bu harita, merkezi bir hub alanı ve 16 tünelden oluşmaktadır.

Her tünelin sonunda bulunan yün odalarının bitirilmesi yaklaşık 1,7 dakika sürer.

Toplamanız gereken yün, uçuşun ortasında tutmanız gereken tavanda asılı olan sandıkta bulunur, bu nedenle zamanlama çok önemlidir.

İndir: http://www.minecraftmaps.com/ctm-maps/elytra-fall/download

 

9) How2Parkour

Parkurda yeni veya deneyimli tüm Minecraft oyuncuları için bu harita, Minecraft'ta parkurun nasıl yapılacağına dair yeni ve gelişmiş teknikleri öğretmek için eğlenceli bir oyun alanı sağlar. Bu harita, tüm oyuncuların bol miktarda rehberlik almasını ve deneyimli olanların yeni zorluklar üstlenmesini sağlar.

Bu harita, çeşitli zorluk derecelerinde 25 heyecan verici seviyeye sahip, bu nedenle herkesin deneyebileceği bir şey mevcut.

Bonus seviyeleri, kıyafetler ve hatta parkurlar gibi oynarken yükseltmeler alabileceğiniz ve harika ödüllerin kilidini açabileceğiniz harika bir mağaza var.

Bloktan merdivenlere atlamaktan, labirentlerde gezinmekten, slime blokları kullanmaktan ve çok daha fazlasına kadar zorlu engellerle yüzleşin!

Harita Detayları:

Çok oyunculu moddayken, komut bloklarını açtığınızdan emin olun.

How2Parkour, 1.8 özelliklerin yanı sıra Redstone ve komut bloklarını kullanan çok iyi yapılmış bir haritadır.

İndir: http://www.minecraftmaps.com/parkour-maps/how2parkour/download

 

8) Super Craft Bros: Brawl

Nintendo, Super Smash Bros'un çok popüler serilerinden ilham alan bu PvP özel haritası, oyuncular, seyirciler ve aralarından seçim yapabileceğiniz 8 karakter içeriyor. Her oyuncunun 5 canı olacak ve 0'a ulaştığınızda oyundan atılıyorsunuz ve ayakta kalan son kişi kazanıyor.

Yalnızca çok oyunculu mod için tasarlanan bu harita 2-4 oyuncuyu destekler ve tek oyunculu moddayken çalışmaz.

Her oyuncu bir karakter ve renk seçer ve seçim yapamayan oyuncu izleyici olur. Kaybeden oyuncu da seyirci olur ve sadece bir oyuncu ayakta kaldığında oyun sona erer.

Lav çukurları gibi farklı heyecan verici temalara sahip toplam 6 arena var.

Harita Detayları:

Tüm harita, kapsamlı bir şekilde Redstone ve aşırı ve zor engeller oluşturan komut blokları tarafından desteklenmektedir.

Her arena farklıdır ve oyuncular için kendi avantajlarına da kullanılabilecek tehlikeler içermektedir.

Haritanın bazı yerlerinde blokları KIRMAMAK veya blok YERLEŞTİRMEMEK, oyun başlamadan önce diğer oyuncuları ÖLDÜRMEMEK, harita alanından ÇIKMAMAK gibi kurallar var.

İndir: http://sethbling.com/media/4347/supercraftbros.zip

 

7) Spheres Survival

Oyuncuların hayatta kalma içgüdülerini öldürmek ya da öldürmek için test etmek için tasarlanmış en popüler hayatta kalma PvP haritalarından biri. Arkadaşlarınızla başa baş gidin ve kendi başınıza hayatta kalma mücadelelerini tamamlarken karşınıza çıkan her şeyle savaşın.

Her oyuncu, bir arkadaşı tarafından kovalanırken, mağaralar, muhteşem parkur kursları ve daha fazlası gibi birçok sürpriz ve zor engelden sağ çıkarak birinden diğerine seyahat eden küçük bir kürede başlamaktadır.

Başarıları elde etmek için birçok eğlenceli görevi tamamlayın.

Mümkün olan en az kaynağı kullanarak her şeyi sıfırdan oluşturun ve inşa edin.

Harita Detayları:

Bu haritada sadece iki kural var, ana haritaya köprü yapmayın, boşluğun dışına çıkmayın ve asla Barışçıl modda oynamayın.

Oldukça zor bir harita ve öldüğünüzde her şeyi kaybedebilirsiniz! Ancak haritada keşfedilmeyi bekleyen çok daha fazla ganimet var.

İndir: http://www.minecraftmaps.com/pvp-maps/spheres-survival-pvp/download

 

6) Soulbound

Bu co-op Macera / Bulmaca Haritasında, her oyuncunun farklı bir beceri seti olduğundan, ikinci bir oyuncunun yardımı olmadan bulmacaları ve zorlukları çözemezsiniz. Sürükleyici olay örgüsü çizgileri ve destansı boss dövüşleriyle dolu bu harita kesinlikle kaçırılmamalıdır!

Bulmacaları çözmek ve birlikte heyecan verici maceralara atılmak için en iyi arkadaşınızı getirin!

Aşırı aksiyon ve gerilim dolu 7-10 saatlik oyun süresinin tadını çıkarın.

NPC'lerle, aralarından seçim yapabileceğiniz birden fazla cevapla zengin hikaye diyaloglarına girin.

Özel Dokulardan 40 şarkı içeren Özel film müziğine kadar düzinelerce Özelleştirme seçeneği arasından seçim yapın.

Harita Detayları:

Bu harita, bazıları bulmaca temelli, bazıları hikaye ve diyalog içeren ve bazıları boss dövüşleri olan 12 ayrı seviyeden oluşan bir haritadır.

Harita, Oyuncu 1 ve Oyuncu 2 için ayrı kaynak paketleri içerir.

Sadece Oyuncu 1 diyalogları başlatabilir ve sohbette NPC'lere cevap verebilir ve Oyuncu 2 bir kılıçla savaşırken Oyuncu 1 yayla savaşır.

İndir: http://www.minecraftmaps.com/adventure-maps/soulbound/download

 

5) Crack in the World

Minecraft 1.8.1 için oluşturulmuş hikayeye dayalı bu Kısa Macera haritasında hikayeyi ilerletmeye yardımcı olacak belirli öğeleri edinebilir ve aslında neler olup bittiğini anlamak için NPC'lerle konuşabilirsiniz. Kasabada kendinizi bulacak ve bir gizemi çözeceksiniz.

Bu harita, harika kesilmiş sahneler, 3D animasyonlar ve özel efektlerle kısa ama oldukça eğlenceli bir anlatım sunuyor.

2 ila 3 oyuncuyu desteklediği için arkadaşlarınızı getirin ve gizemi birlikte çözün!

Özelleştirme seçenekleri – blok şekilleri, dokular, sesler ve müzik içeren özel kaynak paketi bulunuyor.

Harita Detayları:

Tek oyunculu modda oynuyorsanız diğer  tüm kaynak paketlerini kapatın, çünkü paket otomatik olarak yüklenmelidir.

Sunucuda veya çok oyunculu modda oynuyorsanız, seviye dizininde bulunan “resource.zip” dosyası istemcilerdeki normal bir kaynak paketi gibi yüklenebilir.

Bir sunucuda oynuyorsanız, komut bloklarını etkinleştirmeli ve sunucu yapılandırmasında zorluğu normale ayarlamalısınız.

Harita, parçacıklar “Tümü” veya “Azaltılmış” olarak ayarlandığında ve oluşturma mesafeniz 7 parçadan fazla olduğunda en iyi şekilde görünür.

İndir: http://www.bauwks.net/maps/Crack_in_the_World.zip

 

4) Criswelvania

Fantastik bir ortama sahip bu heyecan verici Macera haritasında amacınız, Criswelvania'nın karanlık salonlarını ve kulelerini yükseltmek ve kaleyi içinde yaşayan şeytani bir ruhtan arındırmak olacak. Görevinize büyük ölçüde yardımcı olacak gizli hazineleri bulmak için topraklarda yolculuk yapın.

Bu harita, harika çok oyunculu desteğin yanı sıra şaşırtıcı Redstone ve piston mekanizmaları ve mekanizmaları sunar.

Nadir silahlar, yeni hayvan yoldaşları, ölümcül mücadeleler ve size yardımcı olacak güçlü iksirlerle doludur.

Gizli büyülü hazineleri keşfedin, sırları ortaya çıkarın ve kendinizi oyunun atmosferinde tamamen özgür bırakın.

Harita Detayları:

En iyi deneyim için Zorluk, gerekirse Kolay ve önerildiği gibi Normal olarak ayarlanmalıdır. Asla Barışçıl olarak ayarlamayın.

Sis'in “Uzak” yerine “Normal” olarak ayarlanması da tavsiye edilir. Ve daha yoğun bir atmosfer istiyorsanız, ayarlarda “Yakın” veya “Ufak” ayarlarını deneyin.

Zorlu modda oynamak istiyorsanız, kaydettiğiniz kaydı silmeli ve haritayı yeniden başlatmalısınız. Öldürülen oyuncular da düşman olarak geri dönecek ve hayatta kalan oyuncuları avlayacak.

İndir: https://docs.google.com/file/d/0B9kGCQJwKshqdjJJazJJY3NUWVU/edit?pli=1

 

3) Terra Restore 2

Terra Restore 2, yeni bir alt türe sahip büyük bir özel haritadır. Oyuncuların Nira topraklarını arkadaşlarıyla birlikte seyahat edecekleri bir macera/CTM hibrit tarzı haritada Exiel (bir enderman), insanlar, hayvanlar ve canavarlarla karşı karşıya kalacak ve araziyi yeniden inşa etmeye çalışacaksınız.

Yaklaşık 6 saatlik oyun süresiyle piyasadaki en büyük özel haritalardan biri, görülecek ve yapılacak çok şey var ve harita henüz bitmedi bile.

Köyleri savunabileceğiniz, tehlikeli zindanlarla, yoğun boss dövüşleriyle ve daha pek çok şeyle karşılaşabileceğiniz bu fantastik dünyaya kendinizi bırakın!

1-4 oyuncuyu destekler, bu yüzden arkadaşlarınızı bir araya getirin ve bu dünyayı bir arada yaşayın.

Bu harita, Legend of Zelda, World of Warcraft ve Dark Cloud gibi oyunlardan büyük ölçüde esinlenmiştir.

Harita Detayları:

Bu harita sizi çoğunlukla hayatta kalma moduna getirecek ve size işleri istediğiniz gibi ve bazen macera modu, çeşitli görevler ve zorluklar yapma özgürlüğü verecek.

Zindanların her biri ya bir boss dövüşü ya da bir etkinlikle sona erer. Boss dövüşleri, özel yeteneklere sahip ve komut bloklarıyla güçlendirilmiş çok güçlü canavarlar içerir.

Ayrıca her kasabada, çeşitli ödüller kazanmak için sizin veya arkadaşlarınızın yarışabileceği bir mini oyun olacak!

İndir: http://www.minecraftmaps.com/adventure-maps/terra-restore-2/download

 

2) Assassination of Steve 3: Endergeddon

Bu büyük ve destansı Macera haritasında, eski ve yeni müttefiklerinizi bir kez daha kaçan Steve Assassin ile yüzleşmeye getirin ve Endergeddon'ı ele geçirmesini engelleyin. İnanılmaz bir göreve çıkın ve End Ships filoları tarafından kovalanırken Assassin'in bölgesine baskın yapın.

Özelleştirilmiş canavarlar ve loot ile oyuncular, farklı oyun tarzları için farklı olan çeşitli silah ve zırh setleri elde edebilecekler.

Zorluğu oyunun nasıl olmasını istediğinize göre ayarlayın – Zorluk canavarların ne kadar güçlü olacağını ve sayısını etkileyecektir.

Oyuna harika ve harika bir atmosfer getirmek için, çeşitli farklı telifsiz müzik sağlayıcılarından destansı müzikler seçildi.

Harita Detayları:

Özel kaynak paketi tek oyunculu iseniz, otomatik olarak yüklenecektir.

Çok oyunculu moddayken (LAN kullanan ana bilgisayar hariç), kaynak paketini buradan indirmeniz gerekecektir.

Özel müziklerle oynamak istiyorsanız, bu paketi de indirebilirsiniz.

Ayrıca, 1.12 veya daha yüksek bir sürümde OYNAMAYIN, aksi takdirde oyun içi bir güvenlik önleminin oynamanızı engelleyeceğini unutmayın.

İndir: http://www.minecraftmaps.com/adventure-maps/assassin-of-steve-3-endergeddon/download

 

1) Payday 2: Endgame

Payday: The Minecraft Heist'in devamı niteliğindeki bu heyecan verici Macera haritası, tek veya 4 oyuncuya kadar kooperatif aksiyon, 7 oynanabilir soygun, harika özelleştirme seçenekleri ve çok daha fazlasını içeren harika bir harita.

İster tek başınıza olun, ister bazı arkadaşlarınızla bu oyunun tadını çıkarmak isteyin, bu harita her iki şekilde de tüm özelliklerin keyfini çıkarmanıza izin verecek!

Bir sanat galerisinden hırsızlık yapmak, bir kumarhaneyi soymak, bir ABD senatörünü suçlamak ve çok daha fazlası gibi inanılmaz derecede zorlu soygunları tamamlayın!

İnanılmaz animasyonlu doku paketleri, özel sesler, eşya mağazaları, özel canavarlar, 20'den fazla Başarım ve daha fazlası.

Harita Detayları:

İndirmeyle birlikte gelen özel kaynak paketini kullanmanız ve diğer tüm kaynak paketlerini kapatmanız gerekir.

Yüklemek için haritayı her zamanki gibi Minecraft “saves” klasörünüze kopyalamanız yeterlidir. Ardından normal kaynak paketinizi (veya Doku Paketini) seçin, ancak haritanın orijinal olarak yapıldığı için Soartex önerilir. Ardından, aşağıdaki indirmede bulunan oyunun bir dizi kaynak paketini kopyalayın.

İndir: http://www.minecraftmaps.com/adventure-maps/payday-2-endgame/download