Artık FIFA Her Yıl Çıkmayabilir

Artık FIFA Her Yıl Çıkmayabilir

FIFA Artık Her Yıl Yok

FIFA Artık Her Yıl Yok

Şu anda, her yıl yeni bir FIFA, Madden ve NHL oyunu alıyoruz. Ancak EA, bunun artık gerçekleşmediği bir zaman geleceğini ve bunun yerine aboneliğe dayalı canlı hizmetler alacağımızı söylüyor. 

EA CEO’su Andrew Wilson, Bloomberg’den gelen soruyu “kısa cevap evet” olarak yanıtladı. Bununla birlikte, yakında bunun olmasını beklemeyin dedi. “İlk önce gerçekleşmesi gereken birkaç şey var. Her yıl bir FIFA ile Madden oyununda çok fazla çalışıyoruz ve yeni yinelemelerin bir parçası olarak kullanıma sunduğumuz bir sürü kod var.” diye açıkladı. 

“Fakat Kore’de veya Çin’de böyle yapmıyoruz: yaklaşık dört yılda bir büyük yeni bir kod bırakma işlemini başlatıyoruz ve zamanla artımlı bir değişiklik sunuyoruz.” dedi. EA ve diğer geliştiriciler, her yıl yeni bir oyun yayınlamak yerine, spor alanındaki oyunları her yıl güncellemeyi tercih ediyorlar. FIFA 18, örneğin iOS ve Android’de bu şekilde işlenir. Wilson, “Bence bu işin başka bölümlerinde de gerçekleşebilecek bir dünya var” dedi. 

FIFA henüz bir abonelik tabanlı hizmet olmayabilir, ancak yıl boyunca bol miktarda canlı içerik güncellemesi yapıyor. Geçenlerde yeni bir FIFA 18 düzeltme eki yayınlandı ve FUT her hafta gelişmeye devam ediyor.  

Kaynak: 1