Artık Instagram Kişilerinizi Facebook Messenger’a Alabileceksiniz

Instagram Kişileri Facebook Messenger’da

Instagram Kişileri Facebook Messenger'da

  Facebook geçtiğimiz Eylül ayında Instagram Hikayelerini Facebook zaman çizelgesine geçme yolunu test etmeye başladı ve nihayet bu özelliği Ekim ayı başlarında herkesin kullanımına sundu. Instagram‘ı doğrudan Facebook uygulamasından başlatabilir ve böylece iki uygulama arasında daha entegre bir deneyim yaşayabilirsiniz. TechCrunch tarafından rapor edildiği gibi, Facebook şimdi Instagram kişilerinizi Messenger ile senkronize etmek için bir özellik test ediyor.

  Instagram sözcüsünün bir e-postasında da belirtildiği gibi, iki hesabınızı birbirine bağlamak çok kolay olacak. Yapmanız gereken sadece Facebook Messenger’ı başlatmanız, ardından People (Kişiler) sekmesine dokunmak ve  “Instagram’a Bağlan”ı tıklamak. Instagram hesabınıza bağlanmak için düğmeye tıkladığınızda, Messenger kişilerini fotoğraf paylaşım servisinden bulacaktır. Uygulama bu insanlarla sohbet başlatma seçeneği sunacak. 

Instagram’ı (geçen Nisan itibarıyla) kullanan 700 milyondan fazla kişinin Messenger’a kolay erişmesi, Facebook için hayret verici bir şey değil, çünkü telefondaki iki sıcak sosyal ağ bir araya gelecek.  

 Kaynak: 1

Instagram Kişileri Messenger’da

Instagram Kişileri Messenger'da