Artık The Elder Scrolls: Blades Herkes için Kullanılabilir

Artık The Elder Scrolls: Blades Herkes için Kullanılabilir

The Elder Scrolls: Blades

The Elder Scrolls: Blades

Bethesda’nın oyunu The Elder Scrolls: Blades artık herkesin kullanımına açık ve indirmek ücretsiz. Ama oyunu oynamak için hala bir Bethesda net hesabına ihtiyacınız olacak.

Artık Blades herkesin kullanımına açık durumda, Bethesda zaten bu durumu değiştirmeye karar vermişti. Stüdyo, “Sıradaki: Tüm geri bildirimlere bakıyoruz ve oyundaki en zor düşmanı dengeliyoruz… gümüş sandık.” diye tweet attı.

Her ne kadar Bethesda, “konsol kalitesinde grafikler” içeren bir “saf Elder Scrolls oyunu” olarak nitelendirse de Blades, Elder Scrolls serisinin ilk mobil sürümü. Elder Scrolls‘un PC ve konsollardaki oyunların aksine, Blades açık bir dünyaya sahip değildir. Bunun yerine, oyun Bethesda’ya göre bazıları hala “çok büyük” olan bir dizi birbirine bağlı ortamdan oluşuyor.

Bethesda yönetmen ve yapımcı Todd Howard, Blades’te açık dünya uygulaması hakkında soru sorulduğunda, “Yapabiliriz. İnsanların bununla nasıl etkileşimde bulunduğunu göreceğiz. Mobil olduğu için, insanların oynayabileceğini biliyoruz… 10 veya 15 dakika içinde anlamlı bir şey yapmanız gerek. Ne demek istediğimi anlıyor musunuz? Oturup, istediğiniz kadar saatlerce oynayabilseniz bile.” dedi.

Android ve iOS cihazları için, 2018 Sonbar’da çıkması planlanmış ve daha sonra ertelenmişti. Oyunu hem PC’ye hem de konsollara taşıma planları olsa da, Bethesda bu sürümler için planlanmış bir çalışmadan bahsetmedi.