Ashes of Creation’ ın İlk Oyun Görüntüleri MMO Kalitesini ve Güzel Sonbahar Yapraklarını Ortaya Koyuyor.

Ashes of Creation’ ın İlk Oyun Görüntüleri MMO Kalitesini ve Güzel Sonbahar Yapraklarını Ortaya Koyuyor.

Oyun bu sefer bayağı bir görkemli görünüyor.

Intrepid Studios, yaklaşmakta olan MMO’ larının ilk önce altyapı görüntülerini gönderdi. Ashes of Creation ‘ın ilk görüntülerini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bir MMO’ ya göre klasik olsa da gayet sağlam, korkunç örümcek adamlarıyla ve onlara zarar vermek ile ilgilenen bir sihirbaz. Fakat kullanıcı arayüzünün şu anda bir yer vekil olduğu göz önüne alınmalıdır. Yakınlarda gördüğüm birkaç MMO gibi, Ashes of Creation’ un da amaçlarından biri kalıcı değişiklik. Basın oyun hakkında son olarak ‘’Dünyanın NPC yapısı gerçek zamanda kurulduğunda, oyuncular yarattığı şeyleri yok etme, yeni gelişme, yeni nüfus ve gerçek değişimin yolunu açma kabiliyetine sahip olacaklar.” dedi. “Siyasi çekişme ve entrikalar dünyanızın yapısında çok önemli bir rol oynayacak’’ diyede ekledi.

Şimdi başlıkta ki yapraklara geliyorum, bu oyunun bir diğer üstün özelliği de oyuncuların değişmesine neden olan mevsimdir. Örneğin uzun bir yaz- “NPC üretimi, patron içeriği, zindan, drop tabloları, düğüm ilerlemesi, savaş, beceri kullanımı, toplanabilirler, ticaret rotaları, NPC görünüşleri ve hava koşullarını etkileyerek benzersiz öyküler üretir. Bu insana,oyuncuların bilinmeyen bir güç tarafından yönlendirilen aşırı ısı ya da soğuk kaotik dönemlerde dolaşmaları gereken ‘Üç Beden Problemi’ romanında anlatılan kurgusal oyunu hatırlatıyor. Başka bir sistem de karavanları içeriyor.Oyuncular şehirler arası karavanlar göndererek kâr sağlayacak, ancak Oyuncular şehirler arası karavanlar göndererek kâr sağlayacak, ancak PvP bölgesindeki bu geçit sırasında ganimetlerini savunmak zorunda kalacaklardır. Her an, PvP savaşlarına gerçek bahisler de var.

Ashes of Creation şu an için herkese açık değil,ancak alfave beta erişimi şu an çekilişle dağıtılıyor. Buraya adınızı girebilir ve resmi sitede daha fazla video bulabilirsiniz.