Asphalt 9: Legends Ön Kayıtlar Açıldı

Asphalt 9: Legends Ön Kayıtlar Açıldı

Asphalt 9: Legends

Asphalt 9: Legends

Gameloft, birkaç ay boyunca Asphalt 9: Legends‘ı birkaç ülkede test ediyor. Oyunun küresel lansmanından önce, şirket e-posta adresinizle ön kayıt için AsphaltLegends.com’u başlattı ve Kullanım Şartları’nı kabul etti. Şirketin dediğine göre; bu oyun piyasaya çıktığında, diğer yarışçılar üzerinde bir başlangıç yapmak için harika ödüller açmanıza izin verecek.

Ön kayıt döneminin her haftasında yeni ödüller açılır. Bu hediyeler, yeterli sayıda yarışmacının Twitter ve Facebook durumlarını kaydetmesi ve paylaşması durumunda kazanılabilir. İlk haftanın ödülleri artık yayında. Asphalt 9: Legends bu yaz daha sonra iOS, Android ve Windows‘a geldiğinde, tüm kayıtlı oyunculara Oyun içi Paket satın almalarına yardımcı olmak için bir Kredi hediyesi verecektir.

Asphalt 9: Legends, çarpıcı görsellere, daha büyük tutulma yaratan fiziğe ve yoğun bir yarış aksiyonuna sahip olacak. Lamborghini, Ferrari ve daha fazlasını içeren dünyanın en ikonik otomotiv üreticilerinden 49 spor otomobilde yarışabilirsiniz. Etkinliklerle doldurulmuş her konumla 70’den fazla parça var. Parçayı tek oyunculu modda ustalıkla öğrendiğinizde, gerçek zamanlı 8 oyunculu yarışlarda diğer gerçek dünya yarışçılarına karşı test edin.

Asphalt 9: Legends oyununu çıktığı zaman kullanılmak üzere indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Asphalt 9 Legends İndir (Android)
Asphalt 9 Legends İndir (iOS)