Assasin’s Creed Origins Ne Zaman Çıkacak?

Assasin’s Creed Origins Ne Zaman Çıkacak?

Daha öncesinde Bully 2 oyununa dair her şeyi yanlışlıkla sızdıran Game Informer ekibi şimdi de dergileri aracılığı ile Assasin’s Creed serisinin yeni oyunu olacak Assasin’s Creed Origins oyunu hakkında detayları sızdırdı. Gerçekten büyük talihsizlik olsa gerek.

Evet, Assasin’s Creed serisinin yeni oyunu olan Assasin’s Creed Origins oyunu dergideki açıklamalar doğrultusunda (ki açıklamalar resmi bilgi niteliğinde) 27 Ekim 2017 tarihinde piyasaya sürüleceği belirtilmiş. Oyunun çıkış tarihinin yanı sıra oyun çok daha dinamik açık dünya yapısı ile geleceğinden de açıkça bahsedilmiş.

Ayrıca oyunda deve sürebileceğiz, su altı dalışları yapabileceğiz. Yani oyunun hayvansal yaşamı baya bi’ gerçekçi olacak gibi duruyor. Tüm bunların yanı sıra oyundaki yetenek ağacımız ise bundan sonra RYO tipi bir yetenek ağacına dönüşüyor. 

Ana karakterimizin adının da Bayek olduğunu belirtelim. Bayek kalkan taşıyabilecek ve o kalkanla gelecek tüm saldırılardan savunabilecek. Kalkana saplanan okları kalkanınızdan söküp kullanabileceğimiz de oldukça güzel olacak gibi.

:: Peki siz sızdırılan bu bilgiler hakkında ne düşünüyorsunuz?