Assassins's Creed Odyssey Seçimler ve Sonuçlar Kılavuzu

Assassins's Creed Odyssey Seçimler ve Sonuçlar Kılavuzu

Ubisoft Quebec tarafından geliştirilip Ubisoft tarafından yayınlanan video oyunu. Assassin's Creed serisinin 11. büyük ve toplamda yirmi birinci oyunu Assassin Creed Odyssey, 2 Ekim 2018 tarihinde  PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Stadia ve PC platformları için piyasaya sürüldü.Assassin's Creed Odyssey, iyi ya da kötü sonuçları olacak seçeneklerle doludur. Gerçekten zor bir seçim söz konusu olduğunda hangi seçimi yapacağınızı nasıl bileceksiniz? Zor kararlarda yardım için Assassin's Creed Odyssey seçimlerimize ve sonuç kılavuzumuza göz atın.

1- Cylops Thugs'u Serbest Bırak veya Öldür.

Oyunda sahip olduğunuz ilk seçim, size evinizde saldıran Cyclops haydutları ile ilgili.          Onları Öldür – Onları öldürürseniz Tepegöz'e rapor verecek kimse kalmaz ve gerçekten başka hiçbir şey olmaz.                                                                                                              Yaşamalarına İzin Verirseniz – Sizi diğer iki müttefikle pusuya düşürürler. Bu şekilde biraz ganimet ve biraz ekstra EXP elde edersiniz.

2- Duris'in Ödemesini Yapın veya Onu Yalnız Bırakın

Make Duris Pay – Duris'in ödemesini sağlamak için iki seçeneğiniz var, onu öldürün veya vazolarından bazılarını kırın. Eğer iki vazosunu kırarsan, sana para ödeyecek ve onu rahat bırakmanı söyleyecek. Onu öldürürmeye çalışırsanız NPC'ler olaya müdahale eder ve ortalık karışır. 

Duris Ödemesini Yapmayın – Tüccara bu ikiye katlamanın çok fazla olduğunu söylerseniz ve sonra onu borçtan kurtarırsanız ve size çok nadir bulunan bir kılıç verecektir. 

3- At Seçimi 

Burada at istatistiklerinden bahsederek sizi kandırmaya çalışıyorlar. Renkleri dışında hepsi aynıdır, bu yüzden sadece istediğiniz rengi seçin.

4- Tanrıların İzinde

Bulamadık – Mızrağı kendinize saklayın ve kadın, sığınağı canlandıramayabileceğinden bahsediyor.

5- Aç Tanrılar

Duanı Duyuyorum – İstersen kadına evinde yardım etmesi için biraz para verebilirsin. Bonus EXP ve +% 2 savaşçı hasarı gravürü alacaksınız. Diğer bir seçenek ise kadını görmezden gelmek. 

6- Kan Ateşi

Köylüleri Savunun – Rahibi ve korumalarını öldürürseniz köylüler gidecektir. Phoibe bir arkadaş edinecek, ancak hastalığın yayılmasına izin vermenin sonucu çok daha fazlasını öldürecek.

Köylüleri Bırakın – Ayrılır ve EXP'nizi alırsınız. Phoibe bunu yaptığını görecek ve sana seslenecek ama hastalık yayılmayacak.

7- Uzay Serüveni

Büyümek – Ona büyümesini söylerseniz, size biraz kızdıktan sonra son seçenekleri açacaktır

Bir Gün Oraya Varacaksınız – Onu cesaretlendirdiğiniz ve neden Odysseus gibi olmak istediğini açıkladığınız için mutlu olacak.

Kararlı Olman Sevimli – Normalde insanlar ona sevimli demekten hoşlanmadığını söyleyecektir. Onu aramayı düşünebileceğiniz birkaç kelime daha söyleyin, memnun olacaktır. Ya da onu kızdırmak istiyorsan çirkin diyebilirsin.

2. Seçenek

Harika Olduğu Kadar Büyük – Ne harika olduğunu düşündüğünüzü açıklamaya çalışıyorsunuz ve o bu cevabı aramıyor.                                                                                                   Büyük Olmak Doğu Değildir – Bu en iyi seçenek gibi görünüyor, söylediklerinizi düşüneceğini ve şimdilik ayrılacağını söylüyor.                                                                                           Ben Tavsiye Vermiyorum – Ayrılmanıza kızıyor.

8- Teknen Var Mı?

Teknem Var – Yalan söylerseniz ve bir tekneniz olduğunu söylerseniz, kendiniz bir tekne almanız gerekecektir.

Teknem Yok – Görev verene bu şekilde yalan söylememenin dışında aynı şeyler olur.

9- Phoibe Seçimi

Sen Çok Küçüksün – Ona gelemeyeceğini söyleyeceksin ve sana eşlik etmesi için sana bir oyuncak kartal verecek.

Kephallonia Senin Evin – Yukarıdaki ile aynı şey, Phoibe'nin geride bırakılması gerekiyor.

10- Markos'a Sarılmak ve Sallamak

Sen Çok Küçüksün – Markos sana sarılacak ve seni özleyeceğini söyleyecek.

Hadi Sallayalım – Markos elini sıkıyor ve iş ortaklarının gerçek bir işaretini söylüyor.

11- Korsanların Yaşamı

Bu, denizlerde yelken açarken bulacağınız bir yan görev. İlk seçim, korsanlardan kurtardığın bir adamla ilgili.

Sen Geçeceksin – Adama yalan söyleyebilirsin, o bunu anlayacak ve teşekkür edecek. Ayrıca kardeşine vermen için sana bir mesaj da verecek.

Bunu Yapamayacaksın – Adam kabul eder ve kardeşine vermen için sana bir mesaj verir.

Seçenek 2
Görevi veren kişiye geri döndüğünüzde, yalan söyleyebilir veya gerçeği söyleyebilirsiniz.

O Hayatta Kaldı – Yalan söylersen, adam seni yalandan arar ve gider. Hala görevi tamamlıyorsun.

O Yapmadı – Ona gerçeği söylerseniz, adam ekibinize katılacak ve görevi tamamlayacaksınız.

12- Eksik Harita 

Bir Anlaşma Yapalım – Casus size tableti ve biraz para verecek. Kısa bir süre sonra saldırıya uğrayacaksınız ama bunun nedeni mi yoksa Athen'in üssüne yakın olduğum için mi olduğunu bilmiyorum. Ayrıca ona Spartalı kıyafeti veren paralı asker hakkında da rapor vereceksiniz.

Bundan Uzaklaşabilirsin – Tableti alacaksın ve casus gidecek.

Gitmiyorsun – Casusu öldür ve tableti al.

13- Sparta'nın Kurtunu Öldür veya Kurtar

Kurtu Öldür – Kurtu öldürürseniz, savaş olmaz, sadece onu öldürürsünüz. Stentor ancak bunu yaparken üzerine yürüyecek ve sizinle savaşacak. Stentor'la savaşman gerekecek ve kılıcını karnına soktuğundan ve onu öldürdüğünden oldukça emin olacaksın. Ancak daha sonra canlı görünecek, yani onu bayılttın mı? Bilmiyorum ama mesele şu ki, bir şekilde bundan kurtulmalısınız. 

Kurtu Kurtar – Hala onun kılıcını alacaksın ama onu öldürmeyeceksin. Stentor yaşayacak ve daha sonra her iki karakteri de içeren bir görev satırı alacaksınız.

14- Kurtların Kaderi

Nikolaos'un Ölmesini Neden İstedin – Ona bunu sorarsan, sana hızlı bir savaşta kar olmadığını söyleyecektir. Sonraki seçimin önemi yok, sonuç askerleriyle savaşmaktır. Bazı nedenlerden dolayı anneni veya babanı öldürmeni istiyor. Sonuç Elpenor'u avlamaktır.

Nikolaos'u Nasıl Biliyordunuz – Diğer seçeneklerde olduğu gibi, korumalarıyla yüzleşmeli ve onu avlamalısınız.

Umurumda Değil, Ölmeyi Hak Ediyorsun – Burada Elpenor'u öldüremezsin ama iki korumasını da yeneceksin. Evine baktığınızda her iki tarafa da silah sattığını ve savaşın devam etmesini istediğini öğreniyorsunuz. Bu, onu bulmak için bir sonraki ana hikaye görevine götürür.

15- Delphi Kahini

Herodotos ile konuşurken;

Geri Çekil – Ona geri çekilmesini söyle, boğazından bir mızrak geçirecek

Sen kimsin? – Herodotos kendini tanıtacak ve neden burada olduğunu anlatacak. 

Annem Nerede – Her iki sonuç da aynı şekilde biter ve o sizi uzaklaştırır. Seni kovmadan önce geçmiş bir karar için seni çağırıyor.

Kim Babam – Kahin çıldırır ve size şimdi gitmenizi söyler. Siz ayrılmadan önce Kosmos kültünden söz ediyor.

Herodotos ile tekrar konuşurken;

Kosmos Kültü – Ona Kült'ten bahsederseniz, sessiz bir yere gider ve onlar hakkında bildiklerini size söyler.

Boşver – Ona Kosmos Kültünden bahsetmemeye çalışabilirsiniz.

16- Aile Yemeği 

Bu görev Delphi Tapınağı'nda bulunur. 

Seni Ben Öldürdüm Kardeşim – Adam yakında kafanda bir ödül olacağını söylüyor.

Belki Kardeşin Kasabayı Bıraktı – Adam yalan söylediğini biliyor ve yakında kafanda bir ödül olacağını söylüyor.

Tepegözler Bana Onun İçin Daha Büyük Planları Olduğunu Söyledi – Bu seçeneği seçerseniz, size inanacak ve size başka bir görev daha verecek. Görevi tamamlamak için mektubu adamın karısına bırakın.

17- Pythia Sorgulama 

Korkman Gereken Benim – Alexios boynunu tutuyor, yalan söylerse onu öldürmekle tehdit ediyor. Size bilmeniz gerekenleri söyleyecek ve sonra onu öldürmeden gideceksiniz. Apollo'nun sana bunun için zarar vereceğini söyleyecek.

Lütfen Bilmem Gerekiyor – Aynı yanıtları alırsınız ama şiddet tehdidi olmadan.

18- Ölüme Terk Edilmiş 

Bu görev Delphi Tapınağı'nda bulunur. İlk adada öldürdüğün biriyle ilgisi var.

Ben Elpenor'u Öldürdüm – Bu seçeneği seçerseniz, adam ödeyeceğinizi söylüyor. Doğruyu söylediğin için geç kafana bir ödül koyacak.

Ailenizi Kaybetmek Çok Zor Olabilir – Bu seçeneği seçerseniz, adam haydutları öldürmek için yardım isteyecektir. Ona yardım ettiğin için para alıyorsun ve biraz deri alıyorsun.

Onu Tanımıyordum – Ona yalan söylerseniz, bazı haydutlar için de yardımınızı isteyecektir.

19- Tarikatçı Buluşması

Teklifi Yapacağım – Bu seçeneği seçerseniz, tarikat için elinizi kesersiniz. Her iki seçenek de elinizi kesmenize neden olur.

Teklifi Vermeyeceğim – Bu seçeneği seçerseniz, geçtiğinizi söyleyeceksiniz. Aslında geçemezsin, bu gerçek bir seçim değil.

20- Kardeş Seçimi

Bu görev Delphi Tapınağı'nda bulunur. İlk adada öldürdüğün biriyle ilgisi var. Çok fazla seçenek var, ancak aslında önemli olan yalnızca iki tanesi.

Nikolaos'u Ben Öldürdüm – Bu seçeneği seçerseniz ve o arkadaşlık hakkında devam edecek cevabı getirecektir.

Nikolaos'u Asla Bulamadım – Kardeşinize yalan söylerseniz üzülür. Arkadaşlığın cevap olduğunu düşündüğünüzü söyleyecekler ve bu, tarikatı alaşağı ettiğinizi söylemenize neden olacak.

21- İhtiyacı Olan Bir Arkadaş

Bu, daha sonra oyunda bulabileceğiniz bir yan görevdir. Eski bir dost için bir kılıç almalısın.

Kılıcını Aldım – Harpe'yi teslim et ve arkadaşının sattığını anla. Çağrınız Drahmi'yi ondan alıp almayabilirsiniz. Kılıcını geri verdiğin için göğüs zırhını alacaksın.

Kılıcını Bulamadım – İstersen yalan söyleyebilir ve kılıcı tutabilirsin. Bu sadece destansı bir silah, bu yüzden nasıl hissettiğine bağlı.

22- Atina'dan Kaçış

Bu bir hikaye arayışı, bu yüzden kaçıramazsın. Phidias ile konuşmak için gardiyanla konuştuğunuzda, yapacağınız bazı seçimler olacaktır. 

Perikles Bana Gönderdi – Bu, ona Phidias Arkadaşı olduğunuzu söylemekle aynı sonuçtur. Gardiyanı ödedim ve öldürdüm, ya iyi çalışıyor Korumayı öldürürseniz, Phidias ile savaşmanız gereken konuşmanızın ardından bir başkası gelir.

Phidias Benim Sevgilim – Yalan söyleyebilir ve içeri girebilirsin. Muhafız bu yorumda kekeliyor ama sonunda senin için çalışıyor.

Phidias Benim Arkadaşım – Eğer onun arkadaşınız olduğunu söylerseniz, ödeme yapmanız veya savaşmanız gerekir. Onu öldürmek istemiyorsanız, nöbetçiye 500 ödeme yapmanız gerekir.

Sonunda iki seçenekten birini de seçebilirsiniz. Bu seçim önemli değil, ne olursa olsun aynı ödülleri alırsınız.

23- Dışlanmış 

Sokrates ile tanıştığınızda bazı seçeneklere sahip olacaksınız. Bu alışverişte önemli olan tek seçenek son seçenektir ve o zaman bile pek bir önemi yoktur.

Bunu Yapmalıydım – Sokrates ihtiyaçlarınızın dışladığınız adamdan daha büyük olup olmadığını sorar.

Ben Hiçbir Şey Yapmadım – Sokrates size bilmeceler halinde konuşuyor ve temelde sizin yaptığınızı bildiğini onaylıyor.

24- Zehirli Karşıaşma

Bu bir hikaye arayışı ve kaçırılamaz.

Yardımcı Olmaktan Mutluyum – Onu serbest bıraktığınız için size teşekkür ediyor. İkisi arasındaki tek fark, bir kişi için ödeme almanızdır.

Bana Borçlusun – Onu serbest bıraktığın için sana biraz soğuk davranıyor.

25- Perikles Sempozyumu Bölüm 1

Phoibe, Perikles ile tanışmadan önce kıyafetlerini değiştirmeni söyleyecek.

Kıyafetlerimi Değiştireceğim – Phoibe mutlu ve Herodotos sizin moda seçiminizi seviyor. Bu durum için akıllıca giyindiğini söylüyor.

Kıyafetlerimi Değiştirmeyeceğim – Kıyafetlerini değiştirmezsen, Phoibe biraz üzülür ama bu çok da önemli değil. Herodotos moda seçiminiz hakkında yorum yapıyor, ancak bu her iki şekilde de çok farklı değil.

Sarhoş adamın yanıldığını gördükten sonra.

Alkibiades İlginç Görünüyor – Herodotos kavga başlatma veya kavga etme diyor.

Partiler Benim Uzmanlığım Değil – Herodotos size neden burada olduğunuzu hatırlatıyor, kavga etmekten kaçının ve bilgilerinizi alın.

26- Yağ Ve Aşk

Bu Perikles'in Partisi sırasında gerçekleşir. Allie parti etkinliği için biraz yağ isteyecek. Ona yardım etmeyi kabul et ve mutfakta yağı bulabilirsin. Döndüğünüzde ondan bilgi alabilirsiniz.

Bu Giysileri Çıkaralım – Özel odadaki eğlenceye katılacaksınız. Sonra konuşacaksın ve o sana kayıp annen hakkında bildiklerini anlatacak. Bu ona doğrudan bir hat değil, ama faydalı bir ipucu. 

Ben Sadece Bilgi İçin Buradayım – Allie ile parti yapmamanız dışında bu da diğeriyle aynı şekilde bitiyor. Ne olursa olsun annen hakkında bilgi alırsın.

27- İçecek

Bir İçme Yarışması Yapmalısınız – Meydan okuma fikrini beğenecekler. Şarabı getirdiyseniz hemen başlayabilirsiniz. İşin garibi, Euripidies kusmuyor ama diğer adam kusuyor. Yine de ihtiyacınız olan bilgiyi alırsınız.

Sana Hizmet Etmek İçin Buradayım – Kim olduğun konusunda yalan söylüyorsun, ama yine de içkiyi döküyorsun. Sonuç aynı, Argos'taki kişi hakkında bilgi alıyorsunuz.

28- Perikles Sempozyumu Bölüm 2

O Ben Değildim – Yalan söylemeye çalışabilirsin, ama o tam olarak görüyor.

Beni Gözetliyorsun – Seni izlediğini itiraf ediyor ve yapman gerekeni yaptığını söylüyor.

Ben Gerekli Olanı Yaptım – Hepimizin hayatta kalmak için yapmamız gerekeni yaptığımızı kabul ediyor ve söylüyor.

29- Vatandaşlık Testi

Yap yoksa Seni Ben Yaratacağım – Eğer onu tehdit edersen kaçacak ve onu dövmen gerekecek. Yumruklarınızı kullandığınızdan emin olun, bunu seçerseniz adamı öldürmeyin.

Sana Ödeyeceğim – Ona ödeme yaparsan o istediğini yapacak, burada sorun yok.

Sophanes Vatandaşlığı Hak Etmiyor – Bu seçim düşündüğünüz kadar önemli değil. Görevi veren kişi buna hiç üzülmez ve yine de ödüllendirilirsiniz.

30- Yüksek At

At Hırsızı'nı onu öldürmeden takip ederseniz, onunla konuşacaksınız. Ondan sonra Sokrates'e dönersiniz ve bir seçim yapmanız gerekir.

Atı Geri Vermeli – Neden yaptığı önemli değil diyorsun, atı çaldı. Sokrates bu seçim karşısında şaşırır ve cezalandırılması gerekip gerekmediğini sorar.

Atı O Tutmalı – Sokrates diyor ki, bu, başınızın belaya girip girmemesine bağlı.

31- Talihsizlik Adası

Burada seçenekler var ama yine de önemli değil. Annen hakkında bilgi almak için 15000'i ödemelisin.

32- Doktor

Dymas'ı bulduğunuzda, bir seçim yapmanız gerekecek. 

Bekleyeceğim – Bu seçenek daha fazla seçenek açacaktır. Onun şartlarını kabul edebilir veya kendinizinkini belirleyebilirsiniz. Hastayı öldürürsen gider ama bundan memnun olmaz.

Şimdi Benimle Geliyorsun – Onu bayılt ve kampa taşı.

Ben Size Ödeyebilirim – Ona öderseniz o gidecek, ama maliyeti 10000 altın.

33- Kanunsuzluk Limanı

Size Yardımcı Olabilirim – Size teşekkür ediyor ve sizinle çalışmayı dört gözle beklediğini söylüyor. Ayrıca bir zamanlar Spartalı olduğunuzu ve babanızın kim olduğunu da açıklayacaksınız.

Anthousa'ya Yardım Etmeyi kabul ettim – Mızrağınızı The Monger'a doğru tuttuğunuz sürece Sparta'nın size teşekkür edeceğini söylüyor. Ayrıca bu seçim için bir zamanlar Spartalı olduğunuzu da ortaya koyuyorsunuz.

34- Tekneyi Takip Edin

Seni Mikonos'a Götüreceğim – Size teşekkür edecek ve ona Mykonos'a kadar eşlik etmek için bir yan göreviniz olacak. Şimdi Erinna'ya dönüp onunla ilgilenmelisin. Ayrılmak istediğini söyle ve Erinna sana teşekkür edecek.

Seninle Korinith'e Dönüş – Onu şehre geri getirirsen, seninle kavga etmez ama bundan memnun olmaz. Yoldayken üzgün görünüyordu, ama eve geldiğinde onu geri getirdiğiniz için rahatlamış görünüyor. Dürüst olmak gerekirse biraz kafa karıştırıcıydı.

35- Bir Kıza Yardım Etmek

Seçim 1
Domuz Çiftliği – Kötü bir bilginiz olduğunu söyleyecektir, yine de bilmiyorsunuz.

Seçim 2
Arazi Tapusu – Bu noktada sizi bir casusunuz olmakla suçlayacak.

Seçim 3
Seçenek Deinomenes – Sonunda pes ediyor ve tüm bunları nasıl bildiğinizi soruyor. Ayrıca size görevden ihtiyacınız olan bilgileri de verecektir.

Sonunda Phoibe'yi affetmek ya da bir daha yapmamasını söylemek zorundasın.

Affedin Phoibe – Sadece yardım edebileceğini düşündüğünü ve denediği için ona teşekkür ettiğinizi açıklıyor.

Bir Daha Yapmayın – Bir dahaki sefere sizi dinlemesini söyleyeceksiniz ve o da kabul edecek.

Görev kısa süre sonra sona erecek.

36- Kılıçbalığı

Bu Messara'da bir yan görev.

Ben Tarikatçı Değilim – Ona bunu söylüyorsun ama umursamıyor. Kılıç Balığı, Labirent'ten aklını kaybetti, ancak size ihtiyacınız olan bilgiyi veriyor. Tarikatçı olduğu için onu daha sonra çıkarın.

Ben Deimos'um – Yalan söyleyecek ve tarikatın lideri Deimos olduğunu söyleyeceksin. Kılıçbalığı bunu umursamıyor, tarikattan çıkmak istediğini söylüyor. Sonunda onu alaşağı ediyorsun.

37- Atina Son Umut

Phoibe Senin Yüzünden Öldü – Bu gerçekten karakteriniz için bir havalandırma seansı. Aspasia'yı suçluyorsunuz ve o Phoibe'nin rızası olsa da olmasa da bunu yapacağını söylüyor.

Kült Phoibe'yi Öldürdü – Aspasia haberi duyduğuna üzülüyor ama şu anda ilgilenmemiz gereken başka bir mesele var.

38- Ölüm ve Bozukluk

Bu bir hikaye görevidir ve kaçırılamaz. Bu seçimin önemli olduğunu sanmıyorum, yine de daha sonra bir şeyler etkileyebilir.

Sparta Yozlaşır – Annenize çarpar ve Sparta'nın yozlaştığını söylersiniz. Sparta'yı savunur ve görev biter.

Sparta Değişti – Annenize Sparta'nın en son orada olduğunuzdan beri değiştiğini anlatmaya çalışıyorsunuz. İkinizin de hala Spartalı olduğunuzu ve buradaki savaştan sonra ikinizin de geri döneceğinizi söylüyor.

39- Erkekler Arasında Bir Tanrı

Bu yan hikayenin sonunda bir seçim var. Kurtardığınız adam bir tanrı olduğunu iddia ederse, hem katılırsınız hem de katılmazsınız.

Empedokles Bir Tanrı'dır – Kadın bugün hiç arkadaş edinmediğini söyleyecek, Empeokles yine de seninle mutlu olacak. İstersen kıyafet almasını önerebilirsin ama dinlemiyor.

Empedokles Bir Tanrı Değildir – Ona bir tanrı demeseniz bile, insanlar onun arkasında toplanır. Yine de başka bir görev için senden yardım isteyecek.

40- Evim Güzel Evim

Annenle Sparta'ya gittikten sonra bir seçim var. Bazı çocuklar kurtlarla yüzleşiyor ve anneniz bırak gitsin diyor.

Yine de Onlara Yardım Edeceğim – Atla ve çocuklara kurtlarla yardım et. Oğlanlardan biri başaramayacak, daha iyi hissetmesi için ona yalan söyleyebilir ve babası olduğunu söyleyebilirsin. Daha sonra bir Spartalı askerle karşılaşırsınız ve sonuç olarak Spartalı ordusunu zayıflattığınızı söyler. Askerini hangi seçeneğin seçeceğin değil, diğer çocuk seni her halükarda otobüsün altına atar.

Evet Mater – Onları bırakırsan, annen bazı kurtları yenemezlerse Sparta'ya iyi gelmediklerini söylüyor. Aynı fikirde olmayacaksınız ve Sparta'nın savaşçılar olmadan daha zayıf olduğunu söyleyeceksiniz.

41- Sparta'nın Kralları

Sparta krallarıyla tanıştığınızda, yapacağınız birkaç seçim vardır.

Sparta İçin Şampiyonları Öldüreceğim – Stentor, emirleri uygulayabildiğiniz için mutlu olacak, ancak kolay olacağını düşünmüyor.

Şampiyonları Öldürmek Yardımcı Olmaz – Stentor ya görevi tamamladığınızı ya da uğraşırken öldüğünüzü söylüyor, hangisi olduğu umurunda değil. Bu, hikayenin başlarında Kurt'u çıkardığınızı varsayıyor.

42- Stentor'u Öldür ve Yardım Et

Hikayede ilerledikçe Stentor'u öldürme seçeneğine sahip olacaksınız.

Stentor'u Öldür – Stentor'ı öldürürseniz, vücudunu yağmalayabilirsiniz. Vücudunda bir tarikatçı ipucu var, sanki bir süredir onlarla çalışıyormuş.

S – Stentor'u Bağışla- Onu bağışlarsanız , hikayenin ilerleyen bölümlerinde yaşayacak.

43- Diona Seçimi

Diona'nın bir ikizi var ve hangisinin tarikatçı olduğunu seçmeniz gerekiyor.

44- Yağ Yapmak

Bu gerçek bir seçim değil, ama bence hepiniz bunu doğru yapmak istiyorsunuz.

Adım 1 – Ateşi yakın
Adım 2 – Athena Yağı
Adım 3 – Gül yaprağı

45- Uzun Oyun

Şimdi senin patronunum – Ona onun patronu olduğunu söyle ve o sana bilmek istediklerini söylese iyi olur.

Bunun için Öleceksin – Hala bilgi alıyorsun, ama Tüccarı ve korumasını öldürüyorsun.

Bana Yardım Et Ve Seni Bağırayacağım – Size bilgiyi verecek ve isterseniz sonunda onu öldürmeyi seçebilirsiniz.

46- Kanlı Ziyafet

Burada hangi kralı çağıracağınızı seçmelisiniz.

Pausanias – O gerçek tarikatçı, ancak bunu kanıtlamak Lagos'u bağışlayıp bağışlamamanıza bağlı olacaktır. Eğer yapmazsanız, yeterli kanıta sahip olmadığınız için Spartan'dan atılacaksınız. Lagos'u kurtarırsanız, Pausanias sürgün edilecek ve onu avlamanız gerekecek. (Yorumlar için Kai ve E. Redmark'a teşekkürler)

Archidamos – Archidamos'un bir tarikatçı olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsunuz. Elinizdeki kanıt bunu kanıtlamaz ve annenizle birlikte Sparta'dan atılırsınız, ama Pausanias kulağınıza fısıldamadan önce değil.

47- Geerçeği Ortaya Çıkarma 

Sokrates'e döndüğünüzde sizden onunla konuşmanızı isteyecek.

Sana Katılacağım – Sokrates ona katılmana şaşırdı. Her iki durumda da konuşuyorsun.

Ben Konuşmacı Değilim – Konuşmak istemeseniz bile hala oraya atılıyorsunuz. Bunlardan biri seçim durumlarının yanılsamalarıdır.

2. Seçenek
Ben Sorumluyum – Sokrates, neredeyse çok anlayışlı olduğunuzu ve haklı olduğunuzu söylüyor.

Elbette Değilim – Sokrates kişinin aksi takdirde güvende olup olmayacağını sorar. Cevap ver, belki benden.

3. Seçenek
Kargayla Karar Veriyorum – Sokrates çoğunluğu kimin bilgilendirdiğini soruyor.

Uzman Kişiler Daha İyi Biliyor – Sokrates, kararlarınızın bu durumda başka birinin söylediklerine dayandığını söylüyor. Daha sonra ya yalan söylerlerse sorar.

4. Seçenek
Hala Lideri Takip Ederim – Sokrates, sadık olduğunuz birini takip etmenin mantıklı olduğunu söylüyor.

Yeni Birini İyileştirirdim – Sokrates mantıklı olduğunu söylüyor. Biri size bir kez yalan söylerse, bunu tekrar yapacak.

48- Şövalyeler

Kleon'u Öldüreceğim – Kleon, Delian League tarikatçılarının lideri ve onu öldürmek zorundasın. Sokrates, onun sadece bir erkek olduğunu hatırlaman gerektiğini söylüyor.

Brasidas'a Yardım Edeceğim – Nasıl yaşadığı hakkında hiçbir fikrim yok, benim için savaş alanında öldü. Bu, şimdi hayatta olan öldüğünü gördüğüm ikinci karakter. Sokrates, Kleon ile karşılaşırsanız, onun sadece bir erkek olduğunu unutmayın diyor.

49- Kardeşin Son Seçimi

Sonunda kardeşinle bazı seçimler yapmalısın. 

Kült Sizi Kullanıyor – Kardeşiniz bir ot olduğunuzu ve onu yok etmeye çalıştığınızı söylüyor.

Tarikata İhtiyacın Yok – Onunla barıştan bahsetmeye çalışıyorsun. Barışla ne yapacağını soruyor? İkiniz de savaşçısınız ve savaşa ihtiyacınız var.

2. Seçenek
Seninle Dövüşmek İstemiyorum – Onu koruyacağını ve bir daha yüzüstü bırakmayacağını söyleyerek onu kavgadan vazgeçirmeye çalışıyorsun. Ona Leonidas Mızrağı'nı sunacaksın ve o sana saldırmadan önce duracak. O yaşayacak ve annen onu kurtardığın için sana teşekkür edecek. Hepiniz akşam yemeği yersiniz ve kardeşiniz ve anneniz mürettebatınıza katılır. Kurt ve Stentor yaşıyorsa, onlar da size katılacaklar.

Bu Dağı Canlı Bırakmayacaksınız – Kardeşinizle çatışmada savaşacaksınız. Bir Ubisoft oyunu için bile bu mücadele çok can sıkıcı. Kılıcı olması gerekenden daha fazla isabet eder ve bir süre yenilmez kalabilir. Onu dövdükten sonra uçurumdan itiyorsunuz ve anneniz onun kaybı için ağlıyor. Yine de sana kızmıyor, dünyayı korumak için burada olduğunu bildiğini söylüyor. Akşam yemeği anılarınız ve yenilerini yapmakla ilgili. Yine de, bu kardeşiniz için daha üzücü bir son.

50- Cennette Sorun

Sen Spartalılara yardım ettikten sonra, komutan senin de Spartalı olup olmadığını soracak.

Ben Spartalıydım – Bir zamanlar Spartalı olduğunu söylüyorsun. Komutan, Spartalı kanının sonsuz olduğunu söyler ve adınızı sorar.

Ben Spartalı Değilim – Spartalı olmadığını söylüyorsun, sadece ölümcül. Komutan bir Spartalı gibi dövüştüğünü söylüyor.

51- Kum Kırmızısını Boya

Komutanlardan birinin seçim seçeneği var.

Yalan söylüyorsun – Sebeplerini umursamıyorsun, sadece onu öldürüyorsun.

Gemimde Gizle – Mürettebatınıza teğmen olarak katılır. Benim için bir mordu ve cirit hasarı ekledi.

Sonunda istersen onunla flört etmeyi seçebilirsin. Bundan sonra sadece Kyra'yı seçerseniz üzülür ve onunla savaşmanız gerekir.

52- Tarikatçıların Son Seçimi

Sadece bir kültist kaldı. Bu ana seçeneğe götüren seçenekler var, ancak hiçbir şeyi değiştirmiyorlar.

Seni Öldürmek İçin Buradayım – Ne yaptığına dair hiçbir fikrin olmadığını ve onunla savaştığını söylüyor.

Eseri Yok Etmemiz Gerekiyor – Aspasia'nın yaşamasına izin veriyorsunuz ama yine de eseri yok ediyorsunuz. Hala Yarı Tanrılar seti için Circlet'ini alıyorsunuz ve bu bir Tarikatçı mağlup sayılıyor,