Assassin’s Creed Harita ve Karakterleri For Honor’a Eklendi

Assassin’s Creed Harita ve Karakterleri For Honor’a Eklendi

For Honor: For the Creed Etkinliği

For Honor: For the Creed Etkinliği

For Honor, sınırlı bir zaman Assassin’s Creed geçit etkinliği ile başka bir Ubisoft özelliğiyle karışıyor. “For the Creed” etkinliği 20 Aralık’tan 10 Ocak’a kadar sürecek ve tanıdık Assassin’s Creed karakterlerini animusun tuzaklarıyla donatıyor.

Etkinlik süresince, “Assassini e Templari” adlı özel bir 4v4 Dominion modu oynayabilirsiniz. Bu iki komutandan birini çıkarmak için bölgeleri ele geçirdiğiniz yer; Ezio Auditore da Firenze veya Cesare Borgia. Komutanı yenmek size 300 puan verir. Karşılaşma sırasında rakip takımın mağlup edilmesi maçı kazandırır.

Assassini e Templari modunda oynanan haritalar, animus glitch’lere sahip olacak ve askerler, AC serilerindeki gruplardan sonra temalı olacak. Drop saldırılarınız, İnanç Atlayışı ve hava suikastı animasyonları olarak görünecektir. Ayrıca oyun modları bir animus teması kullanılarak görüntülenecektir. Bazı oyun modları da Animus Project’in Warren Vidic’i tarafından anlatılacaktır.

Ayrıca, Assassin’s Creed Odyssey‘den gelen Odyssey of the Misthios’u, Haystack emote, Hidden Blade uygulaması, animus efektleri ve savaş kıyafetleri, Assassin ve Templar kıyafetleri ve seriden silahlar gibi bazı yeni özelleştirme öğelerini de kazanabilirsiniz. Kahraman başına 35.000 Steel için özel bir For the Creed paketi mevcut olacak.