Assassin’s Creed Odyssey 1.2.0 Güncellemesi

Assassin’s Creed Odyssey 1.2.0 Güncellemesi

Assassin’s Creed Odyssey Güncellemesi

Assassin's Creed Odyssey Güncellemesi

Ubisoft Assassin’s Creed Odyssey için en son güncelleme olan Yama 1.2.0 sürümünün 4 Nisan’da Xbox One, PS4 ve PC’de yayınlanacağını duyurdu. Güncelleme, Xbox One’da 4.1 GB, PS4’te 4.4 GB ve PC’de 3.9 GB’dir.

Yama 1.2.0, Odyssey‘de yaklaşan birkaç içerik için oyun içi destek uygular. Bu içeriklerin en büyüğü 23 Nisan’da yayınlanacak olan Odyssey’in Fate of Atlantis DLC’sinin ilk bölümü Fields of Elysium‘dur. Yama 1.2.0, yan görevlerin yanı sıra yaklaşmakta olan Lost Tales of Greece için oyun içi destek sağlıyor. Fate of Atlantis DLC gibi, bu Lost Tales of Greece görevlerinin daha sonraki bir tarihte başlatılmasını bekleyebilirsiniz.

Güncelleme Odyssey’e de yeni özellikler ekliyor. Yama 1.2.0, farklı savaş karşılaşmaları için en sevdiğiniz zırh kombinasyonları ve silah kombinasyonları arasında hızlı bir şekilde geçiş yapmanızı sağlayan özel donanım yükleri uygular. Lost Tales of Greece görevleri, Quest günlüğünde de vurgulanacak ve bu sayede kaç tane kaldığını ve her birini tamamlamak için hangi görevleri yapmanız gerektiğini kolayca takip edebileceksiniz.

Yama 1.2.0’ın geri kalan kısmı, Odyssey’nin bazı dengeleme sorunlarına ve hatalarına yönelik düzeltmeleri özetlemektedir. Yama notlarına buradan göz atabilirsiniz.